- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.681
hello_kity gözün aydın..Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş..darısı tüm isteyenlerin başına..
ben de bu kafileye yeni katılanlardanım..bu ay ısı takibi yapıyorum...ama pek net sonuç alamıycam gibi bu yöntemle..regl sürem 34-35 gün..ovalasyon testlerini denesem ben de net bir takip yapabilir miyim sizce?
hello_kity gözün aydın..Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş..darısı tüm isteyenlerin başına..
ben de bu kafileye yeni katılanlardanım..bu ay ısı takibi yapıyorum...ama pek net sonuç alamıycam gibi bu yöntemle..regl sürem 34-35 gün..ovalasyon testlerini denesem ben de net bir takip yapabilir miyim sizce?
arkadaslar tukurukle yapılan mıkroskoplu testler nasıl szce bu ay hamıle olmazzsm ondan almyı dusunuyrmda ömurluk kullanım olandan szce nasıl olur....
Arkadaşım ben daha denemelere başlamadan aldım ondan, 4 ay oldu hiç bişi anlamadım hiç sonuç alamadım, yumurtam da çatladı doktor söyledi ama ondan göremedim. Ben de bu ay idrarla yapılandan aldım ben geç yumurtluyorum ama 12. günden itibaren başladım kullanmaya hep ikinci çizgi silik çıktı sonra 18. gün hiç çizgi çıkmadı bende o günü saydım, bi de o gün akıntı da gelmişti, testim de bitti bi daha yapmadım bu sefer 3 gün sonra yine aynı akıntı geldi, yani bu ay da net ne zaman çaladı anlayamadım. Ya bende bi gariplik var ya da Allah diyorki kendini zorlama böyle şeylerle ben sana hayılı zamanda verecem. Hayırlısı olsun artık.
arkadaslar tukurukle yapılan mıkroskoplu testler nasıl szce bu ay hamıle olmazzsm ondan almyı dusunuyrmda ömurluk kullanım olandan szce nasıl olur....
teşekkürler arkadaşlar:)inş bu ay alıp denicem..nihal inş en kısa zamanda birlikte hayırlı haber veririz ..hello-cityle o kadar güzel bir enerjiniz var ki netten bile alabiliyor insan bunu..umarım herşey gönlünüzce olur
teşekkürler arkadaşlar:)inş bu ay alıp denicem..nihal inş en kısa zamanda birlikte hayırlı haber veririz ..hello-cityle o kadar güzel bir enerjiniz var ki netten bile alabiliyor insan bunu..umarım herşey gönlünüzce olur
cevap için teşekkür ederim ama bi sorum daha var çok erken oldu eğer öyleyse.. yani en az 5 6 gün erken oldu.. olur mu ki öle erken çatlama diye bişey var mı??
kişiden kişiye değişiyo benim adetin ilk gününden saymaya başladım 8.günüde sağ yumurtam çatlamıştı. adet bittikten 3 gün sonra çatladı benim.bu değişiyo vücudunun sesini dinle anlarsın kasıklarda ağrı,ateşin artıyormuş şeffat akıntı en belirleyici oluyor
arkadaslar bazı sayfalarda okudum ve hamıle olup olınmadgını rahm agzna dogru parmagnzla bakınca rahım asagya dogrysa hamıle deglsz eger rahm parmagnza degmyosa hamıle olunyoms bılen ve tecrubesı olan var mı eskıden ebeler bu yontemle bakıyolrmısta