Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım core marka ovulasyon testim var ilk defa kullanmaya başladım bişey sormak istiyorum 2 gündür hep silik çıkıyordu bugün tekrar yaptım fazla bakmadım ama yine silik çıkıcak diye yarın saat sonra bi baktım aynı renkteler sizce yumurtlama günümmü kafam karıştı

bence yarın daha koyu çıkar hem pozitif olacaksa hemen beliriyo zaten aynı testi ben de kullanıyorum çünkü.

tasti tekrarla istersen canım normalde 10dk içindeki sonuçlar önemli

pozitif sonucu görünce bir gün içinde yumurtlama oluyomuş ayrıca yumurta da 12ile 24 saat arası canlı kalabiliyomuş . yani aslında o pozitifi görüp üst üste yapmak kesin sonuç vermeyebilir.çünkü spermlerin kaliteli olabilmesi için 48 saat beklemek gerekiyomuş.yani özetle nasip.sen stres yapma gün aşırı ilişkiye gir.gece yat hiç kalkma sabaha kadar allaha dua et allah yardımcın olsun ...inşallah güzel haberler duyarız.....

sincap ilgin için tşklerr kafamdaki soru işaretlerini giderdim..bende coretest alıp kullanıcam tekrar tşkler..özelden mesaj atamadım mesaj sayım az oldugu için.buradan belirtim dedim bende...:kk77::kk77:

sincap ilgin için tşklerr kafamdaki soru işaretlerini giderdim..bende coretest alıp kullanıcam tekrar tşkler..özelden mesaj atamadım mesaj sayım az oldugu için.buradan belirtim dedim bende...:kk77::kk77:

rica ederim. ben soru sorup cevap alamayınca üzülüyodum bildiğim de bi konu olunca aydınlatmak istedim . güzel haberler almak dileğiyle........

Kızlar ovulasyon testi kullanıp bariz pozitifi görenler yanıtlayabilri mi ilk kullanışım benim. iki aydır ara kanama yaşıyorum bir türlü dr gidemedim reglimin 3. günü denk gelmedi şehir dışındaydım felan hormon yaptıramadım ama geçen ay ara kanama olduğunda reglimi beklerken yumurtlama akıntısı gelmişti o gün ilişkide bulunduk ama tutmadı bu ayda test aldım yine ara kanama oldu ve bu ayda yine yoğun olarak yumurtlama akıntısı geldi birkaç gün önce bugünde az biraz devam ediyor ama testlerim silik. Bugün kü diğerlerine göre az biraz daha koyuydu arkadaşlar bu test mesela yarım saat bekleyince rengi daha da mı açılıyor ilk gördüğümüz rengi mi baz almamız lazım çünkü testlerim ilk yaptığımda gözle görülür koyu iken tabi pozitif olacak kadar değil, aradan bir yarım saat geçince iyice silik hale geliyor. Bir de akıntısını da taip eden arkadaşlar akıntıdan ne zaman sonra pozitif oldu. Akıntı gelince hemen yumura çatlaması anlamına gelmiyor bir hafta içinde her an çatlayacağı anlamına geliyor bu birkaç gün içinde umduum var koyulaşacak diye cevap verirseniz sevinirim.

pozitif sonucu görünce bir gün içinde yumurtlama oluyomuş ayrıca yumurta da 12ile 24 saat arası canlı kalabiliyomuş . yani aslında o pozitifi görüp üst üste yapmak kesin sonuç vermeyebilir.çünkü spermlerin kaliteli olabilmesi için 48 saat beklemek gerekiyomuş.yani özetle nasip.sen stres yapma gün aşırı ilişkiye gir.gece yat hiç kalkma sabaha kadar allaha dua et allah yardımcın olsun ...inşallah güzel haberler duyarız.....

inş hepimiz güzel haberler veririz o kadar kafaya takıyorumki testi yapıp pozitifi görünce acaba ondan kaç saat önce yumurtladım felan diye dok bunların hepsini sormaya kalksam rahat olmamı bunları kafayı takmamı öneriyo birde benim dok saatlerce yatmanın yada bi arkadaşım önermişti ayağını kaldırıp belinin altına yastık koy diye bunlarıda sordum bir faydası olmaz dedi ama ben söylediğin gibi genede yapıyorum

canım bende 35 güde bir oluyorum daha doğrusu iki aydır ara kanama yaşıyorum karıştı epey daha da geç regli oluyorum. Yumurtlama akıntı regli olmam gerelen zamanda geliyo bende test kullanarak yakalamaya çalışıyorum eğer düngün gitseydi 15. günde başlayacaktım ben. Sitede de 35 günde bir olanlar için 18. gün başlayın yazıyor. 21. gün zaten yumurtlama oluyor o zaman çift çizgiyi görmen zor olur çünkü bu testler yumurtlama olmadan 24-36 saat öncesinden koyu oluyor erken başla ki bir yanılma olmasın..

