Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın canım

benimde artık tedavisiz olacağına dair umudum yok en kısa zamanda gideceğim bide bu ovulasyon testlerini deniyeyim dedim Sen neden bu kadar umutsuzsun bir sorun mu war ne zamandır bekliyorsun bebeğini

edacım

bana bu topik uğurlu geldi, bu topik sayesinde ovulasyon testi aldım ve o ay hamile kaldım. inşallah sanada uğurlu gelecek ben inanıyorum. burdaki arkadaşlarda çok tatlı ve bilgililer.

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Ben arada girip sizi okuyorum. Mesaj yazmaya çok vakit bulamıyorum. Belgiselcim seni çok merak ettim. Yumurtlaman olmuşsa ve ondan 30 saat sonra aşılama yapıldıysa dediğin gibi bunu aşılamadan saymamak gerekiyor ve buna çok üzüldüm. Ama dediğin gibi bilinmiyor ki bunun tam olarak günü saati... İnşallah hayırlısı olur. crafty'yi okuyamadım, tüp bebek denemesi ne oldu? Umarım herşey yolundadır. Dualarımdasınız kızlar. Bizim haftasonumuz çok yoğun geçti. Tatil de aynı yoğunlukta geçiyor. Bu ay dinlenme ayım. Ateş ölçme yok, ovulasyon testi yok, bekleme yok, oldu mu, olmadı mı kaygısı yok. Buna ihtiyacım varmış. Niye kendimi o kadar kastıysam. Şimdi çok rahatım. İnşallah bu rahatlığın sağlığım açısından faydasını görürüm. Hepinize iyi haftalar diliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Mutlu ovulasyon ve luteal faz dönemi diliyorum hepinize.

Nasılsınız arkadaşlarım,

uzun süredir giremedim iyimiziniz? değişik birşey var mı? geçmişi okuyamadım da

Nasılsınız arkadaşlarım,

uzun süredir giremedim iyimisiniz? değişik birşey var mı? geçmişi okuyamadım da

günaydın canım çok üzüldüm yazdıklarına lütfen kendini bu kadar yıpratma bebeğinin gelişini geciktirirsin sadece, eğer bi sorun warsada üzülme herşeyin tedawisi çözümü war sen yeterki olacağına inan güçlü ol..kanser hastaları bile moralle iyileşiyor kesinlikle moral ilaçtan daha etkili bencede kafanıda yüreğinide ferah tut allah tez zamanda hasta iseniz sağlığınıza bir sorununuz yok isede bebeğinize kavuştursun sizi we bekleyen herkesi

edacım

bana bu topik uğurlu geldi, bu topik sayesinde ovulasyon testi aldım ve o ay hamile kaldım. Inşallah sanada uğurlu gelecek ben inanıyorum. Burdaki arkadaşlarda çok tatlı ve bilgililer.

mehtabım senin izinden gidiyorum Umarım bende senin gibi mutlu başlangıca ulaşırım

merhaba exporter son hamilemiz sensin, senden sonra bi müjde yok. Benim, kelebeklikuzunun ve bblau nun regl günlerine az kaldı. bakalım bekliyoruz...

Yapma canım lütfen bu şekilde kendini yıpratmanın bir faydası olmuyor. Çok zor biliyorum çünkü aylardır bende aynı şeyleri yaşıyorum ama kendimizi üzmenin, strese girmenin zararı yine bize oluyor, hamile kalmamızı geciktiriyor. Ben bu ay aşılama yaptırdım ve inan çok stresli bir şey. Özel dr. da yaptırdığım için bir sürü masraf, git-gel, gerginlik, heyecan sonrasında yanlış zamanda aşılama yapıldığını anladım. Yani bu ay hiç umudum yok. Ama yine de kendimi bırakmıyorum, demek ki doğru zaman gelmemiş diyorum. Hayırlısı Allah'tan deyip önüme bakıyorum. Yanlış anlama mukayese etmek için söylemiyorum ama böyle yapmazsak şansımız iyice azalıyor. Rahat olmaya çalış, ne yapalım bu ay olmadı dersin ve önümüzdeki aya bakarsın. Ayrıca hemen umudunu da kaybetme bu işler hiç belli olmaz, regl belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyor bir çok kişi, ağrının olması regl olacağın anlamına gelmeyebilir. Forumda araştır regl göreceğim diye bekledim meğer hamileymişim diyen bir çok kişi var. Regl görürsen de kendini üzme doğru zamanda olacağına inan ve pozitif düşün ki olsun. Umudumuzu kaybedersek başka bir şeyimiz kalmaz diye düşünüyorum ben.

