Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba arkadaşlarBende bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü belirledi ama inşallah işe yarar.Şimdi ağustosun 6 sını bekliyorum.Umarım regli olmam.bU Sabah mide bulantım vardı ve 1 haftadır kasıklarımda batmalar ve ağrı özellikle ağ kasığımda midem kazınıyor sürekli inşallah psikolojik değildir.Allah hepimize saağlıklı bebişler nasip eylesin

Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum şu çubuk şeklinde olanlardan. yalnız benim test bozuk galiba ilk çizgi çıkıyor ikinci çizginin çıkması gerekn yer ise böyle beyaz bir boşluk var gibi şu anda 8.günümdeyim daha yumurtlamamış olabilirim ama kafam karıştı normalmi sizceee:18:

8. gün yumurtlama için çok erken o yüzden testte ikinci çizgin çıkmıyor çünkü henüz LH hormonun yükselmeye başlamamış. yükselmeye başlaması için yumurtanın çatlayacak boyuta ulaşması gerekiyor acele etmişsin testi kullanmak için 24-25 günde mi adet oluyorsun neden 8. günde yaptın testi? :26: genelde yumurtlamadan en erken 3 gün önce başlanır testi yapmaya:44:

Son düzenleme:
[yeni düşük yaşamışsın allah sabır versin... düşükten sonra ilk adetini oldun ama değil mi?:26: inşallah hakkında hayırlısı olur benim de 7 ay önce bir kürtajım var bebeğim 10 haftalıktı kalbi durdu 7 aydır korunmasız ilişki oluyor bekliyorum Allah hayırlısını versin diye:97:[/B][/COLOR][/QUOTE]

benim de beş haftalıktı düştüğünde kürtajda oldum peşinden doktor üç ay korun dedi ama ben sabredemiyorum. ilk adetimi 37.gün oldum şimdi de yumurtlamayı bekliyorum tekrar. Aslında bu aydan hiç umudum yok ilk gebelik için 10 ay uğraşmıştım rahim filmi bile çekildim bir sonraki ay da hamile kaldım ama nasip böyleymiş. Sana da Allah sabır versin canım ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve bebekler nasip etsin..

slm arkadaşlar
bu ay çalışmalara başladık.28-29 günde bir regl oluyorum.bugün 13. gün ilk ovulasyon testimi yaptm.tek çizgi bugünlük bakalım yarın tekrar yapıcam büyük ihtimal yarın çift çizgi çıkar değil mi arkadaşlar?

selamlar :80:

ben bu topikte 2009 senesinden itibaren yazan ve ovulasyon testlerinin fotolarını ekleyerek,bizi bir ölçüde aydınlatmış olan arkadaşlarıma teşekkür ederim..
bende faydalanılır diye umarak,bu ay kullandığım ovulasyon testlerimin fotosunu eklemek istedim..
15. gün en koyu 2. çizgiyi gördüm bugün yani..adet siklusum 30 gün..

hayırlısı olsun haklarımızda inşallah,kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallahhh...

29 günde bir adet oluyorum ve bugün 14.gün.dün akşam 8de yaptım testi çizgi baya ince ve silikti.bugün sabah 9.30da tekrar yaptım çizgi biraz daha kalın ama hala silik.doktor Bora cengiz 12. 14.16.günlere dikkat demiş.bakalım bu akşam bir daha yapıcam testi umarım çizgi koyu çıkar:/

Meg hadi hayırlısı olsun. Darısı başıma :)

aaa gebe değilim ki henüz ben :86:
ama teşekkürler hoşuma gitti
hepimiz olalım inşallah en kısa sürede..

fikir olsun diye şunu da ekliim;

negatif ovulasyon testim;

pozitif olanı;

bugün 16. günüm..
az önce yaptığım ovulasyon testini de ekliyorum;

bitmiş yumurtlamam..

bu akşam 8de yaptığım testte de 2.çizgi silik.bugün 14.gün büyük ihtimalle yarın olacak yumurtlama.ne yapayım sizce bugün ilişkiye girmelimiyiz?

bu akşam 8de yaptığım testte de 2.çizgi silik.bugün 14.gün büyük ihtimalle yarın olacak yumurtlama.ne yapayım sizce bugün ilişkiye girmelimiyiz?

ilişkiye girsen bi zararı olmaz ama 2. çizginin öbür çizgiye eşit ya da daha koyu olması gerekiyor , onu gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın ve görür görmez 2 gün üstüste ilşki öneriliyor.

teşekkürler cnm cevabın için.bugün 15.gün bakalım saat 12 gibi yapıcam bugün testimi.2.çizgiyi koyu görmek istiyorum artık.Allahım hayırlısını ve güzelini versin.

yaşasın yaşasın bugünkü testte 2.çizgi daha da belirginleşti.bi de akşam 8 de yapıcam bakalım herhalde daha kırmızı olur akşama çizgi.tüh dün de çalışma yapmıştık ama inş. kocişin spermleri hemen çoğalır akşama kadar:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…