Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İyi akşamlar, ben de bugün bi ark.ın tavsiyesi ile coretests siparişi verdim geçen ay ilk denememizdi adetim 5 gün gecikti ama bugün adet olunca hamilelik hayalim de sonraki aya kalınca testi almaya karar verdim. kargoya vermişler bile çok heyecanlıyım yarın gelir. adetin ilk gününden sonra 10. günde başlanıyormuş galiba dimi?

dr.dan geldim arkadaslar, regl oldugum icin ultrasonla muayene olmaz dedi. kan tahlillleri de aç karna olcak 3.-5. günler arası olabilir dedi. hatta 6 bile olabilir dedi ama anlamadım ben. ben de madem öyle dedi artık çarşamba yani reglin 5. günü gidip yaptırcam tahlilleri cumartesi de kontrole gitcem inş tekrar. yumurta takibi yapacak mıyız dedim, bence gerek yok daha hele bi 6-7 ay deneyin falan dedi ama napsam bilmiyorum vakit kaybetmek istemiyorum sanırım:97:

6. günü hormon testi olmaz canım artık hormonlar yumurtlamaya hazırlanır çünkü. Bir de eğer yumurtlamanda sorun varsa ve klomen tarzı felan ilaç verecekse o ilaca da reglinin 5. günü başlanıyor ve 5 gün boyunca yani 10. gününe kadar içiliyor ve muhakkak 5. günü başlanmış olması gerekiyor ilaca. O yüzden sana ilaç verecekse hprmonların yapılıp sonuçların alınmış olması gerekiyor ki ilaca başlanacak zaman geçmesin. Ya da o gün bakılıyorsa bile ancak sorunu gördüğünde bir sonra ki ay seni ilaca başlatabilir her yerde herzaman 3. günü yapılıyor çünkü hormon testleri.

İyi akşamlar, ben de bugün bi ark.ın tavsiyesi ile coretests siparişi verdim geçen ay ilk denememizdi adetim 5 gün gecikti ama bugün adet olunca hamilelik hayalim de sonraki aya kalınca testi almaya karar verdim. kargoya vermişler bile çok heyecanlıyım yarın gelir. adetin ilk gününden sonra 10. günde başlanıyormuş galiba dimi?

g....g...dan ben de aldım core marka testi . benim ortalama 30 gün sürüyo orda yazana göre 14.gün başlamam lazım ben10.gün başlıyorum 14-15. günler gibi çift çizgiyi yakalıyorum. sen de öyle yap ne olur ne olmaz yani . bi de sıvı tüketimine dikkat et orda yazanları uygula işte ben memnun kaldım allah yardımcın olsun......

ya arkadaslar bende ovulasyon testi alıp kullanmak istiyorum ama hangi marka olsun diye kararsız kaldım.herkes farklı bir marka vermiş off kafam karıştı..:KK59:

Eklentiler

• $$RZ7G7V5.png
    $$RZ7G7V5.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
g....g...dan ben de aldım core marka testi . benim ortalama 30 gün sürüyo orda yazana göre 14.gün başlamam lazım ben10.gün başlıyorum 14-15. günler gibi çift çizgiyi yakalıyorum. sen de öyle yap ne olur ne olmaz yani . bi de sıvı tüketimine dikkat et orda yazanları uygula işte ben memnun kaldım allah yardımcın olsun......

tamam teşekkür ederim bilgiler için amin hepimiz için inşallah:KK49:

ya arkadaslar bende ovulasyon testi alıp kullanmak istiyorum ama hangi marka olsun diye kararsız kaldım.herkes farklı bir marka vermiş off kafam karıştı..:KK59:

bana bugün önerdiler coretesti il denemede hamile kalmış bunu öneren akadaş, öncesinde aylarca kalamamış

bu testlerde baya kafa karıştırıyor herhalde offf 6 gün kaldı adete sonra başlarım 35 günde bir adet oluyorum ben teste 21 günü başlayın yazıyor çok geç olmazmı bide bal tarçın çörekotu yiyip adaçayı içicem bu ay acaba ikisi bir fazlamı kaçar

bahtsız bedevi benim galiba arkadaşlar,

testleri yaptırdım ama maalesef özelde yaptırdıgım testler 3 tane olması gerkirken benim elime gelen sonuc sadece bir!!! anti tg ve serbest testesteron yada e2 (hangisi hatırlayamadım ama) yok !!! :KK43:

diger sonuclar da şöyle :

dhseo4 179-
tsh 2,36-
ft3 3-
ft4 0,74-
fsh 6,71
lh 2,29
estradiol 18
prolaktin 9,85
total testesteron 0,37
anti tpo 0,6

nasil görünüyor sizce?

testleri yaptırdım ama maalesef özelde yaptırdıgım testler 3 tane olması gerkirken benim elime gelen sonuc sadece bir!!! anti tg ve serbest testesteron yada e2 (hangisi hatırlayamadım ama) yok !!! :KK43:

dhseo4 179-
tsh 2,36-
ft3 3-
ft4 0,74-
fsh 6,71
lh 2,29
estradiol 18
prolaktin 9,85
total testesteron 0,37
anti tpo 0,6

nasil görünüyor sizce?