Çok haklısın Belgiselcim...Umut var oldukça gücümüzü koruyoruz.
Ben de yavaştan PMS'nin alametlerini görmeye başladım. Malum ben premenstrual sendromdan muzdaribim. Yavaştan sıkıntılar, korkular üşüşmeye başladı, bu da regl olacağım şüphesini getiriyor tabi beraberinde,ama olsun. Regl olursam da üzülmeyeceğim, karar verdim, kavitasyona gidicem. Geçen ay da düşük yapınca hemen güzellik salonuna koşmuştum hatırlarsan. Bir şekilde az da olsa mutlu hissediyor insan. Bu sefer de öyle yapıcam, inşallah...
Bu sabah yine dayanamayıp ateş ölçtüm, daha güzel bir uyku uyudum günler sonra. Elbette yine gecede 3-4 kez kalktım, buna engel olmam mümkün değil zira kaliteli bir uykum yok. Sabah yine 36,6-36,7 idi ama takmıyorum. Hayırlısı diyorum...Bir daha da ateş ölçmeyeceğim, benim gibi kaliteli uyku uyumayanlar için hiç ideal değil...
İşte böyle...

Günaydın SevdeBilgecim, çok sevindim senin adına. Kafanın rahat olması sana bir duygusal detoks olacak bence. Şüphelerinden, endişelerinden, sıkıntılarından arınacaksın, yenilenmiş döneceksin evine inşallah...
İyi tailler diliyorum sana...

Regline kaç gün kaldı canım?

Bol bol dinlen ve zihnini boşalt canım. Buna gerçekten hepimizin ihtiyacı var ama hazır tatil fırsatın varken senin için çok daha kolay olacaktır. Bende önümüzdeki ay dinleneceğim ve zihnimi boşaltacağım şimdiden regl görsem de rahat bir ay geçirsem diyorum

aynen bende... regl görceksem göreyim geçsin şu günler kafam rahat olsun artık......

Senin beklenmeyen regline az kaldı sanırım inşallah regl görmezsin de asıl o zaman rahatlarsın canım

umarım ama benimde pek ümidim kalmadı. aksine akıntım çok arttı ve yanma başladı.... sanırım enefeksiyon var... off bi bu eksikti...

Son düzenleme:
umarım ama benimde pek ümidim kalmadı. aksine akıntım çok arttı ve yanma başladı.... sanırım enefeksiyon var... off bi bu eksikti...

Akıntı iyi bir işarettir canım benim regle yakın hiç akıntım olmaz ama geçen ay kimyasal yaşadığımda çok oluyordu. Yanma mantardan da olabilir ve gebelikte de mantar çok görünebiliyor. Acaba bir test mi yapsan diyorum. Daha çıkmayabilir ama daha önce hiç hamilelik yaşamadıysan kimyasal bile olsa bilmek senin için çok önemli, çünkü hamile kalabildiğini öğrenmiş olursun. Çıkmazsa da daha çok erken olduğu için kafaya takmaya gerek yok. Aslında erken teste çok karşıyım ama senin belirtilerini düşünce bir denenebilir gibi geliyor bana.

ya.... ben bunları tam tersi yorumlamıştım aslında. daha önce gebelik yaşamadım. kimyasal yaşamış ama farketmemiş de olabilirim aslında. regl 4 şubat diye tahmin ediyorum. idrar testinde çıkmaz herhalde kan mı yaptırmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…