- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.361
Doktorumdan akşam ya da yarın cevap alabilirim sanırım... Anladım ki 15 iyi, bakalım hayırlısı Allah'tan.
Pkoyu duyunca yumurtlama olup olmadığını merak ediyordum. Sanırım ovulasyonum gerçekleşiyor. 15 anladığım kadarıyla iyi. Ama şimdi eşimin spermiogramına baktım da, bütün değerler iyi ama morfolojik analiz yazan değerde bir sorun var anladığım kadarıyla. Referans değeri >%14 yazıyor ama bizim bunun çok altında... İnternetten kısacık araştırdım ve pek de iyi bir sonuç olmadığını anladım... Doktorumla görüşmek istiyorum... Bendeki sorun aşılmadan eşimde de sorun çıktı. Ne yapacağız biz bilmiyorum.
herkese merhabalar arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum. 4 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz Allahım inşallah isteyen herkese ve bana nasip eder Ya Rabbim.
sizlere bir sorum olacak hangi marka yumurtlama testi kullanıyorsunuz?nerden aldınız? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar!!!
cnm ben de medismart kullandım. fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama memnun kaldım. gi gi den sipariş vermiştim
canım çok sağol cevabın için.ewt medismart biraz pahalı.ben daha uygun bir test almayı istiyorum adet bitiminden itibaren yapıp yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum. yaklaşık 1.5 sene önce bebek düşüncemiz yine vardı fakat bazı sorunlar nedeniyle ertelemek durumunda kaldık o zaman ben medismart almıştım.hiç kullanamadım. son kullanma terihinde üzerinde 2011.08.01 yazıyor. anlayamadım tam olarak tarihi tersten yazıldığı için. 8. ayın 1 ine kadar mı acaba son kullanma tarihi sizce?
bu arada gg ye baktım artık coretests şatan satıcı yok. nereden temin edicem?çünkü kredi kartını nette kullanmıyorum ben..
inş hepimize hayırlı bi evlat nasip eder canım eczanelerde varmı bilmiyorum ama bende internetten aldım kapıda ödemede var galiba banada arkadaşım sipariş vermişti gg sitesinden almıştım çizgiler gayet netti ama eczanelerede sor belki vardır
Ben de aldım 1 hafta önce fiyatı da uygun geldi 20 ovulazyon +10 gebelik testi kargo dahil 40TL. Bu pazar başlayacağım yapmaya hayırlısı ile. Güneş bişi soracam çift çizgiden 1 gün sonra ve ondan sonraki gün mü çalıştınız yoksa bir gün ara ile mi?
canım biraz daha ayrıntılı anlatayım p.şembe günü çift çizgiyi gördük ama tam eşit değildi cuma günü ikiside aynı koyuluktaydı c.tesi yaptığımızda çizgi yoktu işte biz c.tesi akşamı ve pazar sabahını değerlendirdik zaten ovülasyon testindede çizgiden 24saatle 36saat içinde ilişki diyo yanlış hatırlamıyorsam birde hiç ayağa kalkmadım ve belimin altına yastık koyup yarım saatte öyle yattım inş. sende faydasını görürsün
Tamam canım teşekkür ederim.Yani çizgiyi silik gördüğünde yapmadın önce net çıkmasını bekledin? Ay inşallah olur bakalım deneyeceğim
mrb arkadaslar bisey sorucam pazartesi catlatma ignesi oldum sabah 10.30da bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti hatta 2. cizgi 1.den daha koyuydu simdihesaplarima gore yumurta 36 saate catliyoya dun aksam 10 a denk geliyo bugun cift cizgi cikmasi bugun catlicagi anlaminami geliyo yoksa testten 36 saat sonrami catliyo bu konuda bilgisi olan bana cvp yazsin lutfen:44:
mrb arkadaslar bisey sorucam pazartesi catlatma ignesi oldum sabah 10.30da bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti hatta 2. cizgi 1.den daha koyuydu simdihesaplarima gore yumurta 36 saate catliyoya dun aksam 10 a denk geliyo bugun cift cizgi cikmasi bugun catlicagi anlaminami geliyo yoksa testten 36 saat sonrami catliyo bu konuda bilgisi olan bana cvp yazsin lutfen:44:
birşey sormak istiyorum cevaplarsanız acaip sevinicem ben bugün gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı 5 dakika sonra gitti sonra elimde ovulasyon testi vardı onu uygulayayım dedim o negatif çıktı hamile olsaydım test pozitif mi çıkardı bu arada ovuslasyon testi kullanırken ben adet döngüme göre 16. gün olmasına rağmen 22. gün yumurtlamışım cevap verirseniz çok sevinirim
Güneş nasılsın günaydın?
sevde bblau ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?
Benim bir oğlum olacak kısmetse sizlere bir selam vereyim dedim kocaman öpüyorum.