Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bende regli oldum ve bu ayy preseed ile ovülasyon testi alıp kullanıcam .. belki de o şekilde nasip olacaktır..core test iyi diye duydum buradan..baska ovülasyon testi önerisi olan var mıı acabaa ??:KK75:

selamlar,

5 ay önce kürtaj oldum malesef.

hormon sonuçlarım falan çıktı herşey normal, dr ovulasyon testi al dedi clearblue 500 lira yaklaşık, bende hadi ordan diyerek hiçççç ortası olmayan bişi aldım gg'den aldım 30 tane ovulasyon testi :) dandik marka hepsi :KK70: şimdi deneyeyim diyorum hangi gün yumurtladığımı açıkçası bilmiyorum. normalde 30 günde oluyordum şimdi iyice şaştı, bugün 8. gün 30 tane varya bugün başlıcam
yapmaya ama 2 saat önce birşey almamak ve aynı saatte yapmak gerekiyormuş, çalışıyorum da siz nasıl yapıyor sunuz

gebelik testi yaptım gebe değilim bilmiyorum anlam veremedim bu testlere

gebe değilsin kim dediki ovulasyon testi gebeliği gösterir diye?bu konuda net bir bilgi yok her kişi de farklı sonuçlar gösterebiliyor.senin en son yaptığın ovulasyon testi diğerlerine göre daha koyu.baktığın zaman görebiliyosun.üst üste gelen bir koyuluk yok ki:)))ben bu ay 9. günden itibaren ovu. testi yaptım genelde koyu çıktı bende silik çıkmadı.ama en koyu kontrol çizgisini geçtiği 16. ve 17. günde gördüm.sadece 2 gün sonrasında belirgin bir düşüş oluyor zaten.belirgin bir silikleşme oluyor.

ayrıca tecrübelerime dayanarak söylüyorum,ovulasyondan 14 gün sonra beklediğim adet günüm benim 16. gün olmuştu.yaniiii kopkoyu ovulasyon testi sonrasında 2 gün içinde yumurtlama oluyor.

Kızlar işe yarıyor galiba ben bugün doktora gititim çatlanmış dedi deoktor ateşe görede dün çatlamış
ovulasyonda da dün görmüştüm kop koyu
bugün açılmış renk
yani bayağı hassas asdece bir gün koyu gösterdi diğerlerinde açıktı :)

Kızlar işe yarıyor galiba ben bugün doktora gititim çatlanmış dedi doktor ateşe görede dün çatlamış ovulasyonda da dün görmüştüm kop koyu bugün açılmış renk
yani bayağı hassas asdece bir gün koyu gösterdi diğerlerinde açıktı :)
şimdi test ne zaman koyuydu?doktor ne zaman çatlamış dedi? anlamadım :KK1:

ya bu testler benim gibi birine göre değil anladıım kadarıyla daha öncede yazdım ama, 30 testim var, one step mi ne ondan dedim dandik marka denyim bugün regl sonrası 9.günüm hiçç slik milik 2. çizgi falan yok. tek çizgisi var, ya diyelim hiç 2.çizgiyi göremedim bu nedemek ben yumurtlamıyor muyum demek.

ya bu testler benim gibi birine göre değil anladıım kadarıyla daha öncede yazdım ama, 30 testim var, one step mi ne ondan dedim dandik marka denyim bugün regl sonrası 9.günüm hiçç slik milik 2. çizgi falan yok. tek çizgisi var, ya diyelim hiç 2.çizgiyi göremedim bu nedemek ben yumurtlamıyor muyum demek.

Selamlar...9. günde silik çizgi normal. Adet düzenin kaç gün?

canım adet döngüne göre başla zaten.mesela ben 30 günde oluyorum genelde 11. günde başlarım 20. güne kadar da yaparım çok harcıyorum belki ama olsun.görürsün çizgi merak etme ilk kullanımın değil mi?

canım adet döngüne göre başla zaten.mesela ben 30 günde oluyorum genelde 11. günde başlarım 20. güne kadar da yaparım çok harcıyorum belki ama olsun.görürsün çizgi merak etme ilk kullanımın değil mi?

