- 15 Temmuz 2011
- 200
- 9
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.921
ben 28 veyA 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM DEĞİŞİR. AMA SANILDIĞI GİBİ 14.GÜN DEĞİLDE 10.GÜN OVULAYON TESTİM POZİTİF ÇIKTI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 28 veyA 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM DEĞİŞİR. AMA SANILDIĞI GİBİ 14.GÜN DEĞİLDE 10.GÜN OVULAYON TESTİM POZİTİF ÇIKTI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR
arkadsm adetı duzensz gelenlere sogan kuru bırebr bende bu ay kullndm reglı oluncada bal corek otu ve tarcn mucızesne baslayacm doktrn dogru dems ne kıstler bıtırms bu sogan kuru bu ayda sende bence bal corek otu ve tarcnı uygula oda ınanlmaz ıse yaryrms ben denycem kolay gelsn
günaydınnnn kızlar nasılsınız, daha yeni düzenimi oturttum,ben iyiyim bugün dr var bakalım.
ikah,nuray,bblau nabersiniz cibell?
Tesadüf gördüm canım mesajını...İyi diyelim iyi olalım, hamdolsun.
Sen nasılsın?
Kızlar bu testte marka onemlı mı ? LABOQUICK kaset tıpı test nasıldır ? onerırsenız alıcam
bugün gittigidiyordan ben de LABOQUICK kaset tipi test aldım bugün yarın gelir çok ümit bağladım ben bu teste tüm forumu baştan sona kadar okudum işe yarayacak gibi geldi bana...
Teşekkürler İlkah, araştırdım ve bu kürü uygulamaya karar verdim. Tariflerde adetin 2. günü yazıyor ama adetin 3. 4. günlerinde ve adet bitiminde başlayıp faydasını görenler de var. Benim bugün adetimin 3. günü bugün ya da yarın başlayabilirim. Eşim için de keçiboynuzu kürüne başlayacağız. Keçiboynuzu tozu bulabildim sanırım onu da kaynatınca oluyormuş. Bu ay ümitliyim ya inşallah başarabiliriz.
Buarada senin durum ne? Sen bu ay yumurtlamıştın. Kaç gün yumurtlama testin pozitif çıktı?
inşallah tutar canım inşallah Allah hayırlısını versin hepimize, inşallah seninde tutar çift çizgin çıkmış hayırlısı olsun inşallah
bır kacgundr gremedım rıca edrm arkadasm uygula bende cok ıse yaradı ben tukurk testyle yumrtladgm gunlerı buldum calıstk ve suan beklemedym ınsallh olur olmazssada hayırlısı dyecegz artk nasıp ısteyen herkse nasıp olr ınsallh
inşallah senin bu ay olay biter ve güzel haberi alırsın. Kürlerden de kurtulmuş olursun :) 10 güne kadar iyi haberlerinin gelmesini diliyorum.
bende öyle, şükür yolunda gitmeyen birşey yok, nerelerdesiniz dağılmışız.