Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm bnm bende bılırım o duyguyu :KK43:( 33haftalık yaerumu kaybetım kasım ayında tansıyondan :KK43: senınde böylemıydı cnm çizgıler nasıldı senın

:KK43:(ayy çook üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın:KK43:(inşalllah en kısa zamanda tekrar bu güzel duyguyu tadarsın cnm,çizgi derken ovulasyon mu,hamilelik için mi hangisini sordun cnm?

cnm içime doğan erkek
ama çirkinleştim çevre kız diyo
benim için de hiiiç farketmiyo sağlıklı&hayırlı olsun da önemli deil

Ben kizlarimda, acayip guzellesmistim, cildim ipek gibi olmustu, herkes kesin erkek diyordu ikisinde de.. Bu kez de basindan beri cildim cok kuru ve sert, sinir sivilceler de cabasi, yani kiz da olabilir erkek de :) bence bunda pek dogruluk payi yok.

mylife kusura bakma

yazıp çıktım sanki takip etmedim gibi olmuş saolasın ilgilnemişsin

14.gün 2.çizgi çokk az ama çok az belirgin
15.gün belirgine yakın silik
16.gün sabah tırtıı bişi çıkmadı
11 de yaptım silik çıktı :)
yarın kadın doğum dr randevum var 15:00'da bakalım neler olacak

bnm de bugün 15.günüm daha önceki günler testi uygulayamadım, bugün yaptığımda çizgi mizgi yoktu. ya kaçırdım ya daha yumurtlamadım. of ya ne biliyim. gerçi eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz her halükarda kaçırmış olamam da o koyu çizgiyi görseydim kendimi daha rahat hissederdim. belki de bu ay yumurtlamıyorumdur... sorular sorular sorular...:85::85::85:

mylife kusura bakma

mylife kusura bakma

ewet açıkcası biraz karışık görünüyor ama şöylede birşey var. bu ovulasyon testleri LH seviyesini ölçüyor ve bu LH herzaman az miktarda da olsa var. sadece ovulasyondan 24-36 saat önce daha fazla yükseliyor. yani yumurtlamana daha olabilir. zaten adetin de düzensizleşmiş. gerçi zaten doktora gidiyormuşsun bugün. o gerekeni yapıcaktır. iyi haberlerle dönmeni bekliyorum...

ewet açıkcası biraz karışık görünüyor ama şöylede birşey var. bu ovulasyon testleri LH seviyesini ölçüyor ve bu LH herzaman az miktarda da olsa var. sadece ovulasyondan 24-36 saat önce daha fazla yükseliyor. yani yumurtlamana daha olabilir. zaten adetin de düzensizleşmiş. gerçi zaten doktora gidiyormuşsun bugün. o gerekeni yapıcaktır. iyi haberlerle dönmeni bekliyorum...

günaydın canım bugün daha belirgin çıktı, akşam üzeri gelirim hemen cevap yazarım. bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı

günaydın canım bugün daha belirgin çıktı, akşam üzeri gelirim hemen cevap yazarım. bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı

bu sabah yine bulantım arttı onun dışında iyiyiz çok şükür. 2 li test sonuçlarım da çıktı sorun yok. bir de oğluşumuz olucakmış onu öğrendik :)

bu sabah yine bulantım arttı onun dışında iyiyiz çok şükür. 2 li test sonuçlarım da çıktı sorun yok. bir de oğluşumuz olucakmış onu öğrendik :)

ayyyyyyy :nazar: çok şükür, maşallahları olsun oğluşununn allah tamamına erdirsin :)))))) çok sevindim.hamile arkadaşlarımın midem bulanıyor cümlesine ay yazık diyemiyorum hep bir tebessümle okuyorum ama tabbi bulantılar geçsin de annelerde bebeklerde rahatlasın.
çok sevindim canım gözünüz aydın.

ayyyyyyy :nazar: çok şükür, maşallahları olsun oğluşununn allah tamamına erdirsin :)))))) çok sevindim.hamile arkadaşlarımın midem bulanıyor cümlesine ay yazık diyemiyorum hep bir tebessümle okuyorum ama tabbi bulantılar geçsin de annelerde bebeklerde rahatlasın.
çok sevindim canım gözünüz aydın.

teşekkür ederim canım... darısı tüm isteyenlere inşallah... :nazar::nazar::nazar:

kzılar nasılsnz :)) ben iyiym şükür olsun dun ovulasyon testımı yaptım yıne hafif çizgi çıktı koyuluk kaybolmaya başlamış yumurtalar çatladı demekkı bakalım hayırlsıı bugun 24 gunum ama çizgim tam gitmemiş kızlar sizce nasıl

hayırlsııyla inşallah canım,

geldim dr dan sol tarafta bir yumurta varmış geç yumurtlama olabilir dedi cuma günü gel bakalım çatlamış mı çatlamamış mı ona göre dedi

sevindim tatlım... bugünleri iyi değerlendir, her an çatlayabilir yumurtan. ovulasyon testlerine de devam... bol şans...

cnm ben şimdi 24.gunumdeyım ve test yaptım sılık çıkıyor adetıme 10 gun kaldı hayırlısyıla gebelık varsa çizgiler:KK49: bnm bugun silik çıktı hafif pazar gunu koyuydu aynı şekıldeydı şimdi açık varmıdır bebiş fln nasıl anlarım çizgilerden yardımmmmmmmmmmm

cnm ben şimdi 24.gunumdeyım ve test yaptım sılık çıkıyor adetıme 10 gun kaldı hayırlısyıla gebelık varsa çizgiler:KK49: bnm bugun silik çıktı hafif pazar gunu koyuydu aynı şekıldeydı şimdi açık varmıdır bebiş fln nasıl anlarım çizgilerden yardımmmmmmmmmmm

hımm yorum yapım :KK70: öhöm öhöm :KK70: çok biliyorum ya kelin ilacı olsa kendi başına.

ama bence silikse işlem tamamdır şuda var ovulasyondan testinden gebe olduğumuz sanki anlaşılmaz gibi geliyor, yani en sağlıklı sonuç 11.günde ve sonraları yapacağın gebelik testi olur ama dediğim gibi ben sadece bana göresini söyledim, bende seninle öğreniyorum. allahh geliyormuş bebiş gibime geliyor :KK70:

:KK49::KK49:
hımm yorum yapım :KK70: öhöm öhöm :KK70: çok biliyorum ya kelin ilacı olsa kendi başına.

ama bence silikse işlem tamamdır şuda var ovulasyondan testinden gebe olduğumuz sanki anlaşılmaz gibi geliyor, yani en sağlıklı sonuç 11.günde ve sonraları yapacağın gebelik testi olur ama dediğim gibi ben sadece bana göresini söyledim, bende seninle öğreniyorum. allahh geliyormuş bebiş gibime geliyor :KK70:

:KK49::KK49::KK49:abowwwwww ınş kız ınşş :)) hepımıze ınş cnm bnm bişi kalmadı az kaldı gunume heyecanla beklemedeyım :KK66:

X