Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım adetin yumurtamadan sonra 14.gün gelmeli biyolojik olarak . yani 30.gün adet olduğumuzu düşünürsek yumurtlama günün 16 gün olmalı yarın ben görürsem pazarda sen görürsün çift çizgiyi demekki pazarı boş geçme belki bebğin babasına süpriz yapar dönüşte onu karşılar :)

gözlerım doldu okurken ne guzel yazmıssın inşallah canım ya ama ben hıc umut etmıyorum :KK43:
olsun kısmet napalım
yok pazar sabahtan o gıtmeden calısırız

kızlar benım testte sızınkınden aynı sorun bendede var ateşimden anladığım kadarıyla çatlmdım ama bakalım yarın neolacak

kızlar benım testte sızınkınden aynı sorun bendede var ateşimden anladığım kadarıyla çatlmdım ama bakalım yarın neolacak
ben en çok şuna üzülüyorum eğer gerçekten test yanlışsa o kadar kız bebek için uğraştık yaaa boşa gitmiş olabilir gelincik.... çünkü ben yumurtlama günümün gelmediğini düşünerek 14. günüde değerlendirdim :KK43:(((( gerçi kader neyse o olur.... bakalım görücez artık. tam yumurtlama günümde deneme yapmış olabilirim ... gerçi hiçççç akıntım da olmadı bu ay

arkadaslar bugun aldim test 6 adet bugun bitane deniyeyim dedim daha 7 gun negatif cikti 26 gunde adet oldugum icin 9 gunde baslicam kulanmaya testleri bakalim hic pozitif cikicak mi kizimda denedigimiz ay hamile kalmistim ama 2 bebisi erkek istedigim icin yumurtalama taibile yapim dedim bakalim ne olcak allah yardimcimiz olsun hepimizinde

arkadaslar bugun aldim test 6 adet bugun bitane deniyeyim dedim daha 7 gun negatif cikti 26 gunde adet oldugum icin 9 gunde baslicam kulanmaya testleri bakalim hic pozitif cikicak mi kizimda denedigimiz ay hamile kalmistim ama 2 bebisi erkek istedigim icin yumurtalama taibile yapim dedim bakalim ne olcak allah yardimcimiz olsun hepimizinde

çok şaşkınım bugün 11.günden beri bugün 16.gün yaklaşık 8 adet test yapmışım bir tane çizgi yok ateşimide ölçmesem ne zaman yumurtluyorum haberım bıle olmayacakmış bu testı hala anlamış değilim
ben14 ila 16. günler yumurtlarım genelde ki gece çatladım 16.gün yani sabah test yapıyorum halaaa banamısın demıyor test ya çizgi silik 4saat geçti 10.30da bidaha yaptım yıne silik
laboquı.. testi kullananlardan çift çizgiyi gören olduysa kutluyorum onu

çok şaşkınım bugün 11.günden beri bugün 16.gün yaklaşık 8 adet test yapmışım bir tane çizgi yok ateşimide ölçmesem ne zaman yumurtluyorum haberım bıle olmayacakmış bu testı hala anlamış değilim
ben14 ila 16. günler yumurtlarım genelde ki gece çatladım 16.gün yani sabah test yapıyorum halaaa banamısın demıyor test ya çizgi silik 4saat geçti 10.30da bidaha yaptım yıne silik
laboquı.. testi kullananlardan çift çizgiyi gören olduysa kutluyorum onu

valla canım 3 aydır aynı markayı kullanıyorum
çok da memnunum
3 aydır da yaklaşık aynı zamanlarda çift çizgiyi görüyorum
arkadaşlarımdan da kullananlar oldu ve onlar da gördü çift çizgiyi
anlamadım ki sorun ne acaba?
testin son kullanma tarihine falan baktın mı?

valla canım 3 aydır aynı markayı kullanıyorum
çok da memnunum
3 aydır da yaklaşık aynı zamanlarda çift çizgiyi görüyorum
arkadaşlarımdan da kullananlar oldu ve onlar da gördü çift çizgiyi
anlamadım ki sorun ne acaba?
testin son kullanma tarihine falan baktın mı?

ben de aynı testi kullandım göremedim çift çizgiyi... yA BİZDE BİR SORUN VAR YA TESTLERDE...

kizlar siz yeni gelenlere cevap vermiyomusunuz kac gundur bisi yaziyorum ama gormuyosunuz gibi bi allahin kulu bi cevap bile vermiyo tuhaf burasi topik diye girim yazim dedim ama bi cevap verip bisi diyen yok:85:

ben de aynı testi kullandım göremedim çift çizgiyi... yA BİZDE BİR SORUN VAR YA TESTLERDE...

