Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba, benim ovulasyon gününe kadar gitgide koyulaşan silik çizgiler oluyor... ama her gün aynı saatte yapıyorum testi. Bugün tekrar test yap inşallah kopkoyu çıkar:KK34:

evet çok hafif koyulaşma oldu benimde o 4 gün içinde...kopkoyu olmadı manasında silik dedim...aman yanlış anlaşılma olmasın:))

evet umarım yerleşme kanamasıdır.bende coretestle hamile kalmıştım.çok iyi bir marka.ama ben adetim bittikten sonra kullanmaya başladım ve çift çizgi görene kadar devam ettim.bazı aylar 16.günde bazı aylar 19.ayda çift çizgi gördüm.yani yumurtlama günü her ay değişebilir.

umarım yerleşme kanamasıdır, herhalde yarın da böyle devam ederse anlayacağım. biraz sancım da var ama bakalım.

yine sabır ve beklemek düşüyor bize galiba.

gelişmeleri bildiririm, teşekkürler cevaplara, biraz moralim yerine geldi :)

Kızlar selam,
Ovulasyon testini yeni aldım ilk olarak bugün kullanıcam,
Bugün 10. gün, son aylardaki dengesizlikten ötürü erken başlamak istedim,
Sorum şu;
Silik çizgileri ne kadar dikkate alıyoruz, silik çizgi bile çıksa ilişki gerekirmi?
Yoksa sadece çok koyu çizgi çıktığında mı o gün ve ertesi gün ilişki gerekiyor?

canım yazını görünce bi faydam dokunur bari dedim. bende adetimin 10.günü başladım önceleri silikti bi ara hiç ikinci çizgi çıkmadı sonra birden koyulaştı. silik çizgileri dikkate alma ama yinede boş geçirme o günleri. benim 16. gün ilk çizgidende koyuydu. işte o yumurtlama günün. o gün ve bir sonraki gün ilişki öneriliyor.

bide testi her gün aynı satte yap sıvı tüketimin minimum olsun hatta son 4 saat hiç olmasın ve 4-5 saat idrarını tut öyle yap
benim sonucum belli değil henüz ama inşallah işe yaramıştır inşallah sendede yarar :9

merhaba kızlar
bende bugün regli oldum bu ayda ovülasyon testi denemek istiyorum ilk defa
geçmiş sayfaları okumadım hemen sorup derdime derman olmanızı istedim.
bana önericeğiniz test varmı
nasıl kullanmam gerekir yani hangi dönemlerde hergünmü yapmalıyım
nette baktım çeşitleri var adet olarakta bir ay için kaç tane kullanılır????
ne olur kusuruma ve cahilliğime bakmayın kafam karıştı
allahm bizi bu sıkıntılardan tez zamanda kurtar ya rabbim

merhaba kızlar

ben galenik test kullandım, 5 adet var içinde, birde gebelik testi hediyesi

henüz beklemedeyim sonuç nasıl bilmiyorum ama

9. gün başladım 13. gün çift çizgiyi gördüm yani olması gereken zamanda

bu sitede birisi iyi diye yazmıştı o yüzden aldım sende deneyebilirsin

eczanede yoktu getirtmelerini istedim o şekilde aldım

27 TL civarındaydı sanırım

içinde adet döngüne göre yapman gereken günleri yazıyor tedbiren erken başladım ben

Son düzenleme:
umarım yerleşme kanamasıdır, herhalde yarın da böyle devam ederse anlayacağım. biraz sancım da var ama bakalım.

yine sabır ve beklemek düşüyor bize galiba.

gelişmeleri bildiririm, teşekkürler cevaplara, biraz moralim yerine geldi :)

günaydın kızlar.

bugün de kahverengi akıntı devam ediyor; rengi kırmızıya dönmeyince pek mutlu oldum :) şimdi sabırsızlıkla regl olmamayı bekliyorum, umarım..

