- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.881
teşekkür ederim cnm inşallahhhhhh
anladım canım bünyeye göre değişiyor demekki. kesin bir şey değil. benim 9 gün falan kaldı reglime. şu an için biraz göğüs ucunda acı hissettim geçen kimyasal gebeliğimdede oyle olmustu. adetime 10 12 gün kala başladı güğüs ucu acısı sonra kanda 133 olarak cıktı. sonra dustu zaten.
evetttt cnm allah kımseye yasatmasın gercekten . sevınemeden ınsanın hevesı kırılıyo. o korkuyu heralde bebegın kalp atıslarını duyana kadar atamayız. senin bhcg degerın kactı o donemde ??
Istersen 3-4 gün sonra erken gebelik testiyle bir bak, silik de olsa çizgi çıkartabilir ama sabredebilirsen en iyisi sabırlı olmak ve günün geçmesini beklemek. Ben artık reglin 3-5 gün geçmesini bekleyeceğim sonra test yapacağım varsa bir hafta daha bekleyeceğim ve direk doktora gideceğim. Bu şekilde üzülmemiş oluruz kimyasal gebelik farklı bir üzüntü yaşatıyor insana. Ben bir daha kimyasal olsa bile bilmek istemiyorum açıkcası. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir.
Benim fazla yükselmedi canım.Ama adet çok gecikti.
5,5-25-34-18
18e gerilediği gün de kanama başladı...Bir hafta-10 gün sonra baktırdığımda da 0,14e düşmüştü şükür.
Biliyorsun dış gebelik, mol gebelik riskimiz de vardı...Eğer sürüne sürüne yükselmeye devam etseydi doktorum iğneyle müdahale edip düşürecekti.
Allah bir daha yaşatmasın. O hayal kırıklığı, dış gebelik korkusu çok zor...
kimyasal gebelik yaşayanlara bir sorum olucak. gebelik testi o dönemde de pozitif mi gösteriyor yoksa ovulasyon testine mi baktınız?
kimyasal gebelik yaşayanlara bir sorum olucak. gebelik testi o dönemde de pozitif mi gösteriyor yoksa ovulasyon testine mi baktınız?
benim adetimden yaklasık 8 gun once falan 133 tü. doktor bır hafta sonra gel dedı. tam gıdecegım gun kahverengı lekelenlerım basladı. degerım yavas yavas dustu. ama dedıgın gıbı dıs gebelık korkusu kımyasal gebelık uzuntusu hepsını bır arada yasadık. senin su ankı durumun ne ?
inşallahhh cnmm hepimiz sağlıklı şekilde öğreniriz bu ay sonucumuzu. aslında cok ıstıyorum test yapıp ogrenmek ama belkı tutarım kendımı. dediğin gibi bende kimysal olursa ogrnemek ıstemıyorum. senın ne zaman beklenmeyen tarih?
Ben daha yumurtlama dönemindeyim yumurtlama bile olmadı yani daha çok var. Biraz sonra doktora gideceğim bakalım yumurtam ne durumda :26:
Senin epey erken ve çok yükselmiş canım… Ben o dönemde o rakamı görsem, ne kimyasaldan ne dış gebelikten şüphelenirdim.
Benim belirtilerim başladı, hamile olduğuma neredeyse emindim zaten. Reglim 3 gün geçti, kanda baktırdım 5,56 çıktı.
2 günde bir tekrarlattırdım, gecikmenin 5.günü 25 ve 7. Günü 34 çıktı.
Regl bu kadar gecikince geç döllenme diye çok umutlanmıştık, çünkü pek görülen bişey değil biyokimyasal gebeliklerde bu denli gecikme…
Ama 7. Gün 34 çıkınca şüphelenmeye başladık… Zaten 9. Gün 18’e geriledi. Ve gecesine de düşük başladı…
Bu kadar gecikme olunca benim için çok zor oldu, hem korkular, hem hayal kırıklıkları…
Şimdi siklusumun 20. günündeyim. Ovulasyonum oldu inşallah dün yada bugün.
Kısmetse 12 gün sonra her şey ortaya çıkacak…İnşallah hayırlı ve güzel haberdir.
inşallahhh cnmm hepimiz sağlıklı şekilde öğreniriz bu ay sonucumuzu. aslında cok ıstıyorum test yapıp ogrenmek ama belkı tutarım kendımı. dediğin gibi bende kimysal olursa ogrnemek ıstemıyorum. senın ne zaman beklenmeyen tarih?
Ben daha yumurtlama dönemindeyim yumurtlama bile olmadı yani daha çok var. Biraz sonra doktora gideceğim bakalım yumurtam ne durumda :26:
yumurta takibi bu şekildemi oluyor? yumurtlamadan önce gidince belli oluyormu?
evet o yuzden bende cok umutlanmıstım. daha adet gunum gelmeden o kadar yuksek cıkınca. ama kısmet hayırlısı bu sekıldeymıs. ben o donem d.k hapını yenı bırakmıstım. vucuttan 3 ayda atılıyo dıolar ya sanırım o yuzden saglıklı olmadı gebelık.
birbirimize yakınmış tarihlerimiz. birlikte bekleriz artık. hayırlı haberler veririz birbirimize.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, demek ki gebelik testinde bile görsek sevinemicez offffff
yumurta takibi bu şekildemi oluyor? yumurtlamadan önce gidince belli oluyormu?
Bugün benim 11. günüm ve dr yumurtanın durumuna bakacak yani yumurtlama daha olmadı sadece yumurtanın büyüklüğüne bakacak. Eğer yeterli duruma geldiyse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki günlerini önerecek. Bu durumda cuma yeniden çağırır ve yumurtlama oldu mu diye bakar. Eğer bugün yetersiz görürse cuma yeniden çağıracak iğneyi o gün verecek. Yani aslında doktor kontrolünde ve onun iğne ile ayarladığı zamanda yumurtladığım için gününü tam biliyorum. Bu bir avantaj ama olmayınca olmuyor işte.....
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, demek ki gebelik testinde bile görsek sevinemicez offffff
Bugün benim 11. günüm ve dr yumurtanın durumuna bakacak yani yumurtlama daha olmadı sadece yumurtanın büyüklüğüne bakacak. Eğer yeterli duruma geldiyse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki günlerini önerecek. Bu durumda cuma yeniden çağırır ve yumurtlama oldu mu diye bakar. Eğer bugün yetersiz görürse cuma yeniden çağıracak iğneyi o gün verecek. Yani aslında doktor kontrolünde ve onun iğne ile ayarladığı zamanda yumurtladığım için gününü tam biliyorum. Bu bir avantaj ama olmayınca olmuyor işte.....
hayırlısı canım. inşallahhhh bu sefer rabbim ol der ve oluverir. ben isteyen bekleyen herkes için dua ediyorum.dediğin gibi kalp atışlarını bir duyalım bizim bayramımız o zaman olucak.
Kalp atışlarını duyana kadar ben sevinmeyeceğim ve kocam hariç kimseye söylemeyeceğim buna eminim. Kalp atışlarını duyunca toplu sevinebiliriz hem gebelik için hem sağlıklı olduğu için