Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kizlar ben bisey sorucam. Ben yaklasik 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum ayni zamanda akinti kontrolu de yapiyorum . ILk ay 10. ile 17 gün arasi ovulasyon testi yaptim hep negatif oldu ama 14. gün jelimsi yapiskan akintim vardi ve regl normal gününde geldi. simdi ben yumurtlamadim mi ki test negatif cikti?? gecen ay pozitifi sadece 15. gün gördüm 15. ve 16. günde bisey yoktu bu ay 16. gün hala negatif simdi bu nedemek test boszuk degilki gecen ay bir gün dahi olsa gördüm. Peki diger aylar neden görmedim LH hormonum yükselmiyomuki bilen varsa yardimci olabilirmi ona göre doktora gideyim??

cnm her ay farklı günlerde yumurtlayabilirsin...testi yapmadan sıvı tüketimine dikkat ediyomusun bilmiyorum ama oda çok etkiliyomuş.adetin kaç günde bi oluyo?

cnm her ay farklı günlerde yumurtlayabilirsin...testi yapmadan sıvı tüketimine dikkat ediyomusun bilmiyorum ama oda çok etkiliyomuş.adetin kaç günde bi oluyo?

merhabalar,benim bugün adet olmam gerekiyor hiç bi ağrım sancım yok,idrar testi yaptım şimdi 2.çizgi biraz silik çıktı,hamile miyim:)

merhabalar,benim bugün adet olmam gerekiyor hiç bi ağrım sancım yok,idrar testi yaptım şimdi 2.çizgi biraz silik çıktı,hamile miyim:)

cnm nekadar silik ve rengi pembemi?eğer rengi pembemsi ise silikte olsa hamile olma ihtimalin çok yüksek ama kanda bi baktır istersen kesin cvp alırsın...inş.hayırlısıyla hamiş haberlerini verirsin burdan:)

canim benim hersey cok düzenli pkomda yok bitek prolaktik hormonum yüksekti ondada hap kullaniyorum 2 aydir büyük ihtimallede düsmüstür. Sivi tüketiminie gelince cok su iciyorum. ama o kadr etkilermi bilmiyorum hic iyi de ne zaman yapmam lazim o zaman bu testi?? 30 günde bir adet oluyorum

canim benim hersey cok düzenli pkomda yok bitek prolaktik hormonum yüksekti ondada hap kullaniyorum 2 aydir büyük ihtimallede düsmüstür. Sivi tüketiminie gelince cok su iciyorum. ama o kadr etkilermi bilmiyorum hic iyi de ne zaman yapmam lazim o zaman bu testi?? 30 günde bir adet oluyorum

cnm bence sen çalışmıyosan 15.00 gibi falan yap hergün testi ve 2 saat öncesine kadar sıvı tüketimini azalt .30 günde bir düzenli adet oluyosan 16.gün yumurtluyosundur...

cnm bence sen çalışmıyosan 15.00 gibi falan yap hergün testi ve 2 saat öncesine kadar sıvı tüketimini azalt .30 günde bir düzenli adet oluyosan 16.gün yumurtluyosundur...

canim bugün tam 16. gün ve doktor 13. gün bakti 13mm olmus 3 -4 güne yumurtlarsin dedi 18mm kaladr olabiliyomus ama o günden beri testi yapiyorum yok dün biraz cizgi gördüm ama koyu degil tabi belli belirsiz bugün direk bembeyaz lh cizgisinin oldugu yer. Acaba Lh cok yükselmiyo olabilirmi?? yani hamile kalamamin sebebi bu olbilirmi acaba?? ne yapacagimi bilemiyorum ya artik :KK43:(

canim bugün tam 16. gün ve doktor 13. gün bakti 13mm olmus 3 -4 güne yumurtlarsin dedi 18mm kaladr olabiliyomus ama o günden beri testi yapiyorum yok dün biraz cizgi gördüm ama koyu degil tabi belli belirsiz bugün direk bembeyaz lh cizgisinin oldugu yer. Acaba Lh cok yükselmiyo olabilirmi?? yani hamile kalamamin sebebi bu olbilirmi acaba?? ne yapacagimi bilemiyorum ya artik :KK43:(

cnm bence yumurtlamanda sorun yoktur takma kafana ama yinede bi 3 gün sonra doktoruna git çatlayıp çatlamadığını görebilir için rahatlar en azında:)))

kızlar bende düzelen evliliğim sonunda çocuk yapmaya kara verdim ama 5 haftalıkken düştü.

üstünde durmadım ve 6 aydır bir kıpırtı yok. bu ay 2 gün gecikme yaşayınca aklım başıma geldi.
bin bir umut gebelik testi yaptım ve negatifff :KK14:
şimdi laboquick marka ovülasyon testi aldım ggden.
bilen kullanan varmı acaba ?????????
adetimin 4 günündeyim 3 gün içinde başlamayı planlıyorum teste.

