- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.861
Bana ovulasyon olmuş gibi geldi canım. Ateş yarın daha da artacaktır o zaman olduğundan emin olacağız. Siz bugünü de değerlendirin bence.
Buay ben
16. Gun çift çizgi gördüm sonra ne sılık cızgı ne bişey ben hep 18.19 gunler yumurtlardım bakalım neler olacak
16. gün çift çizgi gördüysen 18-19. günler yumurtlamış olabilirsin bence canım.
Benim doktorum yumurtlamanın OPK'da pozitif aldıktan (LH pikinden) sonra 72 saate kadar olabileceğini söylemişti.
Bende de her siklusta aynı olmuyor. 17-21 arası değişti bugüne kadar genellikle...
Bu ay erken yumurtlamış da olabilirsin, ya da belki Belgisel gibi bir ay içinde iki yumurta...Süper yumurtlama mı ne deniyordu yanılmıyorsam. Pozitifi gördüysen merak etme...
Günaydın canım. Evet ov. oldu ama dün mü yoksa evvelsi gün mü onu kestiremiyorum.
Şimdi FF 20.gün ovu. olabilir diyor (yani bugün) ama, OPK 19.günde pozitif verdiği için.
Ama eğer 18.gün test yapmış olsam bence o da pozitifti. Yani bence dün/dün akşam olmuş olabilir.
13.günden beri gün aşırı çalışıyoruz, kaçmış olabilir mi acaba? Yani eğer dün olduysa, 48 saat tamamlanırken olduysa mesela, spermler ölmüş ve ben kaçırmış olabilir miyim?
Gerçi dün akşam da çalıştık ama...
Bir de kasıklarım da ağrımaya başladı tekrar, kafamı o da karıştırıyor biraz.
merhaba arkadaşlar benim bugün adetimin 12.günü ovülasyon testinde dün ve bugün kristalleşen şekiller gördüm galiba yumurtlama günüm yaklaştı diye düşünüyorum ancak kristalleşme ne zamana kadar sürer ve ben bu günleri değerlendirmelimiyim geçen ay bu şekli hiç görememiştim ve hep bi problemim çıkmıştı bu ay baya heyecan yaptım
Buay ben
16. Gun çift çizgi gördüm sonra ne sılık cızgı ne bişey ben hep 18.19 gunler yumurtlardım bakalım neler olacak
merhaba kızlar;
bende ayın 22 sinde aynı koyulukta 23 ünde tam 14. gün diğerinden daha koyu çizgiyi görüm. 22.23. ve 24 ünde çalıştık. şimdi umutla duayla bekliyorum. her gun bı arkadasımın hamılelık haberını alıyorum heycanım artıyor sabırsızlanıyorum test yapmak için. erken gebelik testi aldım ama çok umut bağlamıyorum ona. kimyasal gebelik yasadım bır kez onun ıcın adetın gecmesını beklıycem emın olmak ıcın.
güzel haber bekleyen herkes için duacıyım...
Erken gebelik testi bir hafta önce çok silik de olsa çıkartabiliyor canım ama bence de reglin geçmesini bekle. Geçen ay bende kimyasal yaşadım ve bu şekilde olması çok daha sinir bozucu. Şimdi testi yapsan ve çıksa bile kimyasal mı değil mi diye düşüneceksin. Kan testi yaptıracak 2 günde bir takip edeceksin. Stres olacaksın ve bu stres bebeği de seni de olumsuz etkileyecek. En iyisi beklemen, inşallah bu ay olmuştur.
evettt cnm yaa. o stres çok kötü gerçekten. o günden beri korku kaldı içimde ya yıne oyle olursa diye. sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. inşallah bu ay rabbim verir bana ve tüm bekleyenlere.
medicalsekreter yaşamıştı ama bu ovulasyon testinde ovulasyondan sonrada çift çizgi görmek gebelik işareti olabilirmi o konuda bilginiz varmı ?
belgisel cevabın için teşk. ama yumurtlamanın olduğu zaman eğrelti otu şeklini alması gerekiyomuş öyle yazıyodu ama kullanan arkadaşlar kristal şekline göre bakmış benim şekil gayet iyiydi ama eğrelti otunumu beklemem gerekiyo bilmiyorum neyapacağımı
slm kelebeklikuzu sorunla ilgili geçmiş sayfalarda okumuştum ve böyle bi kaç arkadaş var ilk sayfaları okursan daha ayrıntılı görebilirsin ve inş hamilesindir
O konu biraz karışık canım. Bazı insanlar regle yakın pozitif gördüler ve gerçekten hamile olduklarını öğrendiler. Ben ise regle 2 gün kala pozitif gördüm ve ama hamile değilmişim. Geçen ay yani kimyasal yaşadığım ayda ise bhcg 8.16 iken ovulasyon testi yaptım negatif gördüm. Yani bende olmadı ve benim gibi ovulasyon testi pozitif verip regl görenlerde var. Ama ovulasyon testinde pozitif görüp hamile olanlarda var. Durum böyle olunca güvenilir bir yöntem olmaktan uzaklaşıyor bence. Senin regline kaç gün var?
evettt cnm yaa. o stres çok kötü gerçekten. o günden beri korku kaldı içimde ya yıne oyle olursa diye. sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. inşallah bu ay rabbim verir bana ve tüm bekleyenlere.
medicalsekreter yaşamıştı ama bu ovulasyon testinde ovulasyondan sonrada çift çizgi görmek gebelik işareti olabilirmi o konuda bilginiz varmı ?
Selam canım. Ben de geçen ay kimyasal yaşadım. bhcg çok uzun süre artmaya çalıştı, adetim 10 gün gecikti...Ben de ovulasyon testinde çift çizgi görmüştüm o gecikme döneminde.
Ben de şimdi korkuyorum inşallah aynısını yaşamam diye. İnsanın içinde korku kalıyor....