- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.541
merhaba kıslar,
ben cuma günü işten kovuldum :) artık evdeyim
ve testin saatini değiştirdim 11 yaptım çift çizgi çıkmadı bugünde, devlet doktorları yumurtlama takibi yapıyor mu acaba?
bu arada sizler nasılsınız.
Eki Görüntüle 171830 kızlar bugun yaptım şimdi nasıl sızce
Eki Görüntüle 171830 kızlar bugun yaptım şimdi nasıl sızce
benimkinin tıpkısının aynısı kız pozitif hadi hayırlısı .24 ya da 36 saat içinde olacak inşallah yumurtlama....
çok belirgn maşallah hadi inşallah sağlıcakla gelsin kuzu
Amin canım.SevdeBilge hamile duymuşsundur belki
yaaa... duymamıştım... gerçekten çok sevindim.... darısı başına tatlım
selamlar,
ben de sizi ne zamandır göremediğim için merak ediyordum, nasilsin? çok sevindim sevdebilge adına da, maşaallahsağlıkla kucagına da alır inş. en son hatırladıgım kadarıyla pcos la ugrasıyordu o deil mi? yanlış teşhis falan mıymış?
Selam canım...İyiyim sen nasılsın? Görüşemedik epey oldu....
SevdeBilgede PCOS ve eşinde de bazı sorunlar çıktı.Ama Rabbim ol dedikten sonra engel yok, tüm umudunu kesenlere örnek aslında bu durum
Yanlış teşhis de değil ama, tedavisi işe yaradı
öyle oldu gerçekten, maşaallah diyelimm bin keredarısı başımıza inş. iyiyim ben de. cmt hastalandım bu ay biraz üzüldüm, sıkıntı yaptım hastalanınca ama şimdi iyiyim sanırım... en cok bu sefer dusunmemeye calıstıgımı dusunuyordum ama demekki tam tersi olmuş. en cok bu sefer üzüldüm ama hayırlısı bakalım. ne folik asit içiyorum, ne bişeye dikkat ediyorum bıraktım kendimi gidiyorum bakalım...
cnm olsun herşeyın hayırlsı allahtan rabbım ol dedığı zaman olucak ınş sende kullanıyorumsun ovulasyon testi bende ilk defa denıcem kasım ayında bende 33haftalık yawrumu kaybettım karnımda öldü ve bu ay yenıden düşünuorum bebek rabbımın taktır ılahısı ınan gebe kalmak sadece 1iaşama bnm için 2 yawrumu sağlıklı saatlı kucağıma almak bişi istemıorum daha canını hiç sıkma herşeyın hhayırlısı allhtan
öyle oldu gerçekten, maşaallah diyelimm bin keredarısı başımıza inş. iyiyim ben de. cmt hastalandım bu ay biraz üzüldüm, sıkıntı yaptım hastalanınca ama şimdi iyiyim sanırım... en cok bu sefer dusunmemeye calıstıgımı dusunuyordum ama demekki tam tersi olmuş. en cok bu sefer üzüldüm ama hayırlısı bakalım. ne folik asit içiyorum, ne bişeye dikkat ediyorum bıraktım kendimi gidiyorum bakalım...
cnm olsun herşeyın hayırlsı allahtan rabbım ol dedığı zaman olucak ınş sende kullanıyorumsun ovulasyon testi bende ilk defa denıcem kasım ayında bende 33haftalık yawrumu kaybettım karnımda öldü ve bu ay yenıden düşünuorum bebek rabbımın taktır ılahısı ınan gebe kalmak sadece 1iaşama bnm için 2 yawrumu sağlıklı saatlı kucağıma almak bişi istemıorum daha canını hiç sıkma herşeyın hhayırlısı allhtan
kuzuuu
nasılsın yaaa
göremiorum ne zamandır
belgiselim de uğramıo
nedir durumlar
Selam canım
Bende pek bir değişiklik yok, bıraktığından ne uzun ne de kısayım
Belgiselle mesajlaşıyoruz arada, kafamı biraz uzak tutayım diyor.Ondan pek yazmıyor sanırım foruma.
Sen neler yapıyosun, nasıl gidiyo hamişlik
iyi galiba :)
bulantı ve kasık ağrısı illeti yapıştı
14. haftayı iple çekiyorum onları bırakabilmek için :)
başka bişi yok bende işte
14. haftada mı geçiyomuş? Bak bunu bilmiyodum :)
Olsun yaw ağrısına bile razıyım :)
Başın sağolsun canım, gelmiş geçmiş olsun inşallah.Ahirette şefaatcin olur inşallah meleğin sizlere.
Ben de düşük yaptım, ucundan kıyısından da olsa anlıyorum seni, elbette 33 haftada kaybetmek çok acı, senin gibi olamaz ama, bir nebze de olsun anlıyorum canım.
İnşallah tez zamanda ve sağlıkla yeniden bu yüce duyguyu nasip etsin Rabbim sana.