Son düzenleme:
kızlar bende düzelen evliliğim sonunda çocuk yapmaya kara verdim ama 5 haftalıkken düştü.

üstünde durmadım ve 6 aydır bir kıpırtı yok. bu ay 2 gün gecikme yaşayınca aklım başıma geldi.
bin bir umut gebelik testi yaptım ve negatifff :KK14:
şimdi laboquick marka ovülasyon testi aldım ggden.
bilen kullanan varmı acaba ?????????
adetimin 4 günündeyim 3 gün içinde başlamayı planlıyorum teste.

cnm öncelikle geçmiş olsun:KK43: bende aynı markayı kullanıyodum artık bu aya yetmizcek sanırım 3 tane kaldı çünkü elimde:)yaptıktan sonra testlerin resimlerini koy istersen hep beraber bakarız arkadaşlarla:)

cnm bence yumurtlamanda sorun yoktur takma kafana ama yinede bi 3 gün sonra doktoruna git çatlayıp çatlamadığını görebilir için rahatlar en azında:)))

sagol canim :KK34: insalah yoktur zaten yarin prolaktin hormonumun kontrolu var doktora söylerim umarim oda beni ciddiye alip bakar yumurtaligima. ama su ovulasyn testini nsonuclari canimi cok SIKIYOr :KK50: neden devamli negatif anliyamiyorum :KK43:.

merhaba,ben bugun daha yeni ovulasyon testi aldim.icinde nasil kullanilacagi yaziyor ama ne kadar SIKlikla kullanilacagi yazmiyor...bir de reglim duzensiz nasil olacak ,hergun mu bakmak lazim,cift cizgiyi yakalayana kadar....cevaplarsaniz sevinirim...

merhaba,ben bugun daha yeni ovulasyon testi aldim.icinde nasil kullanilacagi yaziyor ama ne kadar SIKlikla kullanilacagi yazmiyor...bir de reglim duzensiz nasil olacak ,hergun mu bakmak lazim,cift cizgiyi yakalayana kadar....cevaplarsaniz sevinirim...

reglin düzensizse adetin bitince basla hemen canim cizgileri yakalayana dek devam :KK34:

aynen öle oluyo cnm benimde ovulasyon testimin positif gösterdiği günden sonraki günü 1.gün sayıyorum ve tam 14.gün adet oluyodum ama bu ay olmadım hala:KK43:inş. başka bir sorunum çıkmaz:KK43:sen naptın cnm kaçıncı günün bugün?
canım benim bu ay kesin gebelik yok %100 eminim çünkü yumurtlama gününü doğru dürüst hesaplayamamışım ve ilişki zamanı tam olmadı.senin dediğin gibi çift çizginin kopkoyu olduğu 2. gün yumurtlama dönemim bu ay anladım tam olarak geçen aylada kıyasladım ve tam öğle gelmiş testin kopkoyu olduğu 2. günden sonraki günü 1. gün sayarsam bu hafta çarşamba regly olacam ve eğer olursam ben artık şu yumurtlama testlerini kullanışı anlamış olacam 2. ayın sonun da nihayet.ve bu ay testi yaparken eşime söyleyecem sanki bişey oluyor ve tartışıyoz o günlerde nedense demekki biraz da rayına bırakmalıyız herşeyi allahın işine de çok karışmamak lazım.ne zaman hayırlısı ise allah sadece sabrını versin bize inşallahh...

Eki Görüntüle 198597

kızlar benim 13. gün çıkan sonucum..
hatta o gün çok yoğun bir akıntım oldu jel gibi...
o gece preseed ile çalıştık..
ne dersiniz zamanlama iyimidir:KK34:

gülen yüz çıkmış tam çok güzelmiş bende o testlerden alayım .çünkü seninki sadece çubuk testi olsaydı ben sana çizgi diğer mavideki çizgi kadar kopkoyu değil daha bekle derdim.en güzeli gülen yüz testi bence çok daha garanti bence.

gülen yüz çıkmış tam çok güzelmiş bende o testlerden alayım .çünkü seninki sadece çubuk testi olsaydı ben sana çizgi diğer mavideki çizgi kadar kopkoyu değil daha bekle derdim.en güzeli gülen yüz testi bence çok daha garanti bence.

canım bende bu konuda endişeydim..
bana bunları yurtdışında bi yakınım getirdi..
dijital olan daha iyi..
en azından sen yorumlayamadığın olabiliyor..
acaba diye düşündüğün olabiliyor..
o yüzden makina bunu yorumlayınca kesin sonuç olmuş oluyor demişti.
gerçekten haklıydı..
mesela geçen ay buna yakın bir sonuç çıkmıştı..
ama makina negatif sonuç vermişti...

X