sağol canım cevap verdiğin için ellimde 18 tane test var ben 13.gün başliyim sağlam olsun

Herkese merhaba,

Şubatta doktora gittim. Klomen verdi. 5 gün içtim. Adet tarihim 08 şubattı. 4. gününden itibaren içmemi söyledi. 18 şubatta birlikteliğimiz oldu. o tarihten sonra eşim rahatsızlandı ve korunmaya başladık. bugün itibari ile hala adet olmadım. Hamile olabilir miyim sizce, bugün test yapmayı düşünüyorum.

Herkese merhaba,

Şubatta doktora gittim. Klomen verdi. 5 gün içtim. Adet tarihim 08 şubattı. 4. gününden itibaren içmemi söyledi. 18 şubatta birlikteliğimiz oldu. o tarihten sonra eşim rahatsızlandı ve korunmaya başladık. bugün itibari ile hala adet olmadım. Hamile olabilir miyim sizce, bugün test yapmayı düşünüyorum.

kaç günde bir adet oluyosun

Herkese merhaba,

normale göre geciktiyse test yap istersen bi belirtin varmı canım inş hayırlı sonuç alırsın

Canım ben daha yeni aldım coretest ayın 20sinde başlayacağım üzerinde 30 günde bi adet göen için 13. gün başlanması gerektiği yazıyor ama benim adetimin belli bi düzeni yok bazen 28 günde bir oluyorum bazen 30 bazen 32 belli olmauoyr o yüzden ben adetimin 10. günü başlayacağım ift çizgityi görne kadar testi yapacağm, yalnız anlamadığım çift çizgi çıktıktan sonra mesela o akşam testi yaptım çift ıktı o akşamdan mı başlanacak ilişkiye? 24-48 saat diyor yoksa 24 saat sonra mı ertesi gün mü ilişkiye girmek daha doğru?

arkadaşlar merhaba ben 1-2güne kadar adet olacağım geçen ay ovülasyon testi kullandım çift çizgiyide gördüm ama çalışmamız 24saat sonra oldu arkadaşlar ovülasyonu kaçırmışsın dediler kullananlarında bilgisini alsam çift çizgiden hemen sonramı aşk yapmamız lazım

Ben de onu tam anlayamadım arkadaşım, yani çift çizgiyi gördüğümüz gün mü başlıyoruz çalışmaya 1 gün sonra mı? Bir de neden 1er gün aralıklarla yapılıyor? 3-4 gün her gün yapılsa daha garanti olmaz mı?:26:

Canım ben daha yeni aldım coretest ayın 20sinde başlayacağım üzerinde 30 günde bi adet göen için 13. gün başlanması gerektiği yazıyor ama benim adetimin belli bi düzeni yok bazen 28 günde bir oluyorum bazen 30 bazen 32 belli olmauoyr o yüzden ben adetimin 10. günü başlayacağım ift çizgityi görne kadar testi yapacağm, yalnız anlamadığım çift çizgi çıktıktan sonra mesela o akşam testi yaptım çift ıktı o akşamdan mı başlanacak ilişkiye? 24-48 saat diyor yoksa 24 saat sonra mı ertesi gün mü ilişkiye girmek daha doğru?

onu ben de anlamadım ama çift çizginin oluşması yumurtanın çatlayacağının yani kısa zaman sonra çatlayacağının göstergesiymiş. 1 gün içinde yani. çatladıktan sonra da 12 ila 24 saat
canlı kalıyomuş yumurta. yani sen çift çizgiyi görünce yap o gün kısmet yani çünkü sperm daha uzun süre canlı kalıyo 72 saate kadar . yumurta çatladığında eger ortalıkta sperm varsa ve karşılaşma olursa döllenme de oluyo. spermin kaliteli olması için 48saat geçmesi gerekiyomuş yani hergün değil de gün aşırı ilişki....

