Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim işler oldukça karışık biraz da o yüzden bu testlere başvurdum. İki aydır ara kanama yaşıyorum daha önceki senelerde de olurdu ama iki regli arasında olurdu ve yumurtlama olamadan normak reglimi de olurdum. Bu sefer geçen ay ara kanama olduğunda artık bu yumurtlama olmaz deyipreglimi beklerken reglimin gelmesi gereken günlerde yumurtlama akıntım geldi ve ondan 3 hafta sonra regli oldum yani yumurtlamamın olduğunu düşündüm ilişkide olmuştu ama tutmadı. Bu seferde ara kanama oldu ve testlerden aldım yine akıntı geldi ama akıntı geldiği gün çift çizgi çıkmadı salı günü akıntı geldi, cumartesi çizgi belirginleşti. Yanii akıntı demek o gün yumurtlayacağınız anlamına gelmiyor bir hafta içinde herhangi birgün olacağını söylüyor. Benin ara kanamadan sonra 26. günümde çizgi oluştu ki ilk defa bu kadar anladım yumurtlamamı sağ tarafım kopuyordu kaç gündür. Ve çizgi de tam bu zamanlar çıktı. Bugün yine yaptım testi silikleşmiş. Zaten ağrılarım da bitti. Yalnız bir sorunum var biz perşembe günü en son birliktelik yaşadık dün çift çizgiyi gördük ama sanah yapalık dedim daha kaliteli olur diye ama bugün de olmadı. Ve büyük ihtimalle yumurtlamayı kaçırdım. Perşembe gününden bugüne sperm dayanırmı ki acaba..

Hımm evet epey karışıkmış:44: Ama çift çizgiyi dün gördüyseniz bugün ve yarın da çalışın canım. Çünkü benim alydığım testte öyle yazıyor çizgiden sonra 24-48 saat içinde yumurtanın çatlayacağının işareti imiş. Geçti diye düşünüp de şansa bırakmayın bence

kızlar size testi yanlış değerlendirdim derken şükürler olsun hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin

canım çift çizgi çıktıktan sonra mı ilişkin oldu yoksa daha silik çizgi varken mi. Çünkü ben perşembe gündüz ilişkide bulundum ama testte cumartesi günü çıktı koyu çizgi fakat değerlendiremedik dünü de değerlediremedik tutma şansı olur mu..

kızlar size testi yanlış değerlendirdim derken şükürler olsun hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin. Peki cnm test yapmadan once hic belirtin oldu mu ya da hissettin mi? Paylasırsan cok sevinirim tekrardan allah bebisinizi saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin cnm

canım çift çizgi çıktıktan sonra mı ilişkin oldu yoksa daha silik çizgi varken mi. Çünkü ben perşembe gündüz ilişkide bulundum ama testte cumartesi günü çıktı koyu çizgi fakat değerlendiremedik dünü de değerlediremedik tutma şansı olur mu..

canım ben çift çizgiyi gördükten birgün sonra ilişki oldu ve ondan sonraki diğer gün ve ayağa hiç kalkmadım inş spermin ömrü 3gün gibi bi süre olduğu için tutmuştur ama eğerki olmazki diğer ay bu şekilde denersin

Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin. Peki cnm test yapmadan once hic belirtin oldu mu ya da hissettin mi? Paylasırsan cok sevinirim tekrardan allah bebisinizi saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin cnm

amin hepimizin inş. aslında hiç bi belirti yaşamadım ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet adetim geçmeden tesadüf öğrendim ben midemden rahatsızım iğnemi olacaktım dok belki gebelik olur diye kanda bakmak istedi o şekilde öğrendik dün adet günümdü ve hala belirtim yok diğer aylar hep belirti arardım bu ay daha rahatttık ve dua edip kenzül arş duasını duymuştum bi ay onu okudum ve bi defa preseedi kullandım Allahım inş herkesi bu duyguyu yaşatır

herkese merhabalar arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum. 4 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz Allahım inşallah isteyen herkese ve bana nasip eder Ya Rabbim.
sizlere bir sorum olacak hangi marka yumurtlama testi kullanıyorsunuz?nerden aldınız? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar!!!

