Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm naber iş yerindeyiimde ondan ara ara bakıyorum:) yok kız hala çatlayası yok benimkilerin keyfi gelmedi daha:) ayyy ne güzel bekleme dönemine başladın sen:)

iyiyim cnm sağolasın sennınde yakında gelır yumoşlar :)) kasılarında batma ağrı varmı hıssdersın bişiler bakalım hayırlsı nıhal yaa

elmalara yazıyormusun yoksa 3 kez okuyormusun? ben okuyor diye biliyorum ama.

bugün 24.günüm

anlamadığım bişey var bilen anlatırmı preseed jelin 4 tane ovülasyon testi vardı içinde bunlarla beraber onuda yaptım hep tek çizgi çıktı silik bile değil neden sizce

cnm ya inş. hamilesindir:)bazen pozitif gösterbiliyomuş ovulasyon testleri gebelikte...ama diğerinde niye çıkmıyo onu bende bilmiyorum iki testen biri bozuk sanırım...

selam kızlar....
benim geçen ay 12.günde başladım teste 15. ve 17. günler pozitif verdi..
digital olan ile yaptım..
bu ay sadece 4 tane test var elimde hangi gün başlamalıyım sizce...

canım adetlerin kaç günde bir oluyor..
adete yakın pozitif çıkıyorsa hamilede olabilirsin...

birde dediğin gibi diğer testin negatif çıkması olabiliyor..
hasssayitei farklı olabilir..
benimde geçen ay 12. günde bi marka test 2 koyu çizgi çıktı aynı idrarla yaptığım digital test negaitf verdi....
inşallah iyi haberler alırız senden

30 yada en fazla 35 günde bir adet oluyorum kızlar sanırım preseedinkiler bozuk diğerlerine toz kondurmuyorum bide gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi çıktı çok dikkatli bakınca olan çizgi şu pozitif olan ovülasyon testinin gebelik testi çubuk şeklinde

ay cnm ya inş.hamişsindir:) peki dün gördüğün çizgiden farklımı bugün gördüğün çizgi?gebelik testindeki çizgi yani?

hadi hayırlısı olsun inşallah....
bende bu ay adet günümde sabah test yaptım silik çizgi çıktı..
ertesi gün adet oldum..
ya test bozuk yada kimyasal bişeyler vardı...
kafayı bozucaz yakında testlerle..
ben akşam rüyamda gördüm
test tahtadandı
sanırım rüyayı cilalı taş devrinde gördüm..

selam kızlar....
benim geçen ay 12.günde başladım teste 15. ve 17. günler pozitif verdi..
digital olan ile yaptım..
bu ay sadece 4 tane test var elimde hangi gün başlamalıyım sizce...

cnm bence 14.gün başla ama yinede bilmiyorum bazen erkende olabiliyor mesela benim hep 19.gün oluyodu ama geçen ay 23.gün yumurtladım:)

cnm bence 14.gün başla ama yinede bilmiyorum bazen erkende olabiliyor mesela benim hep 19.gün oluyodu ama geçen ay 23.gün yumurtladım:)

bende normalde 25 günde adet olurdum..
hep 12. gün falan olur sanıyordum..
ama bu ay gördümki geç olabiliyomuş.
üstelik adetimde 29. günde geldi...
kürtaj oldum mart ayında ondan kaynaklanıyor olabilirmi...:44::44::44:

ay cnm çok yaşa emi :)valla bende geçen ay bi marka var onun testlerinden yaptım gebelik için bildiğin silik çizgi çıktı hemen ama malesef bende hamile değilimama o marka yalnış sonuç veriyomuş malesef

ay cnm çok yaşa emi :)valla bende geçen ay bi marka var onun testlerinden yaptım gebelik için bildiğin silik çizgi çıktı hemen ama malesef bende hamile değilimama o marka yalnış sonuç veriyomuş malesef

insanların duygularıyla neden oynarlar anlamam
ya biz ne umutlarla yapıyoruz o testleri birde boyle görünce daha çok umutlanıyoruz...

ayçok güldüm yok bide şöyle bişey var test yapıyoruz olmayan çizgiyi biz görüyoruz sonra adet oluyoruz acaba üstünemi gördüm diyoruz adet olsak bile inanmıyoruz yani üşütmezsek iyidir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…