canım yazını görünce bi faydam dokunur bari dedim. bende adetimin 10.günü başladım önceleri silikti bi ara hiç ikinci çizgi çıkmadı sonra birden koyulaştı. silik çizgileri dikkate alma ama yinede boş geçirme o günleri. benim 16. gün ilk çizgidende koyuydu. işte o yumurtlama günün. o gün ve bir sonraki gün ilişki öneriliyor.

bide testi her gün aynı satte yap sıvı tüketimin minimum olsun hatta son 4 saat hiç olmasın ve 4-5 saat idrarını tut öyle yap
benim sonucum belli değil henüz ama inşallah işe yaramıştır inşallah sendede yarar :9

Günaydın, nasılsınız kızlar?

Canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için,
Ben ilk kez dün yaptım testi dediğin gibi 4-5 saat idrarımı tuttum sıvıda tüketmedim,
Silik 2. çizgi çıktı ilkinden daha soluktu, ama ilk çizgide öyle aman aman kopkoyu değildi, normal net bir çizgi,
Demekki daha devam edicem zaten bende 16 sı gibi bekliyorum yumurtlamamı ama bakalım ne zaman çizgi koyulaşıcak,
İnşallah fazla bekletmezzzzz
İnşallah sende hamilesindir canım işe yaramıştır:emir_bebek:

merhaba kızlar

canım ben abroquık ve medismartı kullandım. adet uzunluğum kesin olmadığından 10. günü başladım. 16.gün ilkinden daha koyu ikinci çizgi gördüm. idrar testi gibi ama tek farkı silik çizgileri önemseme. akşam 7 gibi yapıyordum. 4 saat tuttutuğun idrarla yap sıvı tüketme bu 4 saatte . ben birinden 10 tane aldım diğeri bir kutuda 5 taneydi. labroquik ucuz olandı ondan emin olmadığım günlerde medismartla garantiledim ama ikiside çalışıyor. duaların içinde amin diyorum sonucum daha belli değil ama inşallah tutmuştur. bide unuttum çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki gün ilişki ama öncesinde de değerlendir bence :)

sımdı anladıgım kadarıyla hamıle kalacagınız gunu belırlıyor deılmı bu testler bana detaylı bılgı verebılırmısınız bende hamıle kalmayı ıstıyorum...ve hıc bılgım yok bu konuyla alakalı

sımdı anladıgım kadarıyla hamıle kalacagınız gunu belırlıyor deılmı bu testler bana detaylı bılgı verebılırmısınız bende hamıle kalmayı ıstıyorum...ve hıc bılgım yok bu konuyla alakalı

evet bu testle hangi gün yumurtladığını tespit ediyorsun
o gün ve sonraki 2 gün ilişki oluyor

slm kizlar bende yaptim dün kipkirmizi idi bugun biraz silik peki kirmiziyi görüpte hamile olmayan varmi gecen ayin 30oldum daha da var adetimie cok sabirsizlaniyorum dua edin lütfen bana

slm kizlar bende yaptim dün kipkirmizi idi bugun biraz silik peki kirmiziyi görüpte hamile olmayan varmi gecen ayin 30oldum daha da var adetimie cok sabirsizlaniyorum dua edin lütfen bana

canım tama zamanında yumurtlamışsın 16.gün yani 14 gün sonrada hamile olduğunu öğrenirsin inşallah 5 günüm kaldı bende beklemedeyim ...

bişey sorabilirmiyim?

ben ovulasyon testi nasıl yapılır nedir ne işe yarar pek bilmiyorum bana yardım edermisiniz?

adetimin ilk gününden itibaren sayıyordum 11. 13. 15. 17. günü ilişkiye giriyordum doktora gittim ve bana öyle dedi ama hala hamile kalamadım 4 aylık evliyim.
gerçi bu ay hiç olmayan bişey oluyo ve belim çok ağrıyo daha adetime 11 gün var ama ben çok umutlanıyorum sizce hamile olabilirmiyim ben ??

bişey sorabilirmiyim?

