Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Özelden cevapladım canım sorunu. Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrar inşallah

bulantıyı bilmem de
tüp bebek ya benim tatlım
yumurtalar çok uyarıldığı için hala aktifler
ağrılarımın nedeni de oymuş. DR geçer 12-15 hafta arası dedi
bi umut bekliyorum bende :)

Anladım canım. İnşallah ağrın sızın kalmaz 14. haftadan sonra.
Gönlünden geçen kız mı erkek mi?

iyi galiba :)
bulantı ve kasık ağrısı illeti yapıştı
14. haftayı iple çekiyorum onları bırakabilmek için :)
başka bişi yok bende işte

tatlım tebrik ederim seni de... merak etme 12. haftada düzelme başlıyor, 13. haftada iyice normale dönüyorsun... buarada 12. haftada cinsiyet öğrenme ihtimalin de var. bizim paşa cumartesi günü 2 li test için gittiğimde gösterdi pipisini

darısı tüm isteyenlerin başına

cnm bnm neguzel maşallh darısı bıze ınş sendemı ovulasyın testle gebe kaldın cnm :)) bnde bu ay beklemedeyımde 13 gun var reglıme heyecanılıyım

selamlar kıslar,

benim bugün sanırım :) iyice karıştırdım 14.gün böyle ikinci çizgi çıktı ama silik ama o kadar da değil bölee incik cincik bakmadan görülüyor eşim görebildi yani :)) ama bu seferde erken regl olcam gibi kasık ağrılarım başladı. napsam ya

cnm dur bakalım bak bana 2 gundur tam olarak çizgiyi gördum 19 gunumde bekle bakalım bi :)) ınş olucak bnmde kasıklarım çok ağrıo hayırlısı allhtan inşşş

Kasık agrın yumurtlama agrısı olabilir cnm insan kendini dinleyince yumurtlama gunlerini daha kolay fark edebiliyor, bnm de siklusumun 13. gunu ve sag kasıgımda agrılar var. Bence de cizgi silik cıktıysa henuz acele etme gor bak daha da koyulacak o cizgiii :)

cnm dur bakalım bak bana 2 gundur tam olarak çizgiyi gördum 19 gunumde bekle bakalım bi :)) ınş olucak bnmde kasıklarım çok ağrıo hayırlısı allhtan inşşş

inşallah canımmm inşallah.

ya birde yıkılmak yok hani ben kendim için diyorum özelliklede sanki ben bu sefer kendimi kaptırdım ya.

inşallah vallahi eli ayağı düzgün sağlıcakla gelsinler, şöyle klasik bir aile tablosu olsun, analı babalı

ama inşallah :)

merhaba canım, inşallah şimdi ssk hastanesinde yumurtlama takibi yapıyorlar mı bilmiyorum ama çarşamba günü gitcem böylece o testi kontrolde edebiliriz. sağlıcakla inşallah.
allah hepimizin gönlüne göre versin.

Anladım canım. İnşallah ağrın sızın kalmaz 14. haftadan sonra.
Gönlünden geçen kız mı erkek mi?

cnm içime doğan erkek
ama çirkinleştim çevre kız diyo
benim için de hiiiç farketmiyo sağlıklı&hayırlı olsun da önemli deil

cnm bnm neguzel maşallh darısı bıze ınş sendemı ovulasyın testle gebe kaldın cnm :)) bnde bu ay beklemedeyımde 13 gun var reglıme heyecanılıyım

evet tatlım bende ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldım. o ay adet olup doktora gitmeyi beklerken hemde :) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

buarada kızlar, ovulasyon testinde 2. çizginiz hafif koyulaştığında aşk yapmanızı tavsiye ederim. yaklaşık 2 gün sonra da en koyu halini alıcaktır. o günde yine aşk yaparsınız. ve ondan sonra 2 gün daha... bu şekilde şansınız daha da artacaktır. ve aşk yaptıktan sonra belinizin altına yastık koyup bi süre ayaklarınızı dikin ve mümkünse sabaha kadar da hiç kalkmayın... bunlar küçük ipuçları... ha buarada görev değil aşk yapıyor olduğunuzu da aklınızdan çıkarmayın.... bol şans...

günaydınnn

ya benim kafam karıştı iyice, dün 15.günmüş silik ama o kadar da silik olmayan çizgi çıkmıştı ya bugün hiçbirşey çıkmadı

kısslaarrrr slmmm:)ovulasyon+preesed=hamileyimm.....yaşasınnnn.....
CNM GÖZUNAYDIN :)) HADİ DARISI BIZE BNDE BU AY PRESED KULLLADNDIM İLK DEFA BAKALIM HAYIRLSII ARTIK NE MUTLU SANA TEBRIK EDERIM :))) OVULASYON TESTLERINI NASIL YAPTIN ANLATIRMIISN CNM ÇOK MUTLU OLDUM AYYY HEYECAN YAPTIM :)) BNDEMI ACABA KAÇGUNDİ ÇIKIOUR ÇİZFT ÇİZGİ senın nasıldı anlatırmsın

şöyle anlatym cnm,bu bizim deneme de 3.ayımızdı ve ilk kez ovulasyon ve presed kullandım:)ve işe yaradı:))ben ovulasyonu adet tarihinin 9. gününden itibaren yapmaya başladım ama ilk günler hiç bişey çıkmadı,12. ve 13.günde silik çizgi çıkmaya başladı,tam koyu çizgiyi 15.günde gördüm,ama biz riske atmamak için 13.,14.,16.,ve 18.günlerde ilişkiye girdik...
bu arada 2 nisanda adet olmam gerekiyodu ama ben göğüs uçlarımın renginin değiştiğini gördüm ve adetten 4 gün önce test yaptım 2. çizgi silikti ama heyecanımı anlatamam.ama hergün yapmaya devam ettim 2 nisanda çizgi tam koyuyduama adetin biraz geçmesini bekledim,bugün kan testi yaptırdım ve pozitifinşallah yardımcı olabilmişimdir cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1555.html
cnm bak ben 19gunumde yakaladım bu çizgiyi ve ddun yaptım yıne öyleydı :)) ayyyyyyy ınş bende olurum :)) hiç kaçırmadım gunlerımı :)) bende presedde kulladım nemutlu snaa cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…