-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.001
Bos gecırmedım canım. Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ıns. Aldıgım sıvıya gelınce zaten sabah 10 gıbı kalkıyorum 1 e kadar cok abartı olmadan su tuketıyordum. 1 den 5 e kadar hıc sıvı tuketmeden beklıyordum. Su an zaten oruc var sıvı tuketmı halıyle yok .
. İlkah nerelerdesin sonucunu merak ediyorum insallah iyi haberlerini aliriz.arkadaslar sıze onerım kesınlıkle sogan kurunu uygulayın okadar faydasını gordum kı benm normalde yumrtlama gunum "25 gnu falan bulurdu yanı sıklusum uzun surerdı bu ay tukurukle yapılan ovulsyn testnden aldm ve sogan suyunu duzenlı sabah aksm ıctım ve bugun adetmden snra saydgm 14.gunumdeym ve sabah yaptıgım tukuruk testnde egreltı otu sekıllermı gordum gecs donemındeym ve cok sevndm daha once cocuk dusuncesnden oncede duzenlı adet olmak ıcın soganı kullandgmda gunu gunune adet olmstum kı ben normalde ıadet olmak ıcın ılac ıctgm zamanda 1 gun falan geckrdı ozamanda sogan suyu ıcmstm gununde oldum arkadaslar ben cok faydasnı goryrm emınımkı benm gbı olan arkadaslrmzda gorcek okadar ıgrenc tadlı ılac ıcıyoruz zaten ıkncı gun alısılıyo ve bır damla lımon damlatnca tadnn kotulugu kalmıyo bugun ben duzenlı yumrtladm ve tukurkle gordum cok mutluyum ınsallh rabbm devamnı getrsn cumlemze ve sogan ıcerekte bıcogu hamıle kalmıs yumrtann catlamasnada cok faydalıymıs alllahn ıznıyle ınanyrm ınsallh yuzumz gulcek deneyın arkadslarrr
selam canım
noldu, 2. çizgide koyulaşma oldu mu?
olmadıysa,demek ki teste başlamadan hemen önce gerçekleşti yumurtlaman..
moralini bozma,gün aşırı ilişkiyle zaten bir anlamda garantiliyoruz yumurtlama olayını kaçırmamayı dimi..
28 günde bir oluyorsan 12. gün teste başlayabilirsin istersen daha erken de başlayabilirsin elinde çok test varsa, her gün aynı saatte ve sabah ilk hatta ilk 2 idrarınla yapmamalısın yanlış pozitif çıkıyor. gün içinde yapabilirsin ama iyice akşamı da bekleme bu sefer hiç su içmediğin için sonuç değişebilir öğlen gibi yap. Tçizgisi C ile aynı koyulukta ya da C den daha koyu çıktığında pozitif. t silikse pozitif kabul edilmiyor. pozitifi görünce 2 gün üstüste ilişkiye gireceksin.
test yalnızca yumurtlamadan önceki LH pikini gösteriyor ama çatlayıp çatlamadığını kesin anlamak için ateş ölçebilirsin , her sabah aynı saatte 6-7 arası en uygunmuş, en az 3 saat aralıksız uyumuş olmalısın. yataktan kalkmadan tuıvalete gitmeden ağızdan dijital termometre ile ölçüp kaydet, ovulasyondan önce hafif bir düşüş (olmayadabilir), ve ovulasyondan 1 gün sonra 0.2-0.5 derece artış oluyor çatlamışsa, değerlerini fertility friend sitesine girersen sana tablo-grafik yapıyor ve akıntının tipini falan da girersen önemli günleri söylüyor.
eğer adetin düzenliyse yeni denemeye başladıysan yada yalnızca birkaç aydır deniyorsan bence hepsini boşver. doğayı akışına bırak kendiliğinden %90 zaten olur. bütün bunlar beni strese sokuyor çünkü.
Arkadaşlar 25 tane test var elimde. One step ovulasyon testi. Ucu yeşil bir şerit şeklinde. Mark denen siyah çizgi var. Keşke kaset tipi olsaydı. Bugün 8. günüm. Daha erken ama nasıl bir şeymiş öğreneyim istedim. Hiçbir şey anlamadım İlk kullanıyorum. Bunların nasıl kullanıldığını bilen var mı? Kontrol çizgisi de test çizgisi de nerede anlamadım. Bunların şekilli kullanımı var mı bir yerlerde? Hiç anlamadım bu testi keşke kaset tipi alsaydım...