Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

morfoloji ne tatlım yaz bana bi istersen bende bir yorumlayayım

kızlar adetime 5 gün var 2 gündür kasıklarıma iğne batması gibi ağrı girip çıkıyor anlık oluyor, başka da bi belirtim yok göğüslerimdeki hassasiyet her adet öncesi yaşadığım gibi; ama yarın dişçiye gidicem bu nedenle içim rahat değil. o nedenle ben de gittim kan tahlili yaptırdım 2 saat sora sonucu alıcam sizinle de paylaşırım döllenme olduysa belli olur değil mi??? 15. gün yumurtlamıştım hayırlısı yaa

cnm ben de medismart kullandım. fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama memnun kaldım. gi gi den sipariş vermiştim

cnm ben de medismart kullandım. fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama memnun kaldım. gi gi den sipariş vermiştim

canım çok sağol cevabın için.ewt medismart biraz pahalı.ben daha uygun bir test almayı istiyorum adet bitiminden itibaren yapıp yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum. yaklaşık 1.5 sene önce bebek düşüncemiz yine vardı fakat bazı sorunlar nedeniyle ertelemek durumunda kaldık o zaman ben medismart almıştım.hiç kullanamadım. son kullanma terihinde üzerinde 2011.08.01 yazıyor. anlayamadım tam olarak tarihi tersten yazıldığı için. 8. ayın 1 ine kadar mı acaba son kullanma tarihi sizce?
bu arada gg ye baktım artık coretests şatan satıcı yok. nereden temin edicem?çünkü kredi kartını nette kullanmıyorum ben..

Cnm bence snn medismart testinin suresi gecmemis bi dene istiyosan

Ben de aldım 1 hafta önce fiyatı da uygun geldi 20 ovulazyon +10 gebelik testi kargo dahil 40TL. Bu pazar başlayacağım yapmaya hayırlısı ile. Güneş bişi soracam çift çizgiden 1 gün sonra ve ondan sonraki gün mü çalıştınız yoksa bir gün ara ile mi?

canım biraz daha ayrıntılı anlatayım p.şembe günü çift çizgiyi gördük ama tam eşit değildi cuma günü ikiside aynı koyuluktaydı c.tesi yaptığımızda çizgi yoktu işte biz c.tesi akşamı ve pazar sabahını değerlendirdik zaten ovülasyon testindede çizgiden 24saatle 36saat içinde ilişki diyo yanlış hatırlamıyorsam birde hiç ayağa kalkmadım ve belimin altına yastık koyup yarım saatte öyle yattım inş. sende faydasını görürsün

Tamam canım teşekkür ederim.Yani çizgiyi silik gördüğünde yapmadın önce net çıkmasını bekledin? Ay inşallah olur bakalım deneyeceğim

mrb arkadaslar bisey sorucam pazartesi catlatma ignesi oldum sabah 10.30da bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti hatta 2. cizgi 1.den daha koyuydu simdihesaplarima gore yumurta 36 saate catliyoya dun aksam 10 a denk geliyo bugun cift cizgi cikmasi bugun catlicagi anlaminami geliyo yoksa testten 36 saat sonrami catliyo bu konuda bilgisi olan bana cvp yazsin lutfen:44:

Tamam canım teşekkür ederim.Yani çizgiyi silik gördüğünde yapmadın önce net çıkmasını bekledin? Ay inşallah olur bakalım deneyeceğim

canım silik çizgiyi gördüğümüzde yapmadık hatta eşit koyuklukta olduğundada yapmadık ondan birgün sonrası ve diğer günü değerlendirdik inş olur canım birde bunun bi etkisi olduğunu zannetmiyorum ama silik çizgiden bi gün öncede aşk yapmıştık birde kenzül arş duasını okumuştum hergün aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin

canım bilgim yok sayılır ama ben ovülasyon testini kullandıktan birgün sonra aşk yaptık ve daha öncesi çatlatma iğnesi olduğumda 36saat içerisinde ilişki diyodu doktorumuz sen istersen durumunu doktorla görüş ve bu günü ve yarını değerlendir derim

Selamlar. Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testin pozitif vermesi normaldir. Çünkü çatlatma iğneleri LH hormonunu içerir. Doğal yollardan çatlamayı yapan da vücudun salgıladığı bu LH hormonudur, çatlatma iğneleriyle bu hormonu dışarıdan takviye ediyor doktorlar.Çatlamayı garanti altına alıyorlar, vücut hormonu yeteri miktarda salgılayamazsa diye.
Ovulasyon testleriyle yumurtlamayı anlamak için, bu hormonu tespit ettiğimize göre çatlatma iğnesi olan kişinin test yapmasının manası olmayacaktır, her halükarda pozitif çıkar çünkü. Vücut kendiliğinden LH salgıladığında demek ki yumurta gerekli olgunlukta ve çatlamak üzere beyin komutu vermiş LH salgılamaya başlamış diyoruz.
E siz dışarıdan aldınız bu hormonu iğneyle. Ovulasyon testinin anlamı kalmıyor ki.
Doktorunuz zaten yumurtanın gerekliği olgunluğua geldiğine kanaat getirmiş ki çatlatma iğnesini yapmış. Yumurta takibi yaptırıyorsunuz anladığım kadarıyla doktorunuz size ilişki günlerini söylemiş olmalı...
Çatlatma iğnesine müteakiben 12-24 saat içinde çatlamış olmalı yumurtanız.
Zaten ultrasonla muayenede çatlama olup olmadığını görebilir doktorunuz artık. Kanda progesteron da baktırabilirsiniz emin olmak için. Ovulasyon testleri sizi yanıltmasın.

birşey sormak istiyorum cevaplarsanız acaip sevinicem ben bugün gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı 5 dakika sonra gitti sonra elimde ovulasyon testi vardı onu uygulayayım dedim o negatif çıktı hamile olsaydım test pozitif mi çıkardı bu arada ovuslasyon testi kullanırken ben adet döngüme göre 16. gün olmasına rağmen 22. gün yumurtlamışım cevap verirseniz çok sevinirim

sevde bblau ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?

Benim bir oğlum olacak kısmetse sizlere bir selam vereyim dedim kocaman öpüyorum.

Canım gebelik testinin silik de olsa çift çıkması hamileliğe delalet ancak neden 5 dakkada silinmiş onu anlamadım. Hamile isen zaten ovulasyon testi yanıltıcı olur

sevde bblau ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?

Benim bir oğlum olacak kısmetse sizlere bir selam vereyim dedim kocaman öpüyorum.

Canım hoş geldin. Nasılsın? Bebik nasıl? Allah sağlıkla kavuştursun, kucağına almanı nasip etsin. Biz bildiğin gibiyiz... :) Ben pko muyum, değil miyim, onu araştırmanın derdine düştüm. Progesteron testim iyi çıktı, yumurtalama oluyor yani. Tahlillerimi tekrar yaptıracağım. Eşimde bir problem gözüküyor şimdi, onun da tahlillerini tekrar yaptıracağız. Sorunlar çok büyük değil ama kafa karıştırıcı. Rabbim yardımcımız olsun. Sonu güzel olsun inşallah. :) İyi haberlerini bekliyoruz. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…