- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.341
canım benim işler oldukça karışık biraz da o yüzden bu testlere başvurdum. İki aydır ara kanama yaşıyorum daha önceki senelerde de olurdu ama iki regli arasında olurdu ve yumurtlama olamadan normak reglimi de olurdum. Bu sefer geçen ay ara kanama olduğunda artık bu yumurtlama olmaz deyipreglimi beklerken reglimin gelmesi gereken günlerde yumurtlama akıntım geldi ve ondan 3 hafta sonra regli oldum yani yumurtlamamın olduğunu düşündüm ilişkide olmuştu ama tutmadı. Bu seferde ara kanama oldu ve testlerden aldım yine akıntı geldi ama akıntı geldiği gün çift çizgi çıkmadı salı günü akıntı geldi, cumartesi çizgi belirginleşti. Yanii akıntı demek o gün yumurtlayacağınız anlamına gelmiyor bir hafta içinde herhangi birgün olacağını söylüyor. Benin ara kanamadan sonra 26. günümde çizgi oluştu ki ilk defa bu kadar anladım yumurtlamamı sağ tarafım kopuyordu kaç gündür. Ve çizgi de tam bu zamanlar çıktı. Bugün yine yaptım testi silikleşmiş. Zaten ağrılarım da bitti. Yalnız bir sorunum var biz perşembe günü en son birliktelik yaşadık dün çift çizgiyi gördük ama sanah yapalık dedim daha kaliteli olur diye ama bugün de olmadı. Ve büyük ihtimalle yumurtlamayı kaçırdım. Perşembe gününden bugüne sperm dayanırmı ki acaba..
Hımm evet epey karışıkmış:44: Ama çift çizgiyi dün gördüyseniz bugün ve yarın da çalışın canım. Çünkü benim alydığım testte öyle yazıyor çizgiden sonra 24-48 saat içinde yumurtanın çatlayacağının işareti imiş. Geçti diye düşünüp de şansa bırakmayın bence