Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam arkadaşlar,bende 3 yıllık evliğim ,2 düşük yaptım ,ilki kendiliğinden düştü ikincisi 8 haftalıkken kalp atışları durdu,şubat ayında kürtaj oldum.doktorum hemen kalbilceğimi söyledi ilk ay korunduk ,ikinci ay olmadı.bu ay ovülasyon testi kullandım .reglim cok düzenlidir 27 28 günde bir olurum.ben testi yapmaya 10. gün başladım .11,12.gün cizgi cıkmadı.13. gün silik cıktı o gün calıştık ertesi gün cok koyu cıktı o günde calıştık ama 15. gün çalışmadım , görev gibi eşime sürekli baskı yapmaktan sıkıldım .bugünde 16 .gün dahada calışmayı düşünmüyorum zaten 15. gün silik cizgi cıktı .şuan bende sizin gibi beklemedeyim .sürekli tuttumu tutmadımı diye düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu yumurtladıktan sonra döllenme olduğuna dair hiçmi belirti olmaz?yani ne biliyim en azından göğüsler acımaya 3 4 güne başlamazmı?:)

ah cnm keske o belirtiler olsa da bizim de kafamızı bu kadar karısmasa. Cok okudum ama en buyuk belirti adet gecikmesi, bundan oncekiler sadece kafamızı bulanıklastırıyor. Ve samimiyetine inanarak snnle birsey paylasmak istiyorum. Esinin yanlıs anlayacagına olan hassasiyetin cok hosuma gitti, bayanlar heyecanla tuttu mu tutmadı mı diye dusunurken belkide eslerinin ne hissettiklerini arka plana atıyolar tabi bunun farkında degiller. Snn yazını okuduktan sonra dusundum de bu surecte hep esim bana destek olmus sıkma canını uzulme daha genciz elbet olur diyerek. Ama ben bir kez bile onun neler hissettgini sormamısım, soramamısım kendimi ve olmayan bebegimi dusunmekten...

ah cnm keske o belirtiler olsa da bizim de kafamızı bu kadar karısmasa. Cok okudum ama en buyuk belirti adet gecikmesi, bundan oncekiler sadece kafamızı bulanıklastırıyor. Ve samimiyetine inanarak snnle birsey paylasmak istiyorum. Esinin yanlıs anlayacagına olan hassasiyetin cok hosuma gitti, bayanlar heyecanla tuttu mu tutmadı mı diye dusunurken belkide eslerinin ne hissettiklerini arka plana atıyolar tabi bunun farkında degiller. Snn yazını okuduktan sonra dusundum de bu surecte hep esim bana destek olmus sıkma canını uzulme daha genciz elbet olur diyerek. Ama ben bir kez bile onun neler hissettgini sormamısım, soramamısım kendimi ve olmayan bebegimi dusunmekten...

Evet çok haklısın. Ben de düşük yaptığımda bir gün ağlıyordum, kimse beni anlamıyor ben bebeğimi kaybettim diye. Eşim sessizce "O benim de bebeğimdi." diyebilmişti...Bazen çok bencil olabiliyoruz bu yolda...:KK59:

Son düzenleme:
Evet çok haklısın. Ben de düşük yaptığımda bir gün ağlıyordum, kimse beni anlamıyor ben bebeğimi kaybettim diye. Eşim sessizce "O benim de bebeğimdi." diyebilmişti...Bazen çok bencil olabiliyoruz bu yolda...:KK59:

esin tek bir cumleyle herseyi anlatmıs aslında. Sahip olmaya calıstıgımız bebek onların da bebekleri... Sanırım bu surecte eslerin karsılıklı olarak sabır gostermesi cok onemli. Belki de farkında olmadan onları da baskı altında hissetiriyoruz. O nedenle artık rabbimden once hem esime hem bana sabır daha sonra da yine hem esime hem bana hayırlı bir evlat diliyorummm

esin tek bir cumleyle herseyi anlatmıs aslında. Sahip olmaya calıstıgımız bebek onların da bebekleri... Sanırım bu surecte eslerin karsılıklı olarak sabır gostermesi cok onemli. Belki de farkında olmadan onları da baskı altında hissetiriyoruz. O nedenle artık rabbimden once hem esime hem bana sabır daha sonra da yine hem esime hem bana hayırlı bir evlat diliyorummm

Amin Rabbim bizlere sabır ihsan etsin bu yolda. Sabrımızın sonunu da tez zamanda selamete erdirsin inşallah.

valla eşimin bebeğimizin hiç olmama ihtimalinden yani ikimizin bir çocuğu olmama ihtimalinden korktuğunu biliyorm. ben bu ay tüm enerjimi yitirdiğimi hissediyorum, ovulasyon çubukları, ayak dikmeler yok efendim hormon testleri yok efendim folik asitler falan flan... sonuç koskoca "0" sıfır.
şu regl mi olayım mayıs ve ondan sonraki tüm aylarda hiçbirşey yapmayacağım, enerjim ve umudum bitti. kasımdan beri uğraşıyorum belli ki çok meleyeceğim çocuk bebek diye.
umarım inşallah bizlerde hayırlısıyla sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla mutlulukla büyütürüz, ama bu zaman için benim çoookkk var anllaşılan.

