- 4 Mart 2011
- 201
- 6
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.841
selam arkadaşlar,bende 3 yıllık evliğim ,2 düşük yaptım ,ilki kendiliğinden düştü ikincisi 8 haftalıkken kalp atışları durdu,şubat ayında kürtaj oldum.doktorum hemen kalbilceğimi söyledi ilk ay korunduk ,ikinci ay olmadı.bu ay ovülasyon testi kullandım .reglim cok düzenlidir 27 28 günde bir olurum.ben testi yapmaya 10. gün başladım .11,12.gün cizgi cıkmadı.13. gün silik cıktı o gün calıştık ertesi gün cok koyu cıktı o günde calıştık ama 15. gün çalışmadım , görev gibi eşime sürekli baskı yapmaktan sıkıldım .bugünde 16 .gün dahada calışmayı düşünmüyorum zaten 15. gün silik cizgi cıktı .şuan bende sizin gibi beklemedeyim .sürekli tuttumu tutmadımı diye düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu yumurtladıktan sonra döllenme olduğuna dair hiçmi belirti olmaz?yani ne biliyim en azından göğüsler acımaya 3 4 güne başlamazmı?:)
ah cnm keske o belirtiler olsa da bizim de kafamızı bu kadar karısmasa. Cok okudum ama en buyuk belirti adet gecikmesi, bundan oncekiler sadece kafamızı bulanıklastırıyor. Ve samimiyetine inanarak snnle birsey paylasmak istiyorum. Esinin yanlıs anlayacagına olan hassasiyetin cok hosuma gitti, bayanlar heyecanla tuttu mu tutmadı mı diye dusunurken belkide eslerinin ne hissettiklerini arka plana atıyolar tabi bunun farkında degiller. Snn yazını okuduktan sonra dusundum de bu surecte hep esim bana destek olmus sıkma canını uzulme daha genciz elbet olur diyerek. Ama ben bir kez bile onun neler hissettgini sormamısım, soramamısım kendimi ve olmayan bebegimi dusunmekten...