tanımadığım biçok insanın yorumunu okumuştum önce
ama çevremde de var
mesela meg 2 ay kullandı hep gördü
dhc83 vardı sanırım o da 1-2 ay kullandı o da gördü
bence testlerinizin son kullanma tarihine bakın

tanımadığım biçok insanın yorumunu okumuştum önce
ama çevremde de var
mesela meg 2 ay kullandı hep gördü
dhc83 vardı sanırım o da 1-2 ay kullandı o da gördü
bence testlerinizin son kullanma tarihine bakın

ben gecen ay galenic kullanmıstım görmustum
bu al bu söz ettıgınız markayı kullanıyorum hala göremedım ferdacım
ama ates ölcuyorum hala yukselmedı yanı görmemem normal galıba ates yukselıncede göremezsem teste sroun var dıye yazarım

ben gecen ay galenic kullanmıstım görmustum
bu al bu söz ettıgınız markayı kullanıyorum hala göremedım ferdacım
ama ates ölcuyorum hala yukselmedı yanı görmemem normal galıba ates yukselıncede göremezsem teste sroun var dıye yazarım

anladım canımben geçen ay da bunu kullandım sanmıştım
valla ben de kendimden şüphe ettim şimdi
soranlara hep tavsiye ettim şimdi kimse göremiyor çizgiyi
bende mi sorun var ki
suçlu hissettim he kendimi

anladım canımben geçen ay da bunu kullandım sanmıştım
valla ben de kendimden şüphe ettim şimdi
soranlara hep tavsiye ettim şimdi kimse göremiyor çizgiyi
bende mi sorun var ki
suçlu hissettim he kendimi

yok ya öyle söyleme
ama ıkısının ıcınde galanıc daha ıı yanlız bıraz pahalı 5 tanesı 25 e almıstım
bunun 20 tanesı+5gebelık 25
oyuzden de dıgerını daha kalıtelı buluyor olabılırım
neyse ya bugun ovulas.yapcam daha yapmıcam morelım bozulmasın dıye yarın sabah son kes yapıscam kocama artık

tarıhıne baktım şimdi 28.09.2011 diğer taraftada 2013.05 dıyor herhalde 5.ayın 2013üne kadarmı dıyor ne geçmemş oluyor imkanım olsa dr gidip onaylardım çatlayıp çatlamadığını ama ateş güvenılır dıye umuyorum.
ferdatcım sen mahcup alma senlık durum yok sen görmüşsün çizgini bize denk geldı anlaşılan
buarada 4 saatlık sıvı alımı olmadan 4 damla yapıyorum beklıyorum doğrumudur artık kendımden şüphe etmeye basladım yanlışmı yapıyorum dıye :KK53:
hatta sabah yataktan kalkar kalkmazda yaptım 2 defa oda aynıydı hepsi silik çizgi bu sabahkı tek çizgi dedım herhalde tek çizgi çıkınca çatladığımızı anlıcaz :KK37:

canım derdımıze düştük sana cvpda geç kaldık kusura bakma lütfen
bende buay ilk defa test aldım kullandım hiç çizgisiz yumurtladım diğer aya bebek düşünüyorum inş 1 oğlum var sende süper annelere katıl genelde erkek bebek isteyen arkadas çok orada sanada yardımcı olurlar emınım.bende hayırlı ve sağlıklısıyla kız bebek istiyorum inş. rabbım gönlümüze göre versin
hiç bebişi olmayanlarında kucağını doldursun evini şenlendırsın inş. aminnnnnnn
süper annelerde görüşürüz canım :KK34:

evet canim galenic pahali
gelincik dogru yapiyosun
son kullanma tarihi de gecmemizs anlamadim
ilk idrarla yapma zaten cikmaz

tarıhıne baktım şimdi 28.09.2011 diğer taraftada 2013.05 dıyor herhalde 5.ayın 2013üne kadarmı dıyor ne geçmemş oluyor imkanım olsa dr gidip onaylardım çatlayıp çatlamadığını ama ateş güvenılır dıye umuyorum.
ferdatcım sen mahcup alma senlık durum yok sen görmüşsün çizgini bize denk geldı anlaşılan
buarada 4 saatlık sıvı alımı olmadan 4 damla yapıyorum beklıyorum doğrumudur artık kendımden şüphe etmeye basladım yanlışmı yapıyorum dıye :KK53:
hatta sabah yataktan kalkar kalkmazda yaptım 2 defa oda aynıydı hepsi silik çizgi bu sabahkı tek çizgi dedım herhalde tek çizgi çıkınca çatladığımızı anlıcaz :KK37:

canım sabah ılk ıdrarla yapılmıyorkı ıcındede yazıyor zaten 14.00 ile 20.00 arası yapılmalı dıye
hep sabah yaptıysan oyuzden görmemıs olabılırsın

canım sabah ılk ıdrarla yapılmıyorkı ıcındede yazıyor zaten 14.00 ile 20.00 arası yapılmalı dıye
hep sabah yaptıysan oyuzden görmemıs olabılırsın

yok canım her sabah değil her gün hergün silik çizgi çıkınca dedım bıde sabah yapayım günde 2 defa yaptığımın 2 tanesı sabah oda meraktan neden çıkımıyor dıyo yoksa evet bılıyorum sabahkı olmuyor
bidaha test almıcam zaten bunlar bitsin yeter kafayı yadırcek bana :KK37:

X