Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhabalar
Benim adet dongum 29 veya 30 gundur 14.gunumde bugun 4 saat once ovulasyon testi yaptim ve gulen yuzu gordum yani pozitif..
Ama esim suan is yerinde ve sabah gelecek.sizce yarin calisma yapsak bisey kacirmis olurmuyuz?????
:18::18::18:

zaten doktorlarda gulen yuzu gördugun gun dur sonrakı gun ılıskı olsun dıyor
cunku cıft cızgıden 24-36 saat sonra oluyormusya yumurtlama
oyuzden bısey kacırmazsın
üzülme

üzülme

Cok tesekur ederim cevabiniz icin,bende azcok oyle tahmin ettim ama yinede emin olamamistim,rahatladim :KK1:

çift çizgi gördüğüm gün doktora gittim kendiside progesteron testi yapmamı istedi. ve sonuç0.39 du yani yumurtlama hiç olmamış bile neden çift çizgi çıkıyor dediğimde pcolularda lh seviyesi bazen kendine kendine çok yükselir yada azalır inişli çıkışlıdır dedi oyüzden pcolular için o test güvenilir değildir dedi.

üzülme

ben bugun yine test yaptim ama bu defa gulen yuz gulmedi..(((( yumurtlama 1 defami oluyorki
yani simdi yumurtlama gerceklestimi ????
bi turlu cozemedim bu isi

ilk sayfalardan itibaren okumaya başladım ama çok sayfa var başedemicem. bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum hangisinden alıcam bilemedim fiyatı sorun değil sadece güvenilir olsun istiyorum . ilk bebeğimi kaybettim ikincsi için daha fazla beklemek istemiyorumdoktorum yumurtlama kontrolü yapalım dedi ama strese girerim dr a gitmeden bide bunu deneyeyim dedim. lütfen bana akıl verin hangisini alıcam

Kizlar merhaba , bu ay da kirmizila geldi bugun. Ben de bu ay testle yumurtlama gunumu bulmaya karar verdim,ama cizgi cikaranlardan anlamam diye gulen suratla sonuc veren teste karar verdim.gittigidiyordan 2 kutu clearblue dijital test aldim bugun,tanesi 50 tlydi. 7 kerelik bi kutusu. Bakalim insallah bu ay tuttururuz, en azindan yumurtlama gunumu bilicem gebelik olmasa da. Haziranda hapi biraktim, 3kere denedik daha ama sadece agustosta adam gibi calisabilmistik,ekimde insallah gulen suratla yuzumuz gercekten guler

Kizlar merhaba , bu ay da kirmizila geldi bugun. Ben de bu ay testle yumurtlama gunumu bulmaya karar verdim,ama cizgi cikaranlardan anlamam diye gulen suratla sonuc veren teste karar verdim.gittigidiyordan 2 kutu clearblue dijital test aldim bugun,tanesi 50 tlydi. 7 kerelik bi kutusu. Bakalim insallah bu ay tuttururuz, en azindan yumurtlama gunumu bilicem gebelik olmasa da. Haziranda hapi biraktim, 3kere denedik daha ama sadece agustosta adam gibi calisabilmistik,ekimde insallah gulen suratla yuzumuz gercekten guler

canım nereden aldın bana özelden yazarmısın benim baktıklarıda fiyat yüksekte

kızlarr, birşey soracağım. benim adet döngüm 28 gün. Teoriye göre 14.veya 16. dün ovulasyon dönemim. Ancak ovulasyon testinde 19. ve 20.gün kızardım 21. gün silik çizgi vardı. benim adet tarihim ise bu ayın 25'i. sizce geç yumurtladığım için döllenmede yumurtlamadan itibaren 14. gün gerçekleştiğine göre, eğer hamileysem ekimin 1-2 si gibimi ancak öğrenebilirim. yoksa 25 inde adetim gecikirse ertesi gün öğrenebilir miyim??:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar, size en kaliteli vede gerçekçi ovilasyon testini önereyim galenik ecza deposuna ait olan pembe renkli içinde 5 adet var ve 25 tl civarında erken gebelik testi hediyeli paket .Ben denedim kusursuz ilk denemem vede hamile kaldım üstelik adetime 2 gün kala gebelik testimi yaptım vede çift çizgiyi gördüm hamişmişim okadar güvenilir bir test bence bunu alın... istersenizde deponun numarasını yazarım eczaneniz sipariş versin burdan. Bu arada hamile olduğumu ilk anlamam yüksek ateş öle böle değil yangın yeri gibi yandım uyku açlık ve batmalar oldu.. darısı başınıza.:KK49:

Arkadaşlar, size en kaliteli vede gerçekçi ovilasyon testini önereyim galenik ecza deposuna ait olan pembe renkli içinde 5 adet var ve 25 tl civarında erken gebelik testi hediyeli paket .Ben denedim kusursuz ilk denemem vede hamile kaldım üstelik adetime 2 gün kala gebelik testimi yaptım vede çift çizgiyi gördüm hamişmişim okadar güvenilir bir test bence bunu alın... istersenizde deponun numarasını yazarım eczaneniz sipariş versin burdan. Bu arada hamile olduğumu ilk anlamam yüksek ateş öle böle değil yangın yeri gibi yandım uyku açlık ve batmalar oldu.. darısı başınıza.:KK49:

evet bende bu markayı kullandım.
adete 4 gun kala gebelık testı kullandım bısey cıkmadı
gercı adetı 1 gun gecınce kesın sonuc verır dıyordu gebelık testınde
ah ah ınsallah hamıleyımdır

labuquicki sevdim ben
hem çok ekonomik hem de çok güzel çalışıyor
gebelik testini de kullandım
hiç çift çizgi göremediğime göre o da iyi :KK60:

Selam arkadaşlar tükürük testiyle hamile kalan var mı içinizde, bir de bu tükürük test aletinin fazla çeşidi varmıdır, tavsiye edebileceğiniz bir marka olabilir mi?

Selam arkadaşlar tükürük testiyle hamile kalan var mı içinizde, bir de bu tükürük test aletinin fazla çeşidi varmıdır, tavsiye edebileceğiniz bir marka olabilir mi?

kimse tavsiye etmiyor tükürüklü ovulasyonu
kullananlar memnun kalmamış
bence kaset tipi normal ovulasyon testi kullanın

kimse tavsiye etmiyor tükürüklü ovulasyonu
kullananlar memnun kalmamış
bence kaset tipi normal ovulasyon testi kullanın

neden ferdatcım onu merak ettim.gerçi ben aldım kullanmasını sökene kadar bayağı zaman geçti.ama şimdi kullanıyorum artık, ama yumurtlama günüm değil diye tam olarak eğrelti otunu göremedim.en güzel tarafı her zaman kullanabilmek.bi kere alıyorsun istediğin kadar kullanabiliyorsun.bide ben pcoluyum lh ı ölçen testler yanlış çıkıyor.çünkü çift çizgi olduğu gün doktora gittim yumurta yoktu hatta o ay hiç oluşmamış bile.doktor dediki pcoluların lh sı kendi kendine zaman zaman artar hatta azalır güvenilir değil o test dedi.

Son düzenleme:
neden ferhatcım onu merak ettim.gerçi ben aldım kullanmasını sökene kadar bayağı zaman geçti.ama şimdi kullanıyorum artık, ama yumurtlama günüm değil diye tam olarak eğrelti otunu göremedim.en güzel tarafı her zaman kullanabilmek.

işte o eğrelti otlarını falan görmekte güçlük çekildiğini okumuştum o yüzden dedim
kaset tipi kolay iki çizgi varsa tamam yoksa yok
gözün şaşı olana kadar bakma derdin yok
ayrıca oldukça da ekonomik
20 test 6 gebelik 22,7 tl ye aldım ben

arkadaşlar bişey sorucam yardımcı olurmusunuz ? bugun ovulasyon testi yaptım c ye göre t az daha silik çıktı ama heseplamalarıma göre bu ayın 19 ile 24 ü yumurtlama günüm neden böyle bi sonuç çıktı :KK43: sonucu böyle çıkan ve hamile kalanınız varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

X