Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de o markanın ovulasyon testlerini kullandım, bir sorun yaşamadım ama çok kişi beğenmemiş.
Elimdekiler bitti bir daha almam sanırım.

sorma cnm ya o testleri çözene kadar cnm çıktı ama şimdi alıştım:) elimde o markadan var ve yorumlamalarımda adet tarihime göre doğru demekki diye düşünüyorum :)

slm bızde bebek ıstıyoruz.klomen kullandım.hapım dun bıttı.bugun dr gıttım.9 mm yumurtam olusmus.cuma tekrar gel dedı doktorum.kızlar yumurta kac mm olunca catlıyor?
1 tane oglum var.ogluma hemen hamıle kalmıstım.bu da ole olacak zannnetım ama olmadı.5 aydır denıyoruz hamıle kalamıyorum.ınsaalah bu ay hamıle kalırım..hayırlısı bakalım...

canım hadi hayırlsı bu ay bızde tık yokk :)) ınş yawrun senınledır haberdar et bizi beklıyorummm evet cnm bn kafama taka taka bak hala hamış kalamadım doktorum dıokı yıne dönduk başa sıbel ınanın şuan meleğim yanımda olsaydı yawrum keısın hamışdım 2. ye:KK70:D hayırlsı kızlar

inşallah cnm daha gelen giden yok çok şükür :) yrn sabah idrarıyla test yapıcam bakalım neler olucak :KK55::KK55:

bnde bugun doktoa gidicem reglımın 3gunu bugun bakalım nedıcek kızlar bugunlerde çokk duygusalım aslında bellı etmıyorum ama
iççimden sureklı ağlamak gelıyor
çocuğumu çok özledım hamış zamalarımı kocaman karnımı özledım
rabbım bnı sınıyor bılıyorum böyle yaparakta ii bişi değil ama
bılmıyorm duygular tamamen bitmiş durumda bende :KK14::KK14:

cnmm kendini böle üzersen olmazkiii. hamileliğin baş düşmanı stres ve üzüntü sakın unutma. olumsuza değil olmuluyo odaklanalım. neden olmuyor değil zamanı gelince her şey çok güzel olacak diyelim. inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin cnm:KK3:

slm bızde bebek ıstıyoruz.klomen kullandım.hapım dun bıttı.bugun dr gıttım.9 mm yumurtam olusmus.cuma tekrar gel dedı doktorum.kızlar yumurta kac mm olunca catlıyor?
1 tane oglum var.ogluma hemen hamıle kalmıstım.bu da ole olacak zannnetım ama olmadı.5 aydır denıyoruz hamıle kalamıyorum.ınsaalah bu ay hamıle kalırım..hayırlısı bakalım...

slm yumurta kaç mm de çatlıyor bilmiyorum cnm ama bişey sormak istiyorum. bu klomen tedavisi isteyen herkese uygulanıyor mu? ben kontrole gittiğimde doktor 1 sene korunmasız düzenli ilişki, olmazsa tedavi demişti. siz 5 aydır deniyormuşsunuz doktorunuz hemen klomen mi verdi yoksa özel bir durumunuz mu var?

slm yumurta kaç mm de çatlıyor bilmiyorum cnm ama bişey sormak istiyorum. bu klomen tedavisi isteyen herkese uygulanıyor mu? ben kontrole gittiğimde doktor 1 sene korunmasız düzenli ilişki, olmazsa tedavi demişti. siz 5 aydır deniyormuşsunuz doktorunuz hemen klomen mi verdi yoksa özel bir durumunuz mu var?

Bunu ben de merak ediyorum. Ben doktora gittiğimde en son 3 aydır deniyorduk, ve bir yıl korunmasız ilişki demişti. Fakat okuyorum hemen 4-5. aylarda klomene başlayanlar var, neye göre başlanıyor acaba?

inşallah cnm daha gelen giden yok çok şükür :) yrn sabah idrarıyla test yapıcam bakalım neler olucak :KK55::KK55:

Ben de cuma yaparım...Umudum yok ama, adetim gecikirse de kendimi umutlandırmak istemiyorum fazla hemen test yapıcam.
Geçen ay bulantı, uyku hali,kasık ağrısı vs. herşey vardı belirti namına, 5 gün de gecikti ama regl oldum sonunda.
Yine biyokimyasal yaşamış olabilirim belki, tespit edemedim bu kez.

Ben de cuma yaparım...Umudum yok ama, adetim gecikirse de kendimi umutlandırmak istemiyorum fazla hemen test yapıcam.
Geçen ay bulantı, uyku hali,kasık ağrısı vs. herşey vardı belirti namına, 5 gün de gecikti ama regl oldum sonunda.

bnm hiç belirtim yok cnm sadece göğüslerim şiş ben de o nedenle hiç umutlanmıyorum. hatta biran önce gelse de bitse de önümüzdeki maçlara baksak modundayım :KK9:

bende bu ay yaşadım bunları çok ümitlenmiştik ama sonu hayal kırıklığı :KK25: ne kadar çok istiyorsak vücudumuzun bile dengesini bozuyoruz rabbim halimizi görüp dualarımızı kabul eder inşallah:KK25:

ben hala olamadım regl, kilo alma problemim var ama harketsizlikten ve çok yemekten kaynaklanıyor,
işten çıkarıldım, bebek yok , regl yok bakalım yokları kendime ekleyip duruyorum
ben preesed konusunda kararsız kaldım ve snrada vazgeçtim, ovulayon wondfo marka aldım ben bu ay :) regl olursam şayet başlıcam.

