Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben 28 veyA 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM DEĞİŞİR. AMA SANILDIĞI GİBİ 14.GÜN DEĞİLDE 10.GÜN OVULAYON TESTİM POZİTİF ÇIKTI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR

ben 28 veyA 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM DEĞİŞİR. AMA SANILDIĞI GİBİ 14.GÜN DEĞİLDE 10.GÜN OVULAYON TESTİM POZİTİF ÇIKTI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR

mrb canım benimde adet dönemim hep karışıktı gününü bulamazdım takvim işaretler sayardım.. bu 3 aydır hep 28 günde bir oluyo..bende ovulasyon testi yaptım 11.gün 12. gün 13. günde biraz koyulaşarak çift çizgi oldu ama 14. günde çift çizgiler teke düştü sonra..gerçekten herkezde farklı günlerde oluyo demekki ben 20. güne kadar çalışmalara devam edicem kısmet artık belki günleri tutturmak uğur getirir bana :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadsm adetı duzensz gelenlere sogan kuru bırebr bende bu ay kullndm reglı oluncada bal corek otu ve tarcn mucızesne baslayacm doktrn dogru dems ne kıstler bıtırms bu sogan kuru bu ayda sende bence bal corek otu ve tarcnı uygula oda ınanlmaz ıse yaryrms ben denycem kolay gelsn

Teşekkürler İlkah, araştırdım ve bu kürü uygulamaya karar verdim. Tariflerde adetin 2. günü yazıyor ama adetin 3. 4. günlerinde ve adet bitiminde başlayıp faydasını görenler de var. Benim bugün adetimin 3. günü bugün ya da yarın başlayabilirim. Eşim için de keçiboynuzu kürüne başlayacağız. Keçiboynuzu tozu bulabildim sanırım onu da kaynatınca oluyormuş. Bu ay ümitliyim ya inşallah başarabiliriz.

Buarada senin durum ne? Sen bu ay yumurtlamıştın. Kaç gün yumurtlama testin pozitif çıktı?

Kızlar bu testte marka onemlı mı ? LABOQUICK kaset tıpı test nasıldır ? onerırsenız alıcam

günaydınnnn kızlar nasılsınız, daha yeni düzenimi oturttum,ben iyiyim bugün dr var bakalım.

ikah,nuray,bblau nabersiniz cibell?

bugün gittigidiyordan ben de LABOQUICK kaset tipi test aldım bugün yarın gelir çok ümit bağladım ben bu teste tüm forumu baştan sona kadar okudum işe yarayacak gibi geldi bana...​

bugün gittigidiyordan ben de LABOQUICK kaset tipi test aldım bugün yarın gelir çok ümit bağladım ben bu teste tüm forumu baştan sona kadar okudum işe yarayacak gibi geldi bana...​

Sana tavsiyem çok fazla sıvı tüketmeden uygula hatta mümkünse hiç sıvı tüketmeden uygula.
Umarım işine yarar bol şans :)

Teşekkürler İlkah, araştırdım ve bu kürü uygulamaya karar verdim. Tariflerde adetin 2. günü yazıyor ama adetin 3. 4. günlerinde ve adet bitiminde başlayıp faydasını görenler de var. Benim bugün adetimin 3. günü bugün ya da yarın başlayabilirim. Eşim için de keçiboynuzu kürüne başlayacağız. Keçiboynuzu tozu bulabildim sanırım onu da kaynatınca oluyormuş. Bu ay ümitliyim ya inşallah başarabiliriz.

Buarada senin durum ne? Sen bu ay yumurtlamıştın. Kaç gün yumurtlama testin pozitif çıktı?

bır kacgundr gremedım rıca edrm arkadasm uygula bende cok ıse yaradı ben tukurk testyle yumrtladgm gunlerı buldum calıstk ve suan beklemedym ınsallh olur olmazssada hayırlısı dyecegz artk nasıp ısteyen herkse nasıp olr ınsallh

ya kızlar, ben ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 12. günümdeyim ama sabah idrarımla yapmıyorumtesti sizcesabah idrarıyla mı yapılmalı? bu zamana kdar yaptığım yanlış mıydı?

bır kacgundr gremedım rıca edrm arkadasm uygula bende cok ıse yaradı ben tukurk testyle yumrtladgm gunlerı buldum calıstk ve suan beklemedym ınsallh olur olmazssada hayırlısı dyecegz artk nasıp ısteyen herkse nasıp olr ınsallh

inşallah senin bu ay olay biter ve güzel haberi alırsın. Kürlerden de kurtulmuş olursun :) 10 güne kadar iyi haberlerinin gelmesini diliyorum.

normalde ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra hamile değilseniz 14-15 gün sonra adet olunması gerekiyor mantıklı olarak, fakat gerçekte yaşanan nedir? ortalama ne kadar süre sonra oluyorsunuz? daha geç olan var mı?

Arkadaşlar merhaba ,ben 4 yıllık evliyim denemediğim kür,uygulamadığım tedavi kalmadı,tüp bebek bile negatif,biz sebepsiz infertileyiz,bu yumurtlama gününü gösteren testleri uygulamak istiyorum ,lütfen yardımcı olyrmusunuz,
1-ne zaman başlanıyor
2-hangi markayı tavsiye edersiniz,
3-nasıl kullanılıyor,
TEŞEKKÜRLER,

merhaba arkadaşım..ben bu ay ilk kez denedim,tecrübem az ama bildiklerimi paylaşayım.ben predictor isimli markayı kullandım..fiyatı biraz tuzlu 55 lira ..ama güvennlir olduğunu düşünüyorum..içerisinde regl peryoduna göre ne zaman başlaman gerektiğine dair bilgi var..benim reglim 35 günde bir olduğu için 19.gün başlamam gerektiği yazıyordu,ona göre denedim ve 22.günde sonuç pozitif çıktı..(reglime 3 gün kaldı sonuç ne henüz bilmiyorum..)sabah 10 ve akşam 8 saatleri arasında yapılıyor..her gün aynı saatlerde yapmaya çalış..bildiklerim bu kadar.dilerim sen de forumdaki arkadaşlar ,içerisinde ben de bi an önce hayırlı sonuç alırız..

arkaşlar bende temmuz ayında almış olduğum ovulasyon testini denedim.tahmin ettiğim adetimden sonraki 17.günde çift çizgi çıktı ve değerlendirdik öncesinde ve sonrasında fakat maalesef regl belirtilerim başladı ve 2 güne kadar da zaten olmam gerekn adet günlerim..sonuç hüsran maaleseff üzüldüm oysaki bu ay umutluydum..

X