Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

iyi akşamlar kızlar,

cibelcim ben bugün yaptım ve koyu çıkmadı, eğer hani aklında kaldıysam ben bir yandan dr kontrolüne de gidiyordum yani yumurtladığım ve yumurtamın çatlattığım tarihler ile testler çok doğruydu.

gelelim sonuca, eğer testlerde yanlışlık olsa benimki de şimdi koyu çıkardı çünkü tesadüf seninle aynı testleri kullanıyoruz, bence var birşeyler ama bblau arkadaşımın dediği gibi şimdi boşa umutlanmakta istemeyiz ama bence var bebek yoksa da 40 kere dedim olur sanırım.

iyi akşamlar kızlar,

cibelcim ben bugün yaptım ve koyu çıkmadı, eğer hani aklında kaldıysam ben bir yandan dr kontrolüne de gidiyordum yani yumurtladığım ve yumurtamın çatlattığım tarihler ile testler çok doğruydu.

gelelim sonuca, eğer testlerde yanlışlık olsa benimki de şimdi koyu çıkardı çünkü tesadüf seninle aynı testleri kullanıyoruz, bence var birşeyler ama bblau arkadaşımın dediği gibi şimdi boşa umutlanmakta istemeyiz ama bence var bebek yoksa da 40 kere dedim olur sanırım.

cnm bnm hayırlsı bakalım testlet gerçekten çok iyiymiş eğer bu ay bişi olmazsa bıdahakı ay yenıden alıcam :) dvm durmak yok senın kaçıncı gunun cnm test çıkmadı pekı bnm 5gun var reglıme test böyle cnm

cnm umudunu kırmak istemem ama testlerdeki çizgiler silik yani ikisi aynı renk gibi gelmedi bana benim kullandığım tesler farklı belki bu test böle gösteriyodur ama inş. bebişin seninledir:)

ya bıde bnm anlamadığım gebelık yoksada çıkıyormu kı bu çizgiler onu merak edıyorum

olması gereken gibi yaptınsa testi bence koyu yani belki bebiş vardır. son yaptığın nasıldı hatırlıyomusun daha mı açıktı????

ewt cnm :)) daha açıktı bugun koyulaşmıştı şaşırdım bnde eşimle görunce hayırlsı allahtan tabı merak ettım adete 5gun kala çıkıyormu yınede ovulasyon teslerdekı çizgiler :KK43:(

cidden 30 yaşındayım gebelik ve kadınlık hakkında ne biliyorsam ya yanlış yada eksikmiş hayret ettim.

canım valla benim bugün 21 gün,

ewt cnm :)) daha açıktı bugun koyulaşmıştı şaşırdım bnde eşimle görunce hayırlsı allahtan tabı merak ettım adete 5gun kala çıkıyormu yınede ovulasyon teslerdekı çizgiler :KK43:(

bi arkadaş var ayda 2 kez yumurtluyomuş ilginç ama öyleymiş.ama sende öyle değil sanırım. eğer normalde çift çizgiyi gördüysen yani işte 14-15-16. gün falan ve hala bu koyuluktaysa hamile olabilirsin .....ben olsam test yapardım ...kanına girmiyim de:KK53::KK53::KK53::KK53: neysse hayırlısı allahtan seni ümitlendirmek de istemem . yani pozitif çıkması hamileliği GÖSTEREBİLİYORMUŞ kesin değil yani ...allah hakkında hayırısını versin

ya bıde bnm anlamadığım gebelık yoksada çıkıyormu kı bu çizgiler onu merak edıyorum

cnm bende yaptım şimdi bitane için elimdeki testlerden ama bendede silik çizgi çıktı adetime 4gün var benimde ama positif diyebileceğim koyulukta değil....yani test çizgisi control çizgisinden daha açık pembe...ama testten teste değişiyo biliyosun...

cnm bak şimdi bi arkadaşın yazdıklarını okudum..ondada çizgiler adetine yakın koyulaşmaya başlamış adet günü iyice koyulaşmış ve hamile olduğunu öğrenmiş belki seninde öle olur:)inş.bebişin seninledir:)

11.gün çok az kanamayla bayaa bir akıntı vardı.
bugün testi yaptım saat 5te baktım silik neyse 2 saat sonra ilişki oldu bende acayip sancı başladı wc ye gittim kanama başlamış birazz bi kaç saaat wcye gitmedim sıvı almadım tekrar test yaptım ilkinden bile koyu çıktı.yumurtladım demi şimdi

11.gün çok az kanamayla bayaa bir akıntı vardı.
bugün testi yaptım saat 5te baktım silik neyse 2 saat sonra ilişki oldu bende acayip sancı başladı wc ye gittim kanama başlamış birazz bi kaç saaat wcye gitmedim sıvı almadım tekrar test yaptım ilkinden bile koyu çıktı.yumurtladım demi şimdi

yumurtlayınca kanama olur mu ? arkadaşım.
ama 13.gün 2.teste göre yumurtlamışsın çizgiler bayağı koyuydu.

birden çatlarsa olabiliyormuşşş kanama canım inşallah çatlamıştır inşallah hayırlısıyla döllenmeye başlanmıştır

cnm bak şimdi bi arkadaşın yazdıklarını okudum..ondada çizgiler adetine yakın koyulaşmaya başlamış adet günü iyice koyulaşmış ve hamile olduğunu öğrenmiş belki seninde öle olur:)inş.bebişin seninledir:)

cnm ınş bakalım ben kasım ayında 33 haftalık yawrumu kaybettım :KK43:( karnımda öldü tansıyondan hayırlsıyla gelır ınş rabbım hayırlsını veırır hepımıze ınşş:KK43::KK43:

cnm bende yaptım şimdi bitane için elimdeki testlerden ama bendede silik çizgi çıktı adetime 4gün var benimde ama positif diyebileceğim koyulukta değil....yani test çizgisi control çizgisinden daha açık pembe...ama testten teste değişiyo biliyosun...

cnm bnm testler gıbımı koyuluğu nasıl

X