bblau ya belkide bu kadar boşvermişliğinin içinde süpriz yapar belli mi olur? gerçi ne yorum yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor.

kızlar doktordan geldım bugun :)) sol overde 4 sağ overde 4tane yumrtam var :KK70: klomen verdı bana da yumrtlamam için :)) tutunması için dediii hayırlsı bakalım :)) kızlarr herşey normla yanı

canım haklısın ,aslında benimde eşim çok destek oluyor ,biliyorum oda cok üzüldü 2 sindede ,hep benim önemli olduğumu söyledi.galiba dediğin gibi biz hep kendimizi ve olmayan bebeğimizi düşünmekten onun duygularını es geciyoruz.yaa bekleme süreleri bizi cok geriyo ve onlarıda geriyoruz.Çok şükür rabbime herhangibir proplemimiz yok ,inşallah ALLAH isteyen herkese versin.

kızlar doktordan geldım bugun :)) sol overde 4 sağ overde 4tane yumrtam var :KK70: klomen verdı bana da yumrtlamam için :)) tutunması için dediii hayırlsı bakalım :)) kızlarr herşey normla yanı

snn adına cok sevindim cnm allah tez zamanda gonlune gore verir insallah, demekki bu klomeni kullanmak icin illa 1 sene beklemek gerekmiyormus. Bende senden cesaret aldım ve hazirana kadar bisey olmazsa klomen kullanmak icin doktora basvurmaya kesin karar verdim :)

canım haklısın ,aslında benimde eşim çok destek oluyor ,biliyorum oda cok üzüldü 2 sindede ,hep benim önemli olduğumu söyledi.galiba dediğin gibi biz hep kendimizi ve olmayan bebeğimizi düşünmekten onun duygularını es geciyoruz.yaa bekleme süreleri bizi cok geriyo ve onlarıda geriyoruz.Çok şükür rabbime herhangibir proplemimiz yok ,inşallah ALLAH isteyen herkese versin.

amin cnm insallah bende hep snn gibi bi problemimiz olmadıgı icin sukrediyorum, gerisi allahın takdiri...

snn adına cok sevindim cnm allah tez zamanda gonlune gore verir insallah, demekki bu klomeni kullanmak icin illa 1 sene beklemek gerekmiyormus. Bende senden cesaret aldım ve hazirana kadar bisey olmazsa klomen kullanmak icin doktora basvurmaya kesin karar verdim :)

amın cnm sağoalsın bencede başla :)) bişi olmaz yaa cnm hayırlsı artık allahtan cnm bnde şu ovulasyonlara başlım reglm bıtsınde :) ınş guzel our herşeyy

ayyy cnm çok sevindim hayırlısı ile büyüsün yumoşların inş:) klomen nasıl kullanılıyor cnm ya???bana doktorum habire bekle diyo bişey vermedi...neyse 3 ay daha beklicem sonra bakarım artık:)

Teşekkür ederim :) ve tebrik ederim. Bugün 17. gün çizgi gitgide silikleşiyor. sanırım 1-2 güne 2. çizgi kaybolacak. 14 ve 15'i değerlendirmiştik 17yi de değerlendirirsek bir umutla bekleyeceğiz :KK75:

17yi de değerlendirdik :KK1: Bugün 18. gün hala silik çizgi... Bakalım koyu çizgiyi görmeden tutturabilecek miyiz.
1 yıldır çocuk isteyen ve deneyen bir arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi... Artık umudunu yitirmek üzereyken hamile kaldı :KK64: darısı başımıza...

17yi de değerlendirdik :KK1: Bugün 18. gün hala silik çizgi... Bakalım koyu çizgiyi görmeden tutturabilecek miyiz.
1 yıldır çocuk isteyen ve deneyen bir arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi... Artık umudunu yitirmek üzereyken hamile kaldı :KK64: darısı başımıza...

inş. tutar cnm.bu işler nasip kısmet işi:) inş. hepimiz birgün seviniriz:)

yaa kızlar bişey sorucam
ben 12. gün başlamak zorunda kaldım testlere..
dijital olan negatif veriyordu..
dün akşam 15. gün gülen yüz çıktı....
ama biz çalışmadık bu akşamaolsun dedik..
ama bugünde 16. gün negatif çıktı yine..
kaçırdımmı ben şimdi ....:KK50::KK50::KK50:

ayyy cnm çok sevindim hayırlısı ile büyüsün yumoşların inş:) klomen nasıl kullanılıyor cnm ya???bana doktorum habire bekle diyo bişey vermedi...neyse 3 ay daha beklicem sonra bakarım artık:)

adetın 5.gunu başlanıyor cnm doktorum yumoşlar guzel dedii 8tane yumurtam var yanı 4e 4 :)) hayırlsı olur ınş kızlarr hepımız ıçin bnde bluadan umıtlıyım :)) ınş olucak

X