ben ovulasyon testi nasıl yapılır nedir ne işe yarar pek bilmiyorum bana yardım edermisiniz?

adetimin ilk gününden itibaren sayıyordum 11. 13. 15. 17. günü ilişkiye giriyordum doktora gittim ve bana öyle dedi ama hala hamile kalamadım 4 aylık evliyim.
gerçi bu ay hiç olmayan bişey oluyo ve belim çok ağrıyo daha adetime 11 gün var ama ben çok umutlanıyorum sizce hamile olabilirmiyim ben ??

canım ovulasyon testi yumurtladığımız günleri belirlememizi sağlıyor.bel ağrısına gelince benimde geçen ay adetten baya önce bel ağrım ve kasık ağrım başlamıştı bende umutlandım ama malesef olmadı.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.genelde adet belirtisi ve hamilelik belirtisi birbirine çok benziyor.en yakın zamanda hepimiz hamilelik müjdemizi paylaşırız inşallah.

kızlar selam babystart tükürükten ovulasyon testi nası bişi kullanan varmı bende pco var acaba dogru sonuc verirmi yumurtlamam düzensiz cünkü bilgi verirmisiniz

kızlar selam babystart tükürükten ovulasyon testi nası bişi kullanan varmı bende pco var acaba dogru sonuc verirmi yumurtlamam düzensiz cünkü bilgi verirmisiniz

o tükürükle yapılan testleri yorumlamak zormuş..
öyle yazdı hep arkadaşlar..
kaset tipi olanlar,aynı gebelik testleri gibi ve kolay anlaşılıyorlar..
koyu 2. çizgi olduğunda (diğer çizgiyle aynı koyulukta),pozitif demek oluyo yani yumurtlama gerçekleşiyo demek..

Ya arkadaşlar deliricem 6 gündür yapıyorum bu testi hala silik çizgi çıkıyor hatta ilk yaptığım günler çizgi daha belirgindi, dün yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı daha beter yani,
Adet olduğumdan itibaren 10 gün başladım erken de başladım yani,
Ayın 19 u oldu bugün 16. günüm dün o kdr silikti ki bugünden de umudum yok açıkçası,
Dediğim gibi 3 gün önceki testlerde yine silikti ama dünkü kadar değil,
Sizce geçmi yumurtlayacağım bu silik çizgilerin anlamı bu mu daha yapmaya devam etmeli miyim?
Elimde son 3 test kaldı :KK43:
yoksa şüpheleniyorum benim bu silik dediğim günlerde olay oldu bitti de ben mi anlamadım çok mutsuzum ne olur bir cevap verin kızlar,
Hiç öyle kopkoyu çizgi çıkmadı ama hep silik silikti, diğeri kadar belirgin hiç çıkmadı :KK43:(((

Ya arkadaşlar deliricem 6 gündür yapıyorum bu testi hala silik çizgi çıkıyor hatta ilk yaptığım günler çizgi daha belirgindi, dün yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı daha beter yani,
Adet olduğumdan itibaren 10 gün başladım erken de başladım yani,
Ayın 19 u oldu bugün 16. günüm dün o kdr silikti ki bugünden de umudum yok açıkçası,
Dediğim gibi 3 gün önceki testlerde yine silikti ama dünkü kadar değil,
Sizce geçmi yumurtlayacağım bu silik çizgilerin anlamı bu mu daha yapmaya devam etmeli miyim?
Elimde son 3 test kaldı :KK43:
yoksa şüpheleniyorum benim bu silik dediğim günlerde olay oldu bitti de ben mi anlamadım çok mutsuzum ne olur bir cevap verin kızlar,
Hiç öyle kopkoyu çizgi çıkmadı ama hep silik silikti, diğeri kadar belirgin hiç çıkmadı :KK43:(((

yapmaya devam et
umarım önceki günlerde yaptıklarında 4 saat tuvalete gitmeden ve sıvı tüketimi yapmadan yapmışındır
yoksa doğru sonuç vermez zaten

X