sanada teşekkür ederim cevap için , ne güzel hemen derdimi anlayan kişiler yardım ettiler, bende normal şartlarda 30 gün. geçen hafta dr 30 günse 16.gün uygun olur dedi. evet ilk kullanımım aslında dr clearblue al dedi 500 lira çok pahalı geldi bana vermedim inadına en ucuzunu aldım bu seferde ucuz etin yahnisi olmayayım :)

arkadalar bugün testi tekrarladım ve 2.çizgi okadar siliktiki. ben çok memnun kaldım bu testten resmen gösterdi 2.çizgiyi kopkoyu ama eşim rahatsız hiçbirgünü değerlendiremedik kaçtı yumurtam önümüzdeki ay devam edicem :KK66:

arkadalar bugün testi tekrarladım ve 2.çizgi okadar siliktiki. ben çok memnun kaldım bu testten resmen gösterdi 2.çizgiyi kopkoyu ama eşim rahatsız hiçbirgünü değerlendiremedik kaçtı yumurtam önümüzdeki ay devam edicem :KK66:

kopkoyu olduktan sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor.belki geç kalmamışsındır :KK1:

Teşekkür ederim cevap için, kürtaj sonrası malesef belli olmuyor ama normal şartlarda 30 gün.

Benim de düşükten sonra hep şaştı. Normalde 31-32 gündü ama 37-38lere çıktı...
Yumurtlama geç olduğundan yada olmadığından gecikme oluyor. Eğer gecikmeye meyilli bir adet düzensizliği varsa, o zaman 12. gün gibi başlayabilirsin. Yalnız, her zaman koyu çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde olmuyor yumurtlama. 3-4 güne kadar çıkabiliyor.
O testler çok hassas, belli bir doygunluk seviyesinden sonra hep kontrol çizgisinden koyu oluyor ama yumurta LH'ın pik yaptığı andan sonra çatlıyor.Bu yüzden 3-4 gün koyu çizgi görülebilir.
Değerlendirmek lazım.
Eğer eşinde bir sorun yoksa, bu koyu çizgilerde her gün, değilse de gün aşırı çalışma öneririm.

Benim de düşükten sonra hep şaştı. Normalde 31-32 gündü ama 37-38lere çıktı...
Yumurtlama geç olduğundan yada olmadığından gecikme oluyor. Eğer gecikmeye meyilli bir adet düzensizliği varsa, o zaman 12. gün gibi başlayabilirsin. Yalnız, her zaman koyu çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde olmuyor yumurtlama. 3-4 güne kadar çıkabiliyor.
O testler çok hassas, belli bir doygunluk seviyesinden sonra hep kontrol çizgisinden koyu oluyor ama yumurta LH'ın pik yaptığı andan sonra çatlıyor.Bu yüzden 3-4 gün koyu çizgi görülebilir.
Değerlendirmek lazım.
Eğer eşinde bir sorun yoksa, bu koyu çizgilerde her gün, değilse de gün aşırı çalışma öneririm.

çok teşekkür ederim ya ilk seferinde nasıl bu kadar kolay hamile kalmışım şaşıyorum :)
anlattığınızı anladım işte bende ondan bol aldım testleri yapıcam bakalım neler olacak, o zaman şimdiden yormayaym ne kendimi nede eşimi, gerçi şöyle düşünüyorum bu ay testler ve işleyişini anlayayım, nisan ayında daha bol çalışırım dedim ama :))) bakalım,
benim bebeğin kalbi çok sağlıklı atmadı sonrada durdu, yaklaşık 9 haftalıkken. bakalım hayat ne göstereek bizlere, ama inşallah tez zamanda kucaklarımız dolarrrrrrrrr :KK9:

bencede belli olmaz, 24-36 arasında dr da demişti. :)

Belli olmaz canım eğer 1-2 gün öncesinden ilişkin varsa, spermler yaşamış olabilir.

kızlar slm bende ovulasyon testı kullanmaktayım bugun 15gunum 2 gundur yapıorum hafif koyu bi çizgi çıktı 2tane ama bugun daha kalın ve koyu bende kasım ayında bebeğimi kaybettım 33 haftalık ölü doğum yaptımve yawrum allahımın ıznıyle gerı gelsın ıstıorum ınş dualarımız eksın etmeyelım rabbım yuzumu gulrudrur ınş ve 3aydır korunmuyoruum ama gebede kalamadım ovulasyon test aldım ve guzel bişi memnun kaldım adetımın bittiği gunden beri denıorum ama bu kada çift çizgiyi yakalıcam aklıma gelmezdı ınş derınım gerı gelır :emir_bebek: hepımzıın yuzunu guldrsun ınşş

canım ben ilk defa denedım bu ay ınş nasıp artık:KK49:

geçmiş olsun canım, mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

okuduklarıma göre çift çizgi ya, bugün çalışma yapmak gerekiyor :) ve belinin altına yastık koy falan da deniliyor, ben denemedim ama bende düzensiz regl bakıyorum bende regl bittiğinden beri 2 kere yaptım bir şey yoktu, bugün 5'te 3. denicem bakalım :))))

X