- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.941
testte 2 çizgi çıktığında kesinlikle yumurtlamış ve yumurtan çatlamış mı oluyor acaba=?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testte 2 çizgi çıktığında kesinlikle yumurtlamış ve yumurtan çatlamış mı oluyor acaba=?
ya kızlar, ben ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 12. günümdeyim ama sabah idrarımla yapmıyorumtesti sizcesabah idrarıyla mı yapılmalı? bu zamana kdar yaptığım yanlış mıydı?
amın ınsallahhh hepımızeee arkadsmmm cok teskkr edrm senn beklnn adet tarıhın nezamn ve testın nasıl gdyo
selam yelpa, bayadır görünmüyosun nerelerdesin???
merhaba canım bende şimdi gördüm yazını topiğe uzun zamandır giremiyordum , canım ben hamileyim Rabbim' e sonsuz şükürler olsun..bu site bu topik o kadar faydalı oldu ki bana , bu testleri burdan öğrendim internetten siparişle aldım ucuz bir marka laboquick , adetim biter bitmez başladım öğleden sonra 4 ile 6 altı arası 2 saat öncesinden hiç sıvı almadan test yaptım her gün, çift çizgiyi gördükten sonraki gün çalışma oldu 2 gün falan ve sonrasında hamile kalmışım şimdi 10 haftalık gebeyim Allah inşallahhayırlısıyla tamamına erdirir benide cümlemizide. Yüce Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizi nasip etsin, hepinize dua ediyorum, sizlerde bana edin bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım, bu sitede gerçekten güzel bir destek sevgi var dua var ..
merhaba kızlar az önce köfte yaparken midemin bulanması üzerine, reglime 2 gün kala, evdeki ovulasyon testini bi deneyeyim dedim.aynı koyulukta 2 çizgi çıktı...umutlanmalı mıyım sizceeşim bu aralar iş dolayısıyla gergin günler yaşıyor,ona bir müjde vermeyi çok isterdim..İnşallah hepimizin hayırlı haberler vereceği günler yakındır
Çok sevindim canım Şimdi seni yeni bir dönem bekliyor inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu dönemi de .
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.
amin , sağol bitanem, en kısa zamanda darısı başına ve isteyen herkese,senin nasıl gidiyor ??
canim tebrik ederim cok guzel bir haber bu iki koyu renkte cizgi ciktiysa hamilesiniz tebrikler bir daha
teşekkür ederim gonca:)hamilelik testinde silik çizgi yakaladım..henüz doktora gitmedim ama inş vardır..Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...başta bu forumdaki arkadaşlara
maşaallah Allah tamamına erdirsin, canım peki hangi ovulasyon testini kullandın ve hangi günler çalışmalarda bulundun?
arkadaşım gayet iyi görünüyor..değerlendir inşallah