- 5 Aralık 2009
- 1.163
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.981
Ya ben yapıyorum yapıyorum ama hala silik. Duzenım 31 gun bugun 16. gun bundan oncekı 2 - 3 gun 2. cızgı sılık ama baya belırgın gıbıydı. Bugun 2. cızgım baya sılık cıktıİnsallah yanlıs bırsey yapmıyorumdur. Sımdı oruc var saat 1 den sonra wc ye gıtmıyorum.Hergun saat 5 te testı yapıyorum. Oruc baslamadan once cok sıvı tuketmeden saat 1 den sonra hıc sıvı tuketmeyıp, wc ye gıtmeden 5 e kadar beklıyordum. Yap Yap cıkmıyor Hakkımda hayırlısı olsun. Pco var bende ama duzenımde sorun yok Duzenım var ama acaba yumurtlama olmuyormu dıye dusunmeye basladım. Mantıksız ama dusunuyorum
bence eli kulağında..
17. yada 18. gün koyu çizgiyi görebilirsin..
hatta 19. gün görenler de var..
dert etme
tatlm düzenin 31 günse büyük ihtimalle 31-14=17.gün olacak çift çizgi.çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra regl olumuşuz.bu hiç şaşmazmış...Ya ben yapıyorum yapıyorum ama hala silik. Duzenım 31 gun bugun 16. gun bundan oncekı 2 - 3 gun 2. cızgı sılık ama baya belırgın gıbıydı. Bugun 2. cızgım baya sılık cıktıİnsallah yanlıs bırsey yapmıyorumdur. Sımdı oruc var saat 1 den sonra wc ye gıtmıyorum.Hergun saat 5 te testı yapıyorum. Oruc baslamadan once cok sıvı tuketmeden saat 1 den sonra hıc sıvı tuketmeyıp, wc ye gıtmeden 5 e kadar beklıyordum. Yap Yap cıkmıyor Hakkımda hayırlısı olsun. Pco var bende ama duzenımde sorun yok Duzenım var ama acaba yumurtlama olmuyormu dıye dusunmeye basladım. Mantıksız ama dusunuyorum
Yumurtlamazsan adet gormezsın ee benım duzenımde hıc sorun yokAnlamadım kı Artık bundan sonra umudum yok sanmam cıft cızgıyı gorecegımı. Cok canım Sıkıldı coookk
offf canım cok sıkkınBugun 18. gun ve gıtgıde siliklesiyor. Persembe gunu ( 12. gün ) 2. cızgı belırgınlesmeye baslamıstı. En son pazar gunu belırgındı aynı persembe gunku gıbı bende beklıyorum kı belırgınlesecek ama nerde İyice silikleşti Canım cok sıkkın. Demek o gunlerde yumurtladım ve kacırdım gıbı bırsey Ben belırgınlesecek sanıyordum 2 resmıde eklıyeyımde yorum yaparsınız
arkadaşlar selam herkese . bişey sormak istiyorum size bu ovulasyona yakın göğüslerde büyüme ve acıma oluyo mu sizde? kaçıncı gün oluyo ? ben hatırlamıyorum da hatırlayan var mı?
Merhaba,
bence sen erken yumurtladın..
12 günden 18.güne kadar hergün düzenli test yaptın mı? yapmadıysan belki o yapmadığın gün yumurtlamışsındır..
Hiç atlamıyorum canım hergün düzenli testi yapıyorum.
arkadaşlar selam herkese . bişey sormak istiyorum size bu ovulasyona yakın göğüslerde büyüme ve acıma oluyo mu sizde? kaçıncı gün oluyo ? ben hatırlamıyorum da hatırlayan var mı?
sen yinede o günleri değerlendirdin değil mi ? testte silik çıktı diye boş geçmemişsindir inşallahh
belli olmaz bu işler
Yumurtlamazsan adet gormezsın ee benım duzenımde hıc sorun yokAnlamadım kı Artık bundan sonra umudum yok sanmam cıft cızgıyı gorecegımı. Cok canım Sıkıldı coookk