ben hala olamadım regl, kilo alma problemim var ama harketsizlikten ve çok yemekten kaynaklanıyor,
işten çıkarıldım, bebek yok , regl yok bakalım yokları kendime ekleyip duruyorum
ben preesed konusunda kararsız kaldım ve snrada vazgeçtim, ovulayon wondfo marka aldım ben bu ay :) regl olursam şayet başlıcam.

bende preseed konusunda karasız olanlardanım. Ne biliyim sanki onu kullanırsak sanki o isi sadece bebek icin yapmıs olucaz diye dusunuyorum ve kendimi kotu hissediyorum :KK17: kullan ve memnun kalanlar oldugunu biliyorum ama sanırım ben olaya cok duygusal bakıyorum ve preseed fikrine hic ısınamıyorum

bende preseed konusunda karasız olanlardanım. Ne biliyim sanki onu kullanırsak sanki o isi sadece bebek icin yapmıs olucaz diye dusunuyorum ve kendimi kotu hissediyorum :KK17: kullan ve memnun kalanlar oldugunu biliyorum ama sanırım ben olaya cok duygusal bakıyorum ve preseed fikrine hic ısınamıyorum

başka topikte kullanan arkadaşım var hamile kaldı çok şükür olsun bebeği sağlıklı,
ben işin doğallığına mı karışıyorumda takıldım, bu seferde gider sağlıksız olur ooo korkudan anlaacağın korkudan

başka topikte kullanan arkadaşım var hamile kaldı çok şükür olsun bebeği sağlıklı,
ben işin doğallığına mı karışıyorumda takıldım, bu seferde gider sağlıksız olur ooo korkudan anlaacağın korkudan

cnm biz cok ince ve detay dusunuyoruz sanırım ama insanın aklına ister istemez bunlar geliyo belki de gun gelicek denemekten ne cıkar diyip biz de kullanıcaz

selam arkadaşlar,bende 3 yıllık evliğim ,2 düşük yaptım ,ilki kendiliğinden düştü ikincisi 8 haftalıkken kalp atışları durdu,şubat ayında kürtaj oldum.doktorum hemen kalbilceğimi söyledi ilk ay korunduk ,ikinci ay olmadı.bu ay ovülasyon testi kullandım .reglim cok düzenlidir 27 28 günde bir olurum.ben testi yapmaya 10. gün başladım .11,12.gün cizgi cıkmadı.13. gün silik cıktı o gün calıştık ertesi gün cok koyu cıktı o günde calıştık ama 15. gün çalışmadım , görev gibi eşime sürekli baskı yapmaktan sıkıldım .bugünde 16 .gün dahada calışmayı düşünmüyorum zaten 15. gün silik cizgi cıktı .şuan bende sizin gibi beklemedeyim .sürekli tuttumu tutmadımı diye düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu yumurtladıktan sonra döllenme olduğuna dair hiçmi belirti olmaz?yani ne biliyim en azından göğüsler acımaya 3 4 güne başlamazmı?:)

Preseedi ben de düşünüyorum ama kararsızım. Eğer yeniden ov.testi alırsam da coretest alıcam.
Şu an GG’De coretest yok onu bekliyorum.
Şu an 6. Ayımdayım denemelerde. Eğer reglim bu ay da gecikirse doktora gidicem. Gecikmezse 9 ay deneme olana kadar deneyeceğim. O arada fazla kilo mu da verip ideal kiloma düşeceğim nasipse.
Sonra da doktora gidip beni tedavi et diyeceğim hala olmamışsa :KK37::KK37:

slm daisiessss.bız 4 ay denemistik olmadı dr gıttım kan testı yaptı. adetlıyken de hormon testi yaptı temiz çıktı.dr. hersey yolunda bebegın olur dedı.istersen 2 ay daha bekle ıstersen gebelıgı hızlandıralım hap tedavısıne baslayalım dedi ve klomen verdi.özel bi durumum , problemım yok canım.5 aydır kalamadım ınsallah bu ay hamıle kalırım.allah ısteyen herkese versinn..amın....

slm daisiessss.bız 4 ay denemistik olmadı dr gıttım kan testı yaptı. adetlıyken de hormon testi yaptı temiz çıktı.dr. hersey yolunda bebegın olur dedı.istersen 2 ay daha bekle ıstersen gebelıgı hızlandıralım hap tedavısıne baslayalım dedi ve klomen verdi.özel bi durumum , problemım yok canım.5 aydır kalamadım ınsallah bu ay hamıle kalırım.allah ısteyen herkese versinn..amın....

Bu ay da reglim gecikirse ben de doktora gideceğim ve yumurtlama takibi yapmasını isteyeceğim.
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

amin arkadasım allah herkese tez zamanda nasip eder insallah cevabın icin cok tesekkurler galiba ben de 1 ay daha beklicem olmazsa da yumurta takibine baslamak istiyorum. Tatilimiz de yaklasıyor 1 ay sonra daha iyi vakit ayırabilirim ama insallah bunların hicbirine gerek kalmaz hepimizin bebisleri gelir

X