- 23 Temmuz 2011
- 57
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.961
Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum şu çubuk şeklinde olanlardan. yalnız benim test bozuk galiba ilk çizgi çıkıyor ikinci çizginin çıkması gerekn yer ise böyle beyaz bir boşluk var gibi şu anda 8.günümdeyim daha yumurtlamamış olabilirim ama kafam karıştı normalmi sizceee:18:
8. gün yumurtlama için çok erken o yüzden testte ikinci çizgin çıkmıyor çünkü henüz LH hormonun yükselmeye başlamamış. yükselmeye başlaması için yumurtanın çatlayacak boyuta ulaşması gerekiyor acele etmişsin testi kullanmak için 24-25 günde mi adet oluyorsun neden 8. günde yaptın testi? :26: genelde yumurtlamadan en erken 3 gün önce başlanır testi yapmaya:44:[/QUOT
Evet aslında erken ama haziran ayında düşük yaptım ve adet düzenim şaştı tabiki normalde 26 günde bir olurdum şimdi emin olamayınca yumurtlamayı kaçırmak istemedim.. benim korkum testin bozuk olması inşallah değildir de görürüm çift çizgiyi..
8. gün yumurtlama için çok erken o yüzden testte ikinci çizgin çıkmıyor çünkü henüz LH hormonun yükselmeye başlamamış. yükselmeye başlaması için yumurtanın çatlayacak boyuta ulaşması gerekiyor acele etmişsin testi kullanmak için 24-25 günde mi adet oluyorsun neden 8. günde yaptın testi? :26: genelde yumurtlamadan en erken 3 gün önce başlanır testi yapmaya:44:[/QUOT
Evet aslında erken ama haziran ayında düşük yaptım ve adet düzenim şaştı tabiki normalde 26 günde bir olurdum şimdi emin olamayınca yumurtlamayı kaçırmak istemedim.. benim korkum testin bozuk olması inşallah değildir de görürüm çift çizgiyi..
yeni düşük yaşamışsın allah sabır versin... düşükten sonra ilk adetini oldun ama değil mi?:26: inşallah hakkında hayırlısı olur benim de 7 ay önce bir kürtajım var bebeğim 10 haftalıktı kalbi durdu7 aydır korunmasız ilişki oluyor bekliyorum Allah hayırlısını versin diye:97:
aaa gebe değilim ki henüz ben :86:
ama teşekkürler hoşuma gitti
hepimizolalım inşallah en kısa sürede..
Gebe olmaya adaysın canım :) Bende de bugun koyuya ramak kalan 2. cızgım cıktı. Haydı hayırlısı bır kac gune kalmaz belırgınlesır . Hakkımızda hayırlısı olsun ınsaAllah.
amin canım inşallahaaa gebe değilim ki henüz ben :86:
ama teşekkürler hoşuma gitti
hepimizolalım inşallah en kısa sürede..
Gebe olmaya adaysın canım :) Bende de bugun koyuya ramak kalan 2. cızgım cıktı. Haydı hayırlısı bır kac gune kalmaz belırgınlesır . Hakkımızda hayırlısı olsun ınsaAllah.
bu akşam 8de yaptığım testte de 2.çizgi silik.bugün 14.gün büyük ihtimalle yarın olacak yumurtlama.ne yapayım sizce bugün ilişkiye girmelimiyiz?
teşekkürler cnm cevabın için.bugün 15.gün bakalım saat 12 gibi yapıcam bugün testimi.2.çizgiyi koyu görmek istiyorum artık.Allahım hayırlısını ve güzelini versin.ilişkiye girsen bi zararı olmazama 2. çizginin öbür çizgiye eşit ya da daha koyu olması gerekiyor , onu gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın ve görür görmez 2 gün üstüste ilşki öneriliyor.