- 14 Nisan 2009
- 498
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.401
Kızlar geçen ay gebelik testleriyle birlikte ovulasyon testi de yapmıştım. Ovulasyondan 15 gün sonra yaptığım test şu şekilde çıkmış;
Yani BHcg artmaya başladığında LH de artmış ki ovulasyon testi koyulaşmaya başlamış. Bugün evde ovu.testi vardı bir tane. Ben de yaptım. 2 saatlik idrarla yaptım. Su içmedim. Ve çok silik bir çizgi çıktı. Yani LHde herhangi bir artış yok. Daha doğrusu ovulasyon testini gebelik testi kullandığımızda görebildiğimiz artış yok. Demek ki bHcg'de de bir artış yok. Ovulasyon testinde bile hayalet çizgi var. Demek ki bu ay da tutmadı. Önümüzdeki ay ben şehirdışında olucam. Umutlarım taaa Mart'a kaldı. O kadar göğüs ağrısı, kasık ağrısı, bel-bacak ağrısı, demek ki hiçbirinin anlamı yokmuş. Bundan sonra belirtilere takılırsam SevdeBilge değilim. Çok kızdım kendime. Bir sürü belirtiye takıldım. Sarı akıntı, beyaz akıntı vs. Adete yakın kuru olmuyor demek ki bende. Baya akıntım var. Başka sebeplerden dolayı akıntım var sanırım. Hamilelik hayallerini rafa kaldırıyorum. Önümüzdeki ay eşimden uzak olacağım için umudum yok. Mart'a kadar nasıl geçer zaman bilmiyorum ama