- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.741
ben ilaç kullanmadım canım şimdi yeni verdi doktor reçeteden okunmuyorda semopmerik gibi bişey yazıyor adetin 5. günü kullanacakmışım 12. günde tekrar gidecekmişim.dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirim ama seviye çok düşük çıktı işin ilginci öğleden sonra yaptığım yumurtlama testi çift çizgi çıkmıştı doktora söyledim sizde polistik over var lh seviyeniz yüksek olabilir otestler sizi yanıltır dedi eve geldim tekrar test yaptım çift çizgi yok olmuştu ben boşuna kullanıyormuşum o testi.bu arada bugün adetimin 21. günü idi.20 yazmışım yanlış oldu.bide boşuna kullanmışım ilacı yazmışım ilaç değil yumurtlama testini yazacaktım
araştırırken biryerdede regl içindeyken yumurtlandığı durumlarda çıkmaz diyordu belkide öyle bir durumdur.
düzenliymiş ama 24 günde bir dedi
cevap veren herkese çoook tşkler
hamişmişimmm
ben bebişimi kaybettiğim için tam sevinemedim ama gene de ŞÜKÜR RABBİME
ve söz veriyorum hepiniz için ayrı ayrı dua edicemmmm bu gece)
hamişmişimmm
hamişmişimmm
canım ya bişey soracam sizealin bende tebrik ediyorum seni..ALLAH kucagına almayı nasip etsin
merhaba kizlar oncelikle alin seni tebrik ederim allahim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah... ben bu ay ovulasyon testi yaptim yazmistim size hatta.. benim siklusum bazen 25 bazen 27 bazende 28 gun surer yani adetime kac gun var bilmiyorum ama benim bugun 24.gunum bugun hamilelik testi yaptim sabah ilk idrarla degil ama yinede yaptim ikinci cizgi cok silik cikti yani ikinci cizginin oldugu belli ama bayagi silik sizce nedir sonuc
canım hamilesin bence gözün aydın bendede öyle olmuştu çok silikti hamileydim yinede kan testi yaptır bi için rahatlasın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
canim bilmiyorum bende arkadasin dedigi gibi ilk bebegimi alti aylikken erken dogum oldu ucaga falan binmistim ondan olmaz dediler sebebini bulamadilar ama galiba cok iliskiye giriyoduk ondan oldu diye dusunuyoruz esimle.. yani o yuzden sevinemiyorumda bugun bi kan testimi yaptirsam biraz dahami beklesem off bilmiyorum tesekkur ederim sana biraz olsun icimi rahatlattin ins varsa eger allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede zaten kendimden once onlara dua ediyodum yine edicem allahim hayirlisiyla nasip etsin herkese
nihal, ikah , bblau , cibel , mavusbebek naber kızlar nasıl gidiyor.
canim bilmiyorum bende arkadasin dedigi gibi ilk bebegimi alti aylikken erken dogum oldu ucaga falan binmistim ondan olmaz dediler sebebini bulamadilar ama galiba cok iliskiye giriyoduk ondan oldu diye dusunuyoruz esimle.. yani o yuzden sevinemiyorumda bugun bi kan testimi yaptirsam biraz dahami beklesem off bilmiyorum tesekkur ederim sana biraz olsun icimi rahatlattin ins varsa eger allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede zaten kendimden once onlara dua ediyodum yine edicem allahim hayirlisiyla nasip etsin herkese
Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden birşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
Keseyi ve kalp atışlarını duyduk, ufak tefek komplikasyonlarım, sıkıntılarım var ama düzelecek Allahın izniyle...Rabbim bağışlasın bebeğimi ve tüm isteyenlere,kalbinden tüm geçirenlere tez zamanda, aratmadan evlatlar versin...
siteyi gezerken rastladım bu mutlu habere inan çokk sevindim sağlıcakla al kucağına canım ben daha yeniyim bişey soracam
20 nisan
18 mayıs
13-14 haziran son 3 ayın adet tarihim şimdi bu ay çalışmalara nezaman başlamalıyım cevap verirsen çokk sevinecem önerilerin varmı
Teşekkürler canım.Darısı tüm isteyenlere...Senin adetlerin 27-28 gün.Bu ay muhtemelen 27-28 haziran gibi de yumurtlama günün oluyor...
24 haziran gibi çalışmalara başlarsan ve 29-30 hazirana kadar çalışırsan en verimli günlerini değerlendirirsin...Gün aşırı ilişki de olur, eşinde bir sıkıntı yoksa her gün de olur...Bence her gün şansı daha da artırabilir.