Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hoşgeldin cnm:))) yaparsın cnm benim adetlerimde 33-35 gün arası ama test sayesinde nezaman yumurtladığımı öğrendim 4 ay oldu ama malesef bebiş yok daha:)

canım amin aminnn çok sağolasın.

ovulasyon testleri tamda bu işe yarar, ben 18.19.20. gün çalışmalıymışım bunu öğrendim tavsiyem şu olabilir çok sayıda olanlardan almam 20 li falan böylece adetin 12. günden itibaren yaparsın diye düşünüyorum... sağlıcakla gelsinler

nihalcim olcak olcak olcak inşallah devammm :) bak 9. ayda ancak hamile kalabildim canım. inşallah herkes yavrusuna kavuşacak :)

arkadaslar tukurukle yapılan mıkroskoplu testler nasıl szce bu ay hamıle olmazzsm ondan almyı dusunuyrmda okurluk kullanım olandan szce nasıl olur....

arkadaslar tukurukle yapılan mıkroskoplu testler nasıl szce bu ay hamıle olmazzsm ondan almyı dusunuyrmda ömurluk kullanım olandan szce nasıl olur....

arkadaslar tukurukle yapılan mıkroskoplu testler nasıl szce bu ay hamıle olmazzsm ondan almyı dusunuyrmda ömurluk kullanım olandan szce nasıl olur....

Arkadaşım ben daha denemelere başlamadan aldım ondan, 4 ay oldu hiç bişi anlamadım hiç sonuç alamadım, yumurtam da çatladı doktor söyledi ama ondan göremedim. Ben de bu ay idrarla yapılandan aldım ben geç yumurtluyorum ama 12. günden itibaren başladım kullanmaya hep ikinci çizgi silik çıktı sonra 18. gün hiç çizgi çıkmadı bende o günü saydım, bi de o gün akıntı da gelmişti, testim de bitti bi daha yapmadım bu sefer 3 gün sonra yine aynı akıntı geldi, yani bu ay da net ne zaman çaladı anlayamadım. Ya bende bi gariplik var ya da Allah diyorki kendini zorlama böyle şeylerle ben sana hayılı zamanda verecem. Hayırlısı olsun artık.

teskkr edrm canm cvp verdgn ıcın anlıyorm bende bu ay ılk olark kaset tıpı kullandm beklıyrm olmazzsam yne yenı testler araysna grcem hayrlısı olsn ınsallh

kızlar ben tükürükle yapılan ovülasyon testinden aldım.
aslında sonuçlar çok rahat okunuyo
ben geçen ay kullanmayı becerememişim
int den kullanım videolarını izledim ona göre yapıorum
çook net bi şekilde görebiliosunuz eğrelti otlarını
yalnız benim kafamı karıştıran bir soru var
29 mayıs da regl oldum ben
dün de bugün de gördüm otları
şimdi ben ne zaman çatlıycam

teşekkürler arkadaşlar:)inş bu ay alıp denicem..nihal inş en kısa zamanda birlikte hayırlı haber veririz ..hello-cityle o kadar güzel bir enerjiniz var ki netten bile alabiliyor insan bunu..umarım herşey gönlünüzce olur

cnm çok sağol inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan:)

burda bir çok arkadaş hep birbirimize destek oluyoruz böylelikle kimseye anlatamadıklarımıza cvp buluyoruz :)

arkadaşlar çatlamadan önce kasıklarda hafif bişeler hissediyormusunuz?? kasıklarımda batmamsı mı dim böle bişeler oluyo sanki ama çatlamaya daha 4 5 gün olması gerekiyo sanırsam??? böle erkenden öluor mu ki?? hiç şimdiye kadar dikkat etmemiştim de şimdi biraz kendimi dinliyorum takip ediyorum.. belki daha öncede böledir de ben dikkat etmemişimdir... var mı bu konuda yardım edebilecek??

çatlama sırasıda kasıklarda hafiften sancı oluyo hatta ilşki sırasında yumurtalıklarda acı hissi oluşur,şeffaf bir akıntın varsa da yumurtan çatlamıştır demek:)

cevap için teşekkür ederim ama bi sorum daha var çok erken oldu eğer öyleyse.. yani en az 5 6 gün erken oldu.. olur mu ki öle erken çatlama diye bişey var mı??

cevap için teşekkür ederim ama bi sorum daha var çok erken oldu eğer öyleyse.. yani en az 5 6 gün erken oldu.. olur mu ki öle erken çatlama diye bişey var mı??

kişiden kişiye değişiyo benim adetin ilk gününden saymaya başladım 8.günüde sağ yumurtam çatlamıştı. adet bittikten 3 gün sonra çatladı benim.bu değişiyo vücudunun sesini dinle anlarsın kasıklarda ağrı,ateşin artıyormuş şeffat akıntı en belirleyici oluyor

çok teşekkür ederim :) o zaman çatlamak üzere yani.. kasık ağrısı ve akıntı başladığına göre bir kaç güne çatlar... inşallah tutar :)

kızlar dün yaptıgım ovülasyon testinde koyu çizgiyi yakaladım.çalışmalara devam inşallah bu ay tutar yaa cok istiyorum

arkadaslar bazı sayfalarda okudum ve hamıle olup olınmadgını rahm agzna dogru parmagnzla bakınca rahım asagya dogrysa hamıle deglsz eger rahm parmagnza degmyosa hamıle olunyoms bılen ve tecrubesı olan var mı eskıden ebeler bu yontemle bakıyolrmısta

caım merhaba, ben o kadar cesaret edemezdim etmezdim, vajinal usg bile drlar bazıları sıcak bakmıyor hamileyken kaldı ki işin hijyen enfeksiyon olayı var allah korusun, senin beklenmeyen adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…