Ben bugün ovulasyında çift çizgiyi gördüm arkadaşlar nihayet valla hiç umudum yoktu ama yumrutlama akıntım gelmişti salı günü bugün de tamamen koyu 2. çizgi çıktı. Hemde daha idrardan çıkarır çıkarmaz göründü çizgi. Biz en son perşembe yapmıştık yarın sabah yapalım dedik ama bir yandan da yarın yumurta çatlaması olursa yetişmeyebilir diye düşündüm zaten sabah geç kalkıyoruz garanti olsun çatlama olduğunda vücudumda sperm olsun diye bu akşam yine çalışçma olucak.Bir gün ara vericem pazartesi akşam yine yapıcam kısmet artık ama tutmasa bile yumurtlamamın olduğunu anladım inşallah çatlama da olur ben yarın bir daha yapcam testi koyuluk gidip yine siliğe dönene kadar yapıcam. İlişkiye de o zamana kadar devam edicem zaten yarında az biraz koyu çıkar öbür gün siliğe dönermiş. İnaşşah tutar benimde sizinde..

onu ben de anlamadım ama çift çizginin oluşması yumurtanın çatlayacağının yani kısa zaman sonra çatlayacağının göstergesiymiş. 1 gün içinde yani. çatladıktan sonra da 12 ila 24 saat
canlı kalıyomuş yumurta. yani sen çift çizgiyi görünce yap o gün kısmet yani çünkü sperm daha uzun süre canlı kalıyo 72 saate kadar . yumurta çatladığında eger ortalıkta sperm varsa ve karşılaşma olursa döllenme de oluyo. spermin kaliteli olması için 48saat geçmesi gerekiyomuş yani hergün değil de gün aşırı ilişki....

teşekkür ederim canım:KK24:

Ben bugün ovulasyında çift çizgiyi gördüm arkadaşlar nihayet valla hiç umudum yoktu ama yumrutlama akıntım gelmişti salı günü bugün de tamamen koyu 2. çizgi çıktı. Hemde daha idrardan çıkarır çıkarmaz göründü çizgi. Biz en son perşembe yapmıştık yarın sabah yapalım dedik ama bir yandan da yarın yumurta çatlaması olursa yetişmeyebilir diye düşündüm zaten sabah geç kalkıyoruz garanti olsun çatlama olduğunda vücudumda sperm olsun diye bu akşam yine çalışçma olucak.Bir gün ara vericem pazartesi akşam yine yapıcam kısmet artık ama tutmasa bile yumurtlamamın olduğunu anladım inşallah çatlama da olur ben yarın bir daha yapcam testi koyuluk gidip yine siliğe dönene kadar yapıcam. İlişkiye de o zamana kadar devam edicem zaten yarında az biraz koyu çıkar öbür gün siliğe dönermiş. İnaşşah tutar benimde sizinde..

Gözün aydın deja-vu hadi inşallah tutar kaçıncı gün çatlıyormuş yani yumrtan?

Gözün aydın deja-vu hadi inşallah tutar kaçıncı gün çatlıyormuş yani yumrtan?

canım benim işler oldukça karışık biraz da o yüzden bu testlere başvurdum. İki aydır ara kanama yaşıyorum daha önceki senelerde de olurdu ama iki regli arasında olurdu ve yumurtlama olamadan normak reglimi de olurdum. Bu sefer geçen ay ara kanama olduğunda artık bu yumurtlama olmaz deyipreglimi beklerken reglimin gelmesi gereken günlerde yumurtlama akıntım geldi ve ondan 3 hafta sonra regli oldum yani yumurtlamamın olduğunu düşündüm ilişkide olmuştu ama tutmadı. Bu seferde ara kanama oldu ve testlerden aldım yine akıntı geldi ama akıntı geldiği gün çift çizgi çıkmadı salı günü akıntı geldi, cumartesi çizgi belirginleşti. Yanii akıntı demek o gün yumurtlayacağınız anlamına gelmiyor bir hafta içinde herhangi birgün olacağını söylüyor. Benin ara kanamadan sonra 26. günümde çizgi oluştu ki ilk defa bu kadar anladım yumurtlamamı sağ tarafım kopuyordu kaç gündür. Ve çizgi de tam bu zamanlar çıktı. Bugün yine yaptım testi silikleşmiş. Zaten ağrılarım da bitti. Yalnız bir sorunum var biz perşembe günü en son birliktelik yaşadık dün çift çizgiyi gördük ama sanah yapalık dedim daha kaliteli olur diye ama bugün de olmadı. Ve büyük ihtimalle yumurtlamayı kaçırdım. Perşembe gününden bugüne sperm dayanırmı ki acaba..

X