herkese merhabalar arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum. 4 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz Allahım inşallah isteyen herkese ve bana nasip eder Ya Rabbim.
sizlere bir sorum olacak hangi marka yumurtlama testi kullanıyorsunuz?nerden aldınız? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar!!!

ben geçen ay core marka almıştım ve Allahın izniyle hamileyim canım çizgileri gayet netti

Kızlar bugün 23.günüm ve yaptırdığım Progesteron testimin sonucu 15.71. Sizce nasıl? Bu ne demek şimdi? Ben yumurtluyor muyum? Bu arada ateşime göre 18.gün ovulasyon oldu. Yani Ovualsyondan 5 gün sonra Progesteron 15.71 nasıl sizce?

:44:

canım ben çift çizgiyi gördükten birgün sonra ilişki oldu ve ondan sonraki diğer gün ve ayağa hiç kalkmadım inş spermin ömrü 3gün gibi bi süre olduğu için tutmuştur ama eğerki olmazki diğer ay bu şekilde denersin

bende öyle düşünüyordum aslında hem de çizginin çıktığı günde iyi bir güne denk gelmişti perşembe oldu bir gün ara verdik o gün zaten olacaktı çift çizgiyi de gördüm ama eşim rahatsızlandı taş düşürüyormuş yanii o perşembeden sonra bilsem cuma da yapardım sonra da eşimin rahatsızlığındna şansım olmadı c.tesi pazar yapmak gibi ve zaten geçti ama bilmiyorum içimde güzel hisler ver gerçi ihtimal çok az ama.. Artık bir daha ki aya daha iyi değerlendiririm.. Sizinde gözünüz aydın inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..

gunes88 tebrikler canım Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Kızlar bugün 23.günüm ve yaptırdığım Progesteron testimin sonucu 15.71. Sizce nasıl? Bu ne demek şimdi? Ben yumurtluyor muyum? Bu arada ateşime göre 18.gün ovulasyon oldu. Yani Ovualsyondan 5 gün sonra Progesteron 15.71 nasıl sizce?

:44:

Selam canım...Bildiğim kadarıyla 10 üzeri yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Birkaç topicte 15 için kaliteli yumurta demişler...
Bence yumurtlama var...Doktoruna yorumlattınmı?

ben geçen ay core marka almıştım ve Allahın izniyle hamileyim canım çizgileri gayet netti

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin ve benim başıma inşallah.
canım nereden aldın core marka testi?ben internette kredi kartı kullanmıyorum canım.nereden temin edebilirim?

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin ve benim başıma inşallah.
canım nereden aldın core marka testi?ben internette kredi kartı kullanmıyorum canım.nereden temin edebilirim?

inş hepimize hayırlı bi evlat nasip eder canım eczanelerde varmı bilmiyorum ama bende internetten aldım kapıda ödemede var galiba banada arkadaşım sipariş vermişti gg sitesinden almıştım çizgiler gayet netti ama eczanelerede sor belki vardır

Selam canım...Bildiğim kadarıyla 10 üzeri yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Birkaç topicte 15 için kaliteli yumurta demişler...
Bence yumurtlama var...Doktoruna yorumlattınmı?

Doktorumdan akşam ya da yarın cevap alabilirim sanırım... Anladım ki 15 iyi, bakalım hayırlısı Allah'tan.

benim 8 için ii diil demişti dr
15 fena diildir bence

Pkoyu duyunca yumurtlama olup olmadığını merak ediyordum. Sanırım ovulasyonum gerçekleşiyor. 15 anladığım kadarıyla iyi. Ama şimdi eşimin spermiogramına baktım da, bütün değerler iyi ama morfolojik analiz yazan değerde bir sorun var anladığım kadarıyla. Referans değeri >%14 yazıyor ama bizim bunun çok altında... İnternetten kısacık araştırdım ve pek de iyi bir sonuç olmadığını anladım... Doktorumla görüşmek istiyorum... Bendeki sorun aşılmadan eşimde de sorun çıktı. Ne yapacağız biz bilmiyorum. :KK59:

X