Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm nezamandı adet taihin???hormon tahlilimi yaptırdın cnm sen yanındaysa yaz bakalım belki anlayan arkadaşlar yorumlar?

canımm yok hiç hormon testim yanımda değil ama hem adetin 22. günü olan hemde adetin 3. yada 4.günü olan tahlilimi yaptım iyi doktorlarda yaptıdım anlayamıyorum bir türlü
pko denilen şey görüntü olarak yok progesteron düşüktü normal sınırların birazcık üstündeydi ondan mıdır nedir, bakalım açıkçası bu ay çok büyük heyecanla bekliyorum.

merhaba arkadaşlar yarın adet günüm, ama hiçbir belirtim yok ne adet belirtisi ne de hamilelik. kafama çok mu taktım acaba ya :2: taka taka düzenimi bozmam inşallah :2: ama hiç düşünmemeye çalışıyorum inanın zaten işte şuaralar acayip yoğunum. yarını bekliyorum... aslında beklemiyorum ama bekliyorum

cnm bende özelhastanede bi doktora gidiyodum adam 1 yıl boyunca bana pkolusun dedi durdu ama benim adetlerim düzenliydi.neyse son olarak dedimki artık ii bir doktor bulup bi muayene olayim olmazsa tedaviye başlarım.ünlü bir prof.gittim ve doktora hiç bişey sölemedim sadece adetin 3.günü yaptığım hormon tahlillerini götürdüm.sonuç olarak pko yokmuş ve tahlillerimde normalmiş.bekle 1yıl daha gençsin dedi.yani diceğim tek doktorla kalma cnm.

hayırlısı olsun arkadaşım inş bebişin gelir..:)

Ben de 30. gündeyim,2 günüm var, ama ne adet belirtisi var ne gebelik
Vücudum da isyanlarda sanırım artık :)

Bence de tek doktorla kalınmamalı canım. Ama sadece tahlil sonuçları pko teşhisi koymak için yeterli değil diye biliyorum. Ultrason bulguları ve şikayetlerin (tüylenme, kilo, adet gecikmesi, vs.) de önemli.

Ben de 30. gündeyim,2 günüm var, ama ne adet belirtisi var ne gebelik
Vücudum da isyanlarda sanırım artık :)

adet günlerimiz birbirimize çok yakın ve belirtilerimiz de aynı daha doğrusu belirtisizliklerimiz bakalım neler olucak sabırla ve metanetle günümü bekliyorum test fln da yapmıyorum, yapmicam, adetim gecikirse bikaç gün sonra yapıcam, bu ay çok kararlıyım

Ben ne düşüneceğimi de bilmiyorum :26:
Kararlılık veya kararsızlıktan ziyade bi umursamazlık hali var üzerimde
Gebelikle alakalı topiklere takılmıyorum fazla artık, sıkılıyorum, hoşuma gitmiyo.
Halbuki ne kadar hevesle yazardım bi aralar.
Şimdi daha çok dedikodu-dert topiklerinde geziniyorum, kafam dağılıyo

Belki test yaparım, belki yapmam. Hiç bilmiyorum valla.
Ama çok geçirmem adet günümü de. Çünkü adet geciktikçe test de yapmazsan, umutlanıyosun ister istemez...

Bence de tek doktorla kalınmamalı canım. Ama sadece tahlil sonuçları pko teşhisi koymak için yeterli değil diye biliyorum. Ultrason bulguları ve şikayetlerin (tüylenme, kilo, adet gecikmesi, vs.) de önemli.

evet cnm aynen öle ultrason bulguları ve diğer belirtilerde yoktu bende sadece kilo aldım evlendikten sonra ama öle çok değil 4kilo falan:)inş sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay benim mayısa inş:)

evet cnm aynen öle ultrason bulguları ve diğer belirtilerde yoktu bende sadece kilo aldım evlendikten sonra ama öle çok değil 4kilo falan:)inş sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay benim mayısa inş:)

Bilmemki canım.Olmayacak gibi geliyor bana ama...Hayırlısı tabi.

