Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

testte 2 çizgi çıktığında kesinlikle yumurtlamış ve yumurtan çatlamış mı oluyor acaba=?

çift çizgiyi gördükten sonra genelde 36 saat içinde çatlar yumurta :KK34: ve ertesi gün testi yinelediğinde silikleşmeye başladığını görene kadar ilişki olmalı :KK19:

Son düzenleme:
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı olsun ben kısmetse ağustosta kullanmak istiyorum..

ya kızlar, ben ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 12. günümdeyim ama sabah idrarımla yapmıyorumtesti sizcesabah idrarıyla mı yapılmalı? bu zamana kdar yaptığım yanlış mıydı?

sabah ilk idrarla kesinlikle yapılmazilk idrardan sonra da en az 4 saat geçmeli ve aşırı bir sıvı tüketimi olmamalı testi yapman için. bence gün içerisinde öğleden sonra 4-6 arasında yapılan test idealdir en az 4 saatlik idrarla çok sıvı tüketmeden yapılmalı :KK34:

merhaba kızlar az önce köfte yaparken midemin bulanması üzerine, reglime 2 gün kala, evdeki ovulasyon testini bi deneyeyim dedim.aynı koyulukta 2 çizgi çıktı...umutlanmalı mıyım sizce:KK17:eşim bu aralar iş dolayısıyla gergin günler yaşıyor,ona bir müjde vermeyi çok isterdim..İnşallah hepimizin hayırlı haberler vereceği günler yakındır

amın ınsallahhh hepımızeee arkadsmmm cok teskkr edrm senn beklnn adet tarıhın nezamn ve testın nasıl gdyo:emir_bebek::emir_bebek:

Benim adetim 23. günde başladı ve yeni bitti. Adetimin 3. gününde bal tarçın çörekotuna başladım. Yani çalışmalara yeni başladık. Tükürük testi yapıyorum yarın da ateş ölçmeye başlayacağım. Hayırlısı :)

selam yelpa, bayadır görünmüyosun nerelerdesin???

merhaba canım bende şimdi gördüm yazını topiğe uzun zamandır giremiyordum , canım ben hamileyim:nazar::KK49: Rabbim' e sonsuz şükürler olsun..bu site bu topik o kadar faydalı oldu ki bana , bu testleri burdan öğrendim internetten siparişle aldım ucuz bir marka laboquick , adetim biter bitmez başladım öğleden sonra 4 ile 6 altı arası 2 saat öncesinden hiç sıvı almadan test yaptım her gün, çift çizgiyi gördükten sonraki gün çalışma oldu 2 gün falan ve sonrasında hamile kalmışım şimdi 10 haftalık gebeyim Allah inşallahhayırlısıyla tamamına erdirir benide cümlemizide. Yüce Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizi nasip etsin, hepinize dua ediyorum, sizlerde bana edin bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım, bu sitede gerçekten güzel bir destek sevgi var dua var ..

merhaba canım bende şimdi gördüm yazını topiğe uzun zamandır giremiyordum , canım ben hamileyim:nazar::KK49: Rabbim' e sonsuz şükürler olsun..bu site bu topik o kadar faydalı oldu ki bana , bu testleri burdan öğrendim internetten siparişle aldım ucuz bir marka laboquick , adetim biter bitmez başladım öğleden sonra 4 ile 6 altı arası 2 saat öncesinden hiç sıvı almadan test yaptım her gün, çift çizgiyi gördükten sonraki gün çalışma oldu 2 gün falan ve sonrasında hamile kalmışım şimdi 10 haftalık gebeyim Allah inşallahhayırlısıyla tamamına erdirir benide cümlemizide. Yüce Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizi nasip etsin, hepinize dua ediyorum, sizlerde bana edin bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım, bu sitede gerçekten güzel bir destek sevgi var dua var ..

Çok sevindim canım :KK64::KK64::KK64: Şimdi seni yeni bir dönem bekliyor inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu dönemi de .
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.

kızlar diğer topiclerede yazdım ama sesimi duyuramıyorum:KK14:bana cevap verir misiniz benim adetim hep gününden önce oluyor 26-27 günde bir adet oluyorum geçen ay 6 sında olmuştum ben şimdi batımı ağustos 1 olarak mı beklemeliyimovulasyon testi aldım 17-18 temmuzda yakaladık çift çizgiyi inşallah olmuştur ama sabırsızlanıyorum test yapsam çıkmaz dimi:26:

merhaba kızlar az önce köfte yaparken midemin bulanması üzerine, reglime 2 gün kala, evdeki ovulasyon testini bi deneyeyim dedim.aynı koyulukta 2 çizgi çıktı...umutlanmalı mıyım sizce:KK17:eşim bu aralar iş dolayısıyla gergin günler yaşıyor,ona bir müjde vermeyi çok isterdim..İnşallah hepimizin hayırlı haberler vereceği günler yakındır

canim tebrik ederim cok guzel bir haber bu iki koyu renkte cizgi ciktiysa hamilesiniz tebrikler bir daha

kızlaarr bonnie ovulasyon mikroskobu kullanan oldu mu aranızda sipariş veriyorum şuan inşallah işe yarar ... idrar testi her zaman bulamıyorum..

amin , sağol bitanem, en kısa zamanda darısı başına ve isteyen herkese,senin nasıl gidiyor ??

Amin canım. Benim bir gelişme yok henüz 5-6 aydır uğraşıyoruz. Kür uygulamaya başladım, adetim yeni bitti bakalım bu ay neler olacak :)

canim tebrik ederim cok guzel bir haber bu iki koyu renkte cizgi ciktiysa hamilesiniz tebrikler bir daha

teşekkür ederim gonca:)hamilelik testinde silik çizgi yakaladım..henüz doktora gitmedim ama inş vardır..Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...başta bu forumdaki arkadaşlara

teşekkür ederim gonca:)hamilelik testinde silik çizgi yakaladım..henüz doktora gitmedim ama inş vardır..Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...başta bu forumdaki arkadaşlara

maşaallah:nazar: Allah tamamına erdirsin, canım peki hangi ovulasyon testini kullandın ve hangi günler çalışmalarda bulundun?

Kızlar bugun ovulasyon testı aldım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Yalnız aklıma bır soru takıldı. Dıyelım cıft cızgıyı gordum o gunu ve ertesı gunu ıyı degerlendırmem gerekıyor. Pekı Degerlendırdıgım saat onemlımı ? Ben bır yerde sabah saatlerınde olmasının daha ıyı ve saglıklı oldugunu okumustum. Bununla ılgılı bılgısı olan varmı ?

evet 2 gün üstüste deniyor, sabah saatlerinde spermlerin daha kaliteli olduğunu ben de okumuştum ama sabah pek partik değil, işe gidiyorsan yarım saat yatamazsın,banyoya girmek gerekir hemen vs vs yalnız çizgiler kesinlikle eşit koyulukta olmalı yada t çizgisi den daha koyu olmalı pozitif demek için.

selamlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

14. gün ovulasyon testimin fotosunu koyuyorum..
sizce tamam mı? daha da koyulaşır mı?:26:

X