- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.821
Ben de o markanın ovulasyon testlerini kullandım, bir sorun yaşamadım ama çok kişi beğenmemiş.
Elimdekiler bitti bir daha almam sanırım.
canım hadi hayırlsı bu ay bızde tık yokk :)) ınş yawrun senınledır haberdar et bizi beklıyorummm evet cnm bn kafama taka taka bak hala hamış kalamadım doktorum dıokı yıne dönduk başa sıbel ınanın şuan meleğim yanımda olsaydı yawrum keısın hamışdım 2. yeD hayırlsı kızlar
bnde bugun doktoa gidicem reglımın 3gunu bugun bakalım nedıcek kızlar bugunlerde çokk duygusalım aslında bellı etmıyorum ama
iççimden sureklı ağlamak gelıyor
çocuğumu çok özledım hamış zamalarımı kocaman karnımı özledım
rabbım bnı sınıyor bılıyorum böyle yaparakta ii bişi değil ama
bılmıyorm duygular tamamen bitmiş durumda bende
inşallah cnm daha gelen giden yok çok şükür :) yrn sabah idrarıyla test yapıcam bakalım neler olucak
slm bızde bebek ıstıyoruz.klomen kullandım.hapım dun bıttı.bugun dr gıttım.9 mm yumurtam olusmus.cuma tekrar gel dedı doktorum.kızlar yumurta kac mm olunca catlıyor?
1 tane oglum var.ogluma hemen hamıle kalmıstım.bu da ole olacak zannnetım ama olmadı.5 aydır denıyoruz hamıle kalamıyorum.ınsaalah bu ay hamıle kalırım..hayırlısı bakalım...
slm yumurta kaç mm de çatlıyor bilmiyorum cnm ama bişey sormak istiyorum. bu klomen tedavisi isteyen herkese uygulanıyor mu? ben kontrole gittiğimde doktor 1 sene korunmasız düzenli ilişki, olmazsa tedavi demişti. siz 5 aydır deniyormuşsunuz doktorunuz hemen klomen mi verdi yoksa özel bir durumunuz mu var?
Rabbim hepimizin gönlüne göre versininşallah senin hayırlı haberini alırız...
inşallah cnm daha gelen giden yok çok şükür :) yrn sabah idrarıyla test yapıcam bakalım neler olucak
Ben de cuma yaparım...Umudum yok ama, adetim gecikirse de kendimi umutlandırmak istemiyorum fazla hemen test yapıcam.
Geçen ay bulantı, uyku hali,kasık ağrısı vs. herşey vardı belirti namına, 5 gün de gecikti ama regl oldum sonunda.
Yine biyokimyasal yaşamış olabilirim belki, tespit edemedim bu kez.
Ben de cuma yaparım...Umudum yok ama, adetim gecikirse de kendimi umutlandırmak istemiyorum fazla hemen test yapıcam.
Geçen ay bulantı, uyku hali,kasık ağrısı vs. herşey vardı belirti namına, 5 gün de gecikti ama regl oldum sonunda.
Yine biyokimyasal yaşamış olabilirim belki, tespit edemedim bu kez.
ben hala olamadım regl, kilo alma problemim var ama harketsizlikten ve çok yemekten kaynaklanıyor,
işten çıkarıldım, bebek yok , regl yok bakalım yokları kendime ekleyip duruyorum
ben preesed konusunda kararsız kaldım ve snrada vazgeçtim, ovulayon wondfo marka aldım ben bu ay :) regl olursam şayet başlıcam.
bende preseed konusunda karasız olanlardanım. Ne biliyim sanki onu kullanırsak sanki o isi sadece bebek icin yapmıs olucaz diye dusunuyorum ve kendimi kotu hissediyorumkullan ve memnun kalanlar oldugunu biliyorum ama sanırım ben olaya cok duygusal bakıyorum ve preseed fikrine hic ısınamıyorum
başka topikte kullanan arkadaşım var hamile kaldı çok şükür olsun bebeği sağlıklı,
ben işin doğallığına mı karışıyorumda takıldım, bu seferde gider sağlıksız olur ooo korkudan anlaacağın korkudan
başka topikte kullanan arkadaşım var hamile kaldı çok şükür olsun bebeği sağlıklı,
ben işin doğallığına mı karışıyorumda takıldım, bu seferde gider sağlıksız olur ooo korkudan anlaacağın korkudan
slm yumurta kaç mm de çatlıyor bilmiyorum cnm ama bişey sormak istiyorum. bu klomen tedavisi isteyen herkese uygulanıyor mu? ben kontrole gittiğimde doktor 1 sene korunmasız düzenli ilişki, olmazsa tedavi demişti. siz 5 aydır deniyormuşsunuz doktorunuz hemen klomen mi verdi yoksa özel bir durumunuz mu var?
slm daisiessss.bız 4 ay denemistik olmadı dr gıttım kan testı yaptı. adetlıyken de hormon testi yaptı temiz çıktı.dr. hersey yolunda bebegın olur dedı.istersen 2 ay daha bekle ıstersen gebelıgı hızlandıralım hap tedavısıne baslayalım dedi ve klomen verdi.özel bi durumum , problemım yok canım.5 aydır kalamadım ınsallah bu ay hamıle kalırım.allah ısteyen herkese versinn..amın....
slm daisiessss.bız 4 ay denemistik olmadı dr gıttım kan testı yaptı. adetlıyken de hormon testi yaptı temiz çıktı.dr. hersey yolunda bebegın olur dedı.istersen 2 ay daha bekle ıstersen gebelıgı hızlandıralım hap tedavısıne baslayalım dedi ve klomen verdi.özel bi durumum , problemım yok canım.5 aydır kalamadım ınsallah bu ay hamıle kalırım.allah ısteyen herkese versinn..amın....