-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.321
kızlar merhabalar
ben de laboquick marka ovulasyon testi aldım adetimin 10 günü yapmaya başladım meraktan 10. ve 11 gün çizgi silikti ama 12.gün daha da silikti bugün de testi yapayım resimlerini paylaşıcam sizlerle elimde medismartta var onada mı başlasam yoksa normalm dünkünün daha silik çıkması aklım karışık gerçekten. hayatımızda zor bir dönem ve bir bebek haberi bütün aileme mutluluk getirecek. allahım hayırlı yazılar yazsın şans meleklerimiz bizimle olsun bu ay umarım ...
aynen ben de 6.günden itibaren yapıyorum, ikinci çizgi ya yok ya da çok silik.....bugün 17.günüm ama hala bir yanıt yok((sen geçen ay 14.gün yumurtladığını nasıl anladın.
adetin başlangıcından sayacaksınbayanlar merak ettiğim birşey var örnek olarak birkaç tarih vereyim son adet tarihlerime ilişkin
25 Temmuz
21 Ağustos
18 Eylül
bunları nasıl sayıyorsunuz, adet olunan tarih dahil mi yani
daha çok erken koyulaşacaktırlütfen biri bana da yardımçı olsun bende 4 gündür silik görüyorum sizce koyulaşırmı çünkü daha 11 günüm bu gün adetimin 11 günü
benim geçen ay 12,5tu ve ben yine de hamile kalamadımkızlar merhaba ben buqün progesteron testi yaptırdım sonuç 5.1 çıktı doktorum yumurtluyosun dedi bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı değerim çok mu düşük
normal değil
sanırım sıvı tüketimi yapmışsın ya da 4 saat beklememişsin
ya aynı çıkmalı ya da daha koyu çıkmalı
silik çıkması tuhaf geldi bana
canım dikkat ediyorum sıvı tüketmedim . içtiysem bir bardak çay içmişimdir ama ondada bu kadar seyrelmez sanırsam idrar. bugün yine yapıcam biraz sonra başka kutudan bir testle denicem bakalım bugünlerde koyulaşmaya başlamalı tahminen.
senındemı koyulasmıyor ya morelım cok bozuk 10 ve 11.gunler azda olsa sılıktı bugun 12.gun sılık falan hıcbısey yok
ben yumurtlamıyorum galıba
gecen ay ne guzeldı eczaneden aldıgım gun cıft cızgıyı görmustum
bu ay bı sorun mu varkı
sorma canım ya 10. ve 11 . gün silik ikinci çizgi 12. ve 13. gün ikinci çizgi yok gibi sabretmeye çalışıyorum adet döngüm karıştığı için son aylarda yumurtlama günümde geç olabilir diye bekliyorum.
Arkadaslar, bu ay ilk defa deniyorum ben bu testleri. Eczanelerde zaten tek marka bulabildim; bildigimiz Pred*****; ama oldukca pahaliydi; 55 TL, icinde 5 adet var. Bir de yetmez diye Babyst*** marka strip olandan aldim. Adetimin 11. gununden baslayip;13, 14. gunlerde strip olani kullandim hep tek cizgi cikti. Gec yumurtluyor olabilirim galiba; gecen ay da 16. gunde agrim olmustu. Dun 15. gunumdu; once Pred***** denedim; C ve T ikisi de bos cikti. Test bozuk diye dusunup bir tane daha yaptim; onda cok silik bir C cizgisi cikti; T cizgisi de iyice golge gibiydi. Testler bozuk olabilir mi dersiniz ? Dayanamayip bir de diger stripten yaptim onda tek cizgi cikti. Bugun aksamustu tekrar bakacagim. C cizgisinin bos olmasi basiniza geldi mi hic, neden olabilir ? Gec yumurtlama hamilelige engel midir ? Ne dersiniz ?
senındemı koyulasmıyor ya morelım cok bozuk 10 ve 11.gunler azda olsa sılıktı bugun 12.gun sılık falan hıcbısey yok
ben yumurtlamıyorum galıba
gecen ay ne guzeldı eczaneden aldıgım gun cıft cızgıyı görmustum
bu ay bı sorun mu varkı
bende 2 gündür ölçüyorum bugünde ölçücem saatını beklıyorum hala çizgi silik çıkıyor ilk yaptığımda galaıba gece çatladım dedım ama yok henüz çatlama olmamış ateş ölçmedekı arkadaslar öyle dıyor ozaman bu testler çatlamadığı halde her gün neden silik çizgi çıkarıp duruyorkı tek çizgi çıkması gerekıyor dıye bılıyordum.
canobebek sana derken benımde hergün sililk çıkıyor canım
ovulasyonda tek çizgi yok
negatifse silik çıkıyor zaten hep
bende hiç tek çizgi görmedim
bende hiç tek görmedim..
gerçi adet biter bitmez yada adete yakın günler bakmamıştım da..
fakat yumurtlama civarı günlerde hep silik ikinci çizgi var..
(silik çizgi,ovulasyon testlerinde,negatif demek
gebelik testlerinde ise yuuupppiiiiiiiiii demek)
:82:
merhaba yazdıklarınızı okudum da benim sorum şu acaba bu ovulasyon testleriyle hamile olup olmadığı anlaşılıyormu kişinin öyle birşeyler duymuş gibiydim sizlerden fikir sahibi olan varmı bayanlar adet günüme 3 gün var