Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım nasılsın bugun testı yaptım ve 19 gunundeyım çizgiler bugun aynı şekılde koyuluk çıktı 2tane aynı şekılde allahım ınş gebelık testımıde böyle gösterır 2 gun çncede koyuydu ama bu kadar değıldı :)) bugun tıpksını gördum ınş hayırlısıyla bebeğim gerı gelır

Selam canım...İyiyim sen nasılsın? Görüşemedik epey oldu....
SevdeBilgede PCOS ve eşinde de bazı sorunlar çıktı.Ama Rabbim ol dedikten sonra engel yok, tüm umudunu kesenlere örnek aslında bu durum
Yanlış teşhis de değil ama, tedavisi işe yaradı

öyle oldu gerçekten, maşaallah diyelimm bin kere darısı başımıza inş. iyiyim ben de. cmt hastalandım bu ay biraz üzüldüm, sıkıntı yaptım hastalanınca ama şimdi iyiyim sanırım... en cok bu sefer dusunmemeye calıstıgımı dusunuyordum ama demekki tam tersi olmuş. en cok bu sefer üzüldüm ama hayırlısı bakalım. ne folik asit içiyorum, ne bişeye dikkat ediyorum bıraktım kendimi gidiyorum bakalım...

cnm olsun herşeyın hayırlsı allahtan rabbım ol dedığı zaman olucak ınş sende kullanıyorumsun ovulasyon testi bende ilk defa denıcem kasım ayında bende 33haftalık yawrumu kaybettım karnımda öldü ve bu ay yenıden düşünuorum bebek rabbımın taktır ılahısı ınan gebe kalmak sadece 1iaşama bnm için 2 yawrumu sağlıklı saatlı kucağıma almak bişi istemıorum daha canını hiç sıkma herşeyın hhayırlısı allhtan

çok üzüldüm canım, başın sagolsun... inşaallah tez zamanda alırsın bebeğini kucagına. ben ovulasyon testi gecen sefer kullanmıstım core marka olandan ama hiç çift çizgiyi yakalayamadım. şimdi de kararsızım başka bi marka alsam mı almasam mı diye, ama içimden gelmiyo nedense...

Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almak kısmet etsin. Darısı da başımıza olsun inşallah canım...
Üzülme hiç, vakit zaman geldiğinde olacak...
Bu aralar, doğuma çok az kala bebeğini kaybeden, doğduktan hemen sonra kaybeden, birkaç ay sonra kaybeden o kadar çok kişi okudum ki, kendimden utandım. Herşeyin hayırlısını istemek lazım.
Bunlar bana ders oldu.
Ben de hamile kaldım biliyorsun ama düşük oldu kısmet değilmiş. Hamile kalmak değil sağlıkla kucağına almak mühim olan.
Rabbim tez zamanda ve sağlıkla bizlere de nasip etsin anneliği inşallah.

Başın sağolsun canım, gelmiş geçmiş olsun inşallah.Ahirette şefaatcin olur inşallah meleğin sizlere.
Ben de düşük yaptım, ucundan kıyısından da olsa anlıyorum seni, elbette 33 haftada kaybetmek çok acı, senin gibi olamaz ama, bir nebze de olsun anlıyorum canım.
İnşallah tez zamanda ve sağlıkla yeniden bu yüce duyguyu nasip etsin Rabbim sana.

kuzuuu
nasılsın yaaa
göremiorum ne zamandır
belgiselim de uğramıo
nedir durumlar

Selam canım
Bende pek bir değişiklik yok, bıraktığından ne uzun ne de kısayım
Belgiselle mesajlaşıyoruz arada, kafamı biraz uzak tutayım diyor.Ondan pek yazmıyor sanırım foruma.
Sen neler yapıyosun, nasıl gidiyo hamişlik

iyi galiba :)
bulantı ve kasık ağrısı illeti yapıştı
14. haftayı iple çekiyorum onları bırakabilmek için :)
başka bişi yok bende işte

cnm saolasın hemde ne acı anlatamam sana hayırlsı beyse onu nasıp etsın rabbım bıze ınş bende 2aydır korunmuorum ovulasyon testını ılk defa denedım kaçgunur 2çizgi koyu şekılde kaçırmadım gunlerımı D ınş derınım gerı sağlıklı saatlı bugunde yaptım yıne çizgi koyu şekılde adetıme 13 gun var hayırlsı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…