- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.801
merhaba arkadaşlar yarın adet günüm, ama hiçbir belirtim yok ne adet belirtisi ne de hamilelik. kafama çok mu taktım acaba ya :2: taka taka düzenimi bozmam inşallah :2: ama hiç düşünmemeye çalışıyorum inanın zaten işte şuaralar acayip yoğunum. yarını bekliyorum... aslında beklemiyorum ama bekliyorum
canımmmm nasılsın gunaydın bu arada :)) regl oldunmu sen.. cnm bnde aynı durumdayım şükür olsun isteyıpte yapamadım bişi yok ama evlat acısyla sınanıyorum resmen ınsanlarn patavatsız konuşmalarıyla resmn sabrım denılıyor ve yınede hamd edıyorum şükür edıyorum rabbıme dua edıyorum hayırlsı kızlar ınş gelıcek bnm yawrum kızım can parem
Günaydın canım. İyi diyelim iyi olalım işte nolsun. Yok regl olmadım günüm gelmedi daha benim.
Pek bir beklentim yok ama düşükten sonra adetlerim düzensizdi, hamile değilsem bile, adetim inşallah düzene girmiştir diyorum...
ınş cnm bende doğum yaptığımda hormonlar alt ust durumda oluyor ılkmdefa bu ay duzenlı oldum 1gun gecıkmeyle sadece :) olsun 1ay olamadığım olmuştu ovulasyon testı hamıle bı arkadaşıma yaptırdım kızlar çift çizgi çıkıyor ama slık bıraz tam koyu deıl bblau bı denesene ovulasyon testle meraklandım senın içib ve daiss için hadi kızlarrr :))
hayırlsı cnm :) olsun bnm de ayın 3nısanda çatlamıştı :) peşpeşeyız bnde 19. gunumde çatladı ve tam üstunden 14 gun geçti regl oldum :)) çok guzel bi,şi yaa bu ayda boş durmak yok dvmhayıtrlısı olsun ınş beraber başlarız artık bakalım bugun doktora gidicem yumurtalar ne alemde meraktayım
günaydın kızlar:))) evet cnm en azından yumurtlayıp regl oluyoruz sorunsuz bu bile mutlu ediyo beni artık:)doktordan dönünce haber ver cnm inş güzel haberlerle gelirsin:)
Günaydın canım. İyi diyelim iyi olalım işte nolsun. Yok regl olmadım günüm gelmedi daha benim.
Pek bir beklentim yok ama düşükten sonra adetlerim düzensizdi, hamile değilsem bile, adetim inşallah düzene girmiştir diyorum...
evet cnm ya bencede bebiş yoksa biran önce regl olmak ii geliyo bir sorun olmadığını anlıyorum:)doktorum öle demişti bana yumurtladıktan 14-16 gün sonra adet oluyosan gebe kalmaman için bir sebep yoktur diye:)
evet cnm ya bencede bebiş yoksa biran önce regl olmak ii geliyo bir sorun olmadığını anlıyorum:)doktorum öle demişti bana yumurtladıktan 14-16 gün sonra adet oluyosan gebe kalmaman için bir sebep yoktur diye:)
Aslında yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum. Luteal fazımda sorun yok.
Ama yumurtlamam neden geç oluyor onu anlamadım. Neden 18. günden 21-22. günlere kaydı onu çözemedim.
Hormonlarım da normal....
cnm bak tam ayın 3 de yumurtam çatladı çünnkü çift çizgyi ozaman yakalamıştım
1gun gunumun geçmesıyle :) regl oldum ovulasyon testlerı işe yarıyor gerçektende
ewt bnmde 19.gun oldu geçen ay bakalım bu ay nezaman olucak neden olur acaba bnde bı tuhafım
slm arkadaşlar bu siteyi geçen ay takip etmeye başladım ve buradaki arkadaşların tecrübeleriyle bi çok şey öğrendiim ve aranıza katılmaya karar verdim 4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz ve bu ay çok ümitlenmiştim çünkü reglim 2 gün gecikmişti dün test yapmaya karar verdim ama regl oldum ve moralim sıfır bugünde bu testlerden almaya karar verdim netten alan varmı ne kadar sürede geliyo sadece gitti gidiyordan araştırdım yardımcı olur musunuz???
Selam...Bu testlerden özellikle tavsiye edilmeyenler var canım, çok memnun olunanlar var. Onlara dikkat et bence.
teşekkür ederim.... Eşim laboquıck siparişi vermiş umarım faydasını görürüm
cnm bende o markanın ovulasyon testini kullanıyorum ovulasyon testleri fena diil ama gebelik testleri kesinlikle yalnış positıif sonuc veriyo:)sen yapınca buraya resimlerini koy hepberaber bakarız:)
cnm bende o markanın ovulasyon testini kullanıyorum ovulasyon testleri fena diil ama gebelik testleri kesinlikle yalnış positıif sonuc veriyo:)sen yapınca buraya resimlerini koy hepberaber bakarız:)
dün başladı reglim 28 günde oluyorum 1 gibi başlamayı düşünüyorum testlere... ilk kez kullanıcam resimleri paylaşırım ve yardımcı olursanızda çok sevinirim...