- 14 Nisan 2009
- 498
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.901
senin regl günü ne zaman?
en son 4 ocak da... beklenen 5 şubat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin regl günü ne zaman?
Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmak istiyorum. Kist ve miyomum için araştırdım, bu ay eşimden de uzak olacağım için ve bilinen bir yan etkisini bulamadığım için uygulamaya karar verdim. Yalnız İ.Saraçoğlu'nun sitesinde adet bittikten 7gün sonra başlayın diyor, forumda adet biter bitmez başlamış çoğu kişi. Benim adetim bugün bitiyor. Acaba yarın başlasam mı, yoksa 1 hafta sonra mı başlasam? Aranızda kullanan var mı bu kürü?:44:
Doğurunca bile inanamayabilirim ben
Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmak istiyorum. Kist ve miyomum için araştırdım, bu ay eşimden de uzak olacağım için ve bilinen bir yan etkisini bulamadığım için uygulamaya karar verdim. Yalnız İ.Saraçoğlu'nun sitesinde adet bittikten 7gün sonra başlayın diyor, forumda adet biter bitmez başlamış çoğu kişi. Benim adetim bugün bitiyor. Acaba yarın başlasam mı, yoksa 1 hafta sonra mı başlasam? Aranızda kullanan var mı bu kürü?:44:
Gerçekten o noktaya geldik canım Neyse doğuralım da kendimizi ikna ederiz artık bir şekilde
Evet gerçekten özeniyorum, kafasını hiç bizim gibi meşgul etmeden hamile kalanlara
Ben de bir ara düşünmüştüm bunu hamileliği de kolaylaştırıyormuş uzun vadede diye ve bu sebepten uygulayamadan caymıştım. Ne zaman başlanacağına dair çelişkili bilgiler var...Yalnız 3 cm’den ufak miyomlar için faydalı diyor ona dikkat ettin mi canım?
Ben bir ara başladım ama sonunu getiremedim canım. Soğan suyunun kokusu beni mavfetmişti burnumu tıkayarak içiyordum. Bende reglim bitince başlamıştım ve 3-4 gün yapmıştım. Ama zaten kistim falan da yoktu şifa olsun diye yapmıştım Burada bu kürü yapıp sonuç alan çok kişi var bence de yap, kiste ve miyoma çok iyi geliyormuş.
Yumurtlamaya bir kaç gün kala önce eğrelti otları az az görünüyor. O zaman yaklaşıyor demek, yumurtlama zamanı ise eğrelti otları çok artıyor. Kristal yumurtlama işareti değil bildiğim kadarıyla ben az da olsa eğrelti otu gördün diye düşünerek yorum yaptım. Eğrelti otlarını az da olsa görünce az kalmıştır zaten 1-2 gün sonra da tam eğrelti otu görüyorsun. Ama bence işini şansa bırakma 2 günde bir çalışırsanız ovulasyonu kaçırma durumun olmaz.
Ben de şimdi memlekete gidiyorum ya annecim sağolsun benim nazıma çok döner, ne dersem önüme getirir, Allah razı olsun, 15 gün ordayken uygulayabilirim diyorum. Anneme desem, kiste, miyoma iyi geliyormuş diye, ben unutsam ya da yapmaya erinsem bile annem önüme getirir bana zorla içirir. Ona güvenerek hazır onun yanındayken yapayım diyorum. Yoksa ben 1 gün yapsam 2 gün yapmam. Miyomum benim baya küçük. Zararsız dedi dr. Ama kistim biraz büyük, o da 2,5cm filan sanırım. Elimde ultrason çıktısı var aslında, orada yazar herhalde. Yani iyi geleceğini umuyorum. İnşallah kurtulurum, belki de diyorum hamile kalmama onlar engel oluyor. Şifa Allah'tan, inşallah vesile olur bu kür bana.:97:
selamın aleyküm kızlarrrr herkese hayırlı günler
İnşallah canım, hayırlısıyla şifa olur bu kür sana...
Annen de güzelce bir bakar sana
bblaucum sanırım ticker'ını nasıl hazırlayacağını buldun ama nasıl mesajlarının altında gözükeceğini soruyorsun, öyle anladım ben. Sağ üst köşede Kontrol Paneli'ne tıkla. Açılan sayfada sol tarafta Profili Düzenle'ye tıkla. Çıkan sayfada aşağılarda "Çizelge" yazan bir bölüm var, oraya linki yapıştır. Kolay gelsin.
çatlatma iğnesi kullanmadan hamıle kalan var mı içinizde
Başardım galiba, SevdeBilgecim. Link uzantısında silmem gereken birşeyler varmış
Png dosyası olması gerekiyormuş şimdi çözdüm olayı
Dakikada bir değiştiririm artık