Bilmemki canım.Olmayacak gibi geliyor bana ama...Hayırlısı tabi.

öle deme cnm valla bu işler hiç belli olmuyo benim kardeşimde myom vardı ve doktor tedavi olması gerektiğini söledi acil olarak hamile kalamazsın şuan dedi.tedaviye başlamak için doktora gittiğimzde kalp atışlarını duyduk bebişinin:)
sonra noldu biliyomusun daha oğluşunu emzirirken ikinciye hamile kaldı şimdide 7 aylık bir kızımız var:)))) ama tabi ben 1 yıldır uğraşıyorum hala tık yok:)

Allah bağışlasın canım benim. Allah ömürler versin bizlere de nasip etsin.
Benim ve eşimin tüm tahlillerimiz normal. 6 aydır, bir düşüğüm var, sonra bir daha olmadı.
Biliyorum endişelenmek için erken ama, insan duygularına mani olamıyor işte

Ben hayatımda hiç birşeyden böyle mahrum kalmadım biliyomusun canım.
Bu kadar isteyip de alamadığım, elde edemediğim hiç birşey olmadı. İnşallah Allah nasip eder de bir evlat sahibi olursam bu benim için çok iyi bir imtihan olmuş olacak ve gerçekten törpülenmiş, dersimi almış, yontulmuş olacağım hayat karşısında.
İşte bu da benim çıkarımım….

aynen cnm ya bende herşey benim elimde istersem olur diye düşündüm hayatım boyunca nitekim hepde öle oldu aslında ama şimdi bebek için nekadar çaba harcıyorum:) bende bir kez kürtaj oldum ilk evlendiğim zaman şimdide bekliyoruz işte...ama olsun sağlıklı olalımda inş bebişlerimizde gelir biran önce:)

yapılması gereken de bu aslında. ama gel gör ki aklım elime söz geçiremiyor. pcyi açtığımda elim hamilelik topiklerine kayıveriyor belki kendimle ilgili bi duruma bi belirtiye rastlarım ve umudumun bir dayanağı olur diye... allah isteyen herkesin umudunu gerçek etsinnn

ben... hiç birgün 2. çizgim 1. çizgiden daha koyu olmadı ve allahıma şükürler olsun ki şuanda hamileyim...

Teşekkür ederim :) ve tebrik ederim. Bugün 17. gün çizgi gitgide silikleşiyor. sanırım 1-2 güne 2. çizgi kaybolacak. 14 ve 15'i değerlendirmiştik 17yi de değerlendirirsek bir umutla bekleyeceğiz

hayırlsı cnm :) olsun bnm de ayın 3nısanda çatlamıştı :) peşpeşeyız bnde 19. gunumde çatladı ve tam üstunden 14 gun geçti regl oldum :)) çok guzel bi,şi yaa bu ayda boş durmak yok dvmhayıtrlısı olsun ınş beraber başlarız artık bakalım bugun doktora gidicem yumurtalar ne alemde meraktayım

canımmmm nasılsın gunaydın bu arada :)) regl oldunmu sen.. cnm bnde aynı durumdayım şükür olsun isteyıpte yapamadım bişi yok ama evlat acısyla sınanıyorum resmen ınsanlarn patavatsız konuşmalarıyla resmn sabrım denılıyor ve yınede hamd edıyorum şükür edıyorum rabbıme dua edıyorum hayırlsı kızlar ınş gelıcek bnm yawrum kızım can parem

nihal cibel bende yine bebek yok ama gelen regl de yok, ben niye düzelemiyourm ya herşeyim normal çıktı, :S

sana bişi diyimmi dırek stres varya çok kötu yapıyor ınsanı ben kasımda sezaryan oldum düşün hormonlar normal ve adet olamyıordum ( ilk defa buay duzenlı adet oldum herşeyın başı stres cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…