- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.141
nıhallllllllll yetıştınmı bana :)) neyaptın :))
cnm naber iş yerindeyiimde ondan ara ara bakıyorum:) yok kız hala çatlayası yok benimkilerin keyfi gelmedi daha:) ayyy ne güzel bekleme dönemine başladın sen:)
iyiyim cnm sağolasın sennınde yakında gelır yumoşlar :)) kasılarında batma ağrı varmı hıssdersın bişiler bakalım hayırlsı nıhal yaa
var cnm dünden beri sanırım yarın bugün benimkide çatlar hayırlısıyla:)senin kaç gün geçti çatladıktan sonra?
bak canım az önce erken hamilelikteki topikte bir arkadaş dua verdi sanada söyleyim..şimdi nisa suresinin ilk 3 ayetini 3 adet elmaya yazıyormuşsun (arapça olarak)sonra adetin atıyorum mayısın 10da bitti ya 11den itibaren saymaya başlıyormuşsun 13-14-15.günlerde almaları ikiye bölüp eşinle beraber yedikten sonra ilişkiye girmek gerekiyormuş ve 3 ayda tesirini gösteriyor dedi arkadaş..yer gök dua ile hepimiz inanıyoruz elbet sanada demek sizinlede paylaşmak istedim canım
samsun guzel bı yer herkez memleketını sever :)) çok sevıyorum samsunumu
elmalara yazıyormusun yoksa 3 kez okuyormusun? ben okuyor diye biliyorum ama.
4 gun geçti cnm :))
Eki Görüntüle 191013 bugün 24.günüm
anlamadığım bişey var bilen anlatırmı preseed jelin 4 tane ovülasyon testi vardı içinde bunlarla beraber onuda yaptım hep tek çizgi çıktı silik bile değil neden sizce
Eki Görüntüle 191013 bugün 24.günüm
anlamadığım bişey var bilen anlatırmı preseed jelin 4 tane ovülasyon testi vardı içinde bunlarla beraber onuda yaptım hep tek çizgi çıktı silik bile değil neden sizce
30 yada en fazla 35 günde bir adet oluyorum kızlar sanırım preseedinkiler bozuk diğerlerine toz kondurmuyorum bide gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi çıktı çok dikkatli bakınca olan çizgi şu pozitif olan ovülasyon testinin gebelik testi çubuk şeklinde
30 yada en fazla 35 günde bir adet oluyorum kızlar sanırım preseedinkiler bozuk diğerlerine toz kondurmuyorum bide gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi çıktı çok dikkatli bakınca olan çizgi şu pozitif olan ovülasyon testinin gebelik testi çubuk şeklinde
selam kızlar....
benim geçen ay 12.günde başladım teste 15. ve 17. günler pozitif verdi..
digital olan ile yaptım..
bu ay sadece 4 tane test var elimde hangi gün başlamalıyım sizce...
cnm bence 14.gün başla ama yinede bilmiyorum bazen erkende olabiliyor mesela benim hep 19.gün oluyodu ama geçen ay 23.gün yumurtladım:)
hadi hayırlısı olsun inşallah....
bende bu ay adet günümde sabah test yaptım silik çizgi çıktı..
ertesi gün adet oldum..
ya test bozuk yada kimyasal bişeyler vardı...
kafayı bozucaz yakında testlerle..
ben akşam rüyamda gördüm
test tahtadandı
sanırım rüyayı cilalı taş devrinde gördüm..
ay cnm çok yaşa emi :)valla bende geçen ay bi marka var onun testlerinden yaptım gebelik için bildiğin silik çizgi çıktı hemen ama malesef bende hamile değilimama o marka yalnış sonuç veriyomuş malesef
hadi hayırlısı olsun inşallah....
bende bu ay adet günümde sabah test yaptım silik çizgi çıktı..
ertesi gün adet oldum..
ya test bozuk yada kimyasal bişeyler vardı...
kafayı bozucaz yakında testlerle..
ben akşam rüyamda gördüm
test tahtadandı
sanırım rüyayı cilalı taş devrinde gördüm..