şimdi baktım da netten bu estradiol ve e2 aynı şeymiş demekki benim anti tg ve sebest testesteron eksik :S

dhseo4 179-
tsh 2,36-
ft3 3-
ft4 0,74-
fsh 6,71
lh 2,29
estradiol 18
prolaktin 9,85
total testesteron 0,37
anti tpo 0,6

nasil görünüyor sizce?

hastaneyi arayıp biraz cazgırlık yapınca diger sonucları da buldular,

anti tg 20 ve serbest testesteron 1,65 çıkmış

ayyy nasil arkadaslar durum????

arkadaslar simdi bende baktım internet sitesindende bu coretest kullanıcı yorumlarının hepsi olumlu nerdeyse hepsi hamile kalmış :KK52: fiyatlarıda sanki daha uygun geldi digerlerinden.ayy cok heyecanlandım bende bundan alıcam :KK16:

arkadaslar simdi bende baktım internet sitesindende bu coretest kullanıcı yorumlarının hepsi olumlu nerdeyse hepsi hamile kalmış :KK52: fiyatlarıda sanki daha uygun geldi digerlerinden.ayy cok heyecanlandım bende bundan alıcam :KK16:

canım ben de ondan ben de kullandım. kafanı karıstırmak istemem ama benim pek işime yaramadı. belki de benden kaynaklanan bi durumdur ama ben hiç çift çizgiyi göremedim, silik çıktı sadece 2 gün.

yaa ayy ben şimdi ne yapıcamm ordaki yorumlar da bana cok samimi gelmişti ben biras daaha arastırim barii.
yaa baskaa bu coretest kullanan varmı yorum lütfen:KK59:

bu testlerde baya kafa karıştırıyor herhalde offf 6 gün kaldı adete sonra başlarım 35 günde bir adet oluyorum ben teste 21 günü başlayın yazıyor çok geç olmazmı bide bal tarçın çörekotu yiyip adaçayı içicem bu ay acaba ikisi bir fazlamı kaçar

canım bende 35 güde bir oluyorum daha doğrusu iki aydır ara kanama yaşıyorum karıştı epey daha da geç regli oluyorum. Yumurtlama akıntı regli olmam gerelen zamanda geliyo bende test kullanarak yakalamaya çalışıyorum eğer düngün gitseydi 15. günde başlayacaktım ben. Sitede de 35 günde bir olanlar için 18. gün başlayın yazıyor. 21. gün zaten yumurtlama oluyor o zaman çift çizgiyi görmen zor olur çünkü bu testler yumurtlama olmadan 24-36 saat öncesinden koyu oluyor erken başla ki bir yanılma olmasın..

Benim coretest siparişim gelmiş 19 martta başlayacağım kullanmaya ona göre yorum yazarım kızlar çok heyecanlıyım:KK24:

yaa ayy ben şimdi ne yapıcamm ordaki yorumlar da bana cok samimi gelmişti ben biras daaha arastırim barii.
yaa baskaa bu coretest kullanan varmı yorum lütfen:KK59:

slm canım ben geçen ay core test kullandım gayet net iki çizgiyi gördüm değerlendiremedik o ayrı ama ben memnun kaldım

arkadaşlar merhaba ben 1-2güne kadar adet olacağım geçen ay ovülasyon testi kullandım çift çizgiyide gördüm ama çalışmamız 24saat sonra oldu arkadaşlar ovülasyonu kaçırmışsın dediler kullananlarında bilgisini alsam çift çizgiden hemen sonramı aşk yapmamız lazım

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım core marka ovulasyon testim var ilk defa kullanmaya başladım bişey sormak istiyorum 2 gündür hep silik çıkıyordu bugün tekrar yaptım fazla bakmadım ama yine silik çıkıcak diye yarın saat sonra bi baktım aynı renkteler sizce yumurtlama günümmü kafam karıştı

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım core marka ovulasyon testim var ilk defa kullanmaya başladım bişey sormak istiyorum 2 gündür hep silik çıkıyordu bugün tekrar yaptım fazla bakmadım ama yine silik çıkıcak diye yarın saat sonra bi baktım aynı renkteler sizce yumurtlama günümmü kafam karıştı

tasti tekrarla istersen canım normalde 10dk içindeki sonuçlar önemli

X