Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm merhaba:))) ben bu ay 14.gün başlıcam çünkü geç yumurtluyorum ben her ay:) geçen ay 21.gün yumurtlamıştım bence sen yinede şansa bırakma 12.gün yap geç yumurtluyosan bile:)benim kasıklarımda ağrıdığı için aşağa yukarı anlayabiliyorum yumurtlama zamanımın yaklaştığını:)

cnm bnde öyle :)) geçen ay tam çigyi 19gunumde yakaladım o yuzden acele etmım bnde 12çgun başlıcam 4gun daha var :)) bnde anlıyorum ağrılarımdan iğne gibi batmalardan anlıyorum acele etmım zaten 11 tane var elımde

cnm bnde öyle :)) geçen ay tam çigyi 19gunumde yakaladım o yuzden acele etmım bnde 12çgun başlıcam 4gun daha var :)) bnde anlıyorum ağrılarımdan iğne gibi batmalardan anlıyorum acele etmım zaten 11 tane var elımde

cnm ya benim kasğım hala ağrıyo haftasonuda eğitim vardı gidemedim doktora:KK43:bu ay anlayabilirmiyim bilmiyorum:)ama yinede 5 gün sonra başlıcam test yapmaya:)

cnm ya benim kasğım hala ağrıyo haftasonuda eğitim vardı gidemedim doktora:KK43:bu ay anlayabilirmiyim bilmiyorum:)ama yinede 5 gün sonra başlıcam test yapmaya:)
neden ağrıyorkı acaba üsütmüş olmayasın kasıklarını geçmiş olsun bi git bakalım nedıcek bnde 4gun beklım :)) ama dayanamayıp bi tanecık denesemmı dıorum :))

anladım canım gebelik testinin kötü olduğunu bi arkadasım daha söyledi. o yüzden klımda o durum gebelik testine güvenmicem :)) bu arada her kadında 14 gün sonra olmayabiliyormuş şimdi okudum bi yerde bakalım çok merak ediyorum bende. geçen ay çift çizgi gördüğün günler hangi günlerdi. çalışma kaçırmadın değilmi?

ben geçen ay geç yumurtladım cnm 23.gün gördüm çift çizgiyi çalışmalara ara vermedik ama olmadı:)inş. bu ay tutar:)

nıhal test yaptım kız ::)) kalın sılık bi çizgi çıktı :)) bellı yanı dvm etsemmı kız hergun :)) yapmaya testlerı elıme aldığımda raht şekılde çift çizgi var

$25042011247.jpg 8gun böyle kızlar :))

cibelcim nihal arkadaşımı daha önce takip edemedm ama sanırım senin daha var, daha koyu çıkmıştı geçen sefer, öle aklımda kalmış

X