Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin canım
benim hormonlarda sorun var düzelene kadar olmazmış çocuğum
ama umarım en kısa zamanda düzelir de allah bana da çocuk nasip eder
sonucunu bu başlıktan yaz tamam mı merak ederim ben

tamam cnm inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın ve kucağına alırsın haber veririm

takip ediyorum da selim maşallah ne sabır varmış sende. :) ben her ay adetime 3 gün kala kendimi kan verirken buluyorum.inşallah hamilesindir....her şeyin başı sabır..Allahım gönlüne göre versin...

mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

selam arkadaşlar. benim çok hoşuma giden bişeyi paylaşiim dedim.mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

selam arkadaşlar. benim çok hoşuma giden bişeyi paylaşiim dedim.mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

ben onlardan aldım arkadaşım babystar 90 tl kullanımı çok zor gelmişti neyseki bi arkadaş you tube kullanım videosunu gönderdi öyle anladım.ben daha hiç eğrelti otu görmedim gerçi yumurtlama günümde değil.ama kullanan diğer arkadaşlar çok memnun bariz görmüşler.
bide şu var pco lular için lh olan tesler yanlış gösteriyor ben çift çizgi kopkoyu olduğu gün doktora gittim doktor yumurtlama yok dedi test yaptı bu ay hiç olmamış bile dedi üstelik.pcolularda hormon dan dolayı lh yükselirmiş buda yanıltırmış dedi doktor haklıda çıktı bende gittim tükürük testi aldım bakalım eğrelti otunu görecekmiyiz.bende pco var yumurtlama sorunuda var kısmet bakalım artık.

Kızlarrr hamileyimmm allahım nazarlardan koruuubu sefer yüzüm gülsünnn

canım benimm hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın merak etme. Hep güzel şeyler düşünn. çok çok çok tebrik ediyoru. Allah bizlerede isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. (gülücük simgelerinden koyamadım bir türlü koymşum farzedin:)))))

Kızlarr, geçen sayfalarda sormuştum. Ovulasyon testinde hiç çift çizgiyi görmeyip hamile olan veya yumurtlaması gerçekleşen var mı??? Benim 17. Günüm yine görmedim çift çizgiyi. Cevap lütfennnnnnnnnnnn

canım benimm hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın merak etme. Hep güzel şeyler düşünn. çok çok çok tebrik ediyoru. Allah bizlerede isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. (gülücük simgelerinden koyamadım bir türlü koymşum farzedin:)))))

çok teşekkür ederim cnm darısı başına...ben 17. gün görmüştüm çift çizgiyi..inşallah sende görürsünn

bende dün ve bugün test yaptım dünkü biraz daha silikti bugünkü diğeriyle aynı renkte ve koyulukta yani bugün yumurtlama günüm mü bu ay fazla yogunlaştık ilişkiye bugün biraz daha dikkat etmeliyim duvara ayaklarımı dayayım yastık koyayım başka önerebileceğiniz bişey var mı??:KK1:

kızlar bu ay ovulasyon test kullandım 12 13 14 ve 15. günler çizgi koyuydu ama ilk çizgi kadar değil dün doktora gittim 15. günümdü foliküller çatlamaya başlamış sıvı görünüyo bgn ve yrn ii değerlendir dedi sizce şansım nedir testte çok koyu çizgi göremedim bugunde iice silikleşti bide yumurtalarım dün çatlamaya başlamış ilişki için geç mi kaldım sizce????????

kizlar tukuruk microskopunu yapiyorum bazen kenarlarda yaprak cikiyor bazense hic yok.yaptiktan 10dk sonra deniyorum o yaprak yok.bir puf noktasi var ama anlamadim.yapragi hic ortada gormedim herzaman kenarda var.nasil yapiliyor bilen varmi.acaba tukuruk kenara tasmiyacak sekilde yogunmu koymak lazim.her yontemi denedim ama cozemedim daha

bilen varmi lutfen yazin bana

canım ben de aldım tükürük testini ayy o ne öyle kullanamadım bi türlü neyse sonra bi arkadaş you tube den kullanım şeklini gönderdi.ben yaptım hiç eğrelti otunu görmedim bir ara biraz gördüm senin dediğin gibi kenarda ama ertesi gün gitti hemen.klomene başladığım zaman o görüntüye iyice bakacam yumurta çatladığı zaman her yerde olacakmı o ot şekli ona göre sana da haber veririm.

Eki Görüntüle 257721

sevgili arkadaşlar.bu ovulasyon testini dün akşam saat 19:00 da yaptım ve aynı anda çok koyu şekilde çift çizgi çıktı şaşırdım ve internette yaptığım bütün yumurtlama zamanlarımda 16.09.2011 yazıyordu.tesadüf mü doğrumu ama demek doğru imiş.ama dün eşimle birşey yapmadık bir gün önce değerlendirdik.15inde yani.bugünde biraz netten araştırdım.ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyorsa şayet yumurtlama başlıyor ve yumurta 24-36 saat içinde çatlıyormuş.yani çift çizginin göründüğü gün değil akabindeki 24 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyormuş.ayrıca yumurtlamadan önce 2.çizgi silik çıksa bile o günde yapılabilirmiş spermler otalama 2-3 gün yaşıyor,zaten yumurtlamada o 2-3 gün içinde oluyor ve döllenme gerçekleşebiliyor.benim için denk geldi bugünüde değerlendirmem gerekiyor eşimle.inş sonucunu alırım,uğraşıyoruz hepimiz sters yapıyoruz,allahım karşılığını verir inş hepimize.

Eki Görüntüle 257721

sevgili arkadaşlar.bu ovulasyon testini dün akşam saat 19:00 da yaptım ve aynı anda çok koyu şekilde çift çizgi çıktı şaşırdım ve internette yaptığım bütün yumurtlama zamanlarımda 16.09.2011 yazıyordu.tesadüf mü doğrumu ama demek doğru imiş.ama dün eşimle birşey yapmadık bir gün önce değerlendirdik.15inde yani.bugünde biraz netten araştırdım.ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyorsa şayet yumurtlama başlıyor ve yumurta 24-36 saat içinde çatlıyormuş.yani çift çizginin göründüğü gün değil akabindeki 24 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyormuş.ayrıca yumurtlamadan önce 2.çizgi silik çıksa bile o günde yapılabilirmiş spermler otalama 2-3 gün yaşıyor,zaten yumurtlamada o 2-3 gün içinde oluyor ve döllenme gerçekleşebiliyor.benim için denk geldi bugünüde değerlendirmem gerekiyor eşimle.inş sonucunu alırım,uğraşıyoruz hepimiz sters yapıyoruz,allahım karşılığını verir inş hepimize.

canım benim hayırlı olsun. inan ki ovulasyon testlerinde çift cizgiyi görmek bile çok güzel. benim normal şartlarda ovulasayonum 14. 16. gözüküyor netlerde yaptığım hesaplamalarda. ama ben 19. gün kızardım bugünde çift çizgiyi gördüm 20. günüm bugün . Allah hepimizi hayırlısıyla sağlıklı evlalar versin. sonucu haber verelim olur mu canım. güzel haberlerle sevinelim:KK62::KK62::KK62:

Merhabalar
Benim adet dongum 29 veya 30 gundur 14.gunumde bugun 4 saat once ovulasyon testi yaptim ve gulen yuzu gordum yani pozitif..
Ama esim suan is yerinde ve sabah gelecek.sizce yarin calisma yapsak bisey kacirmis olurmuyuz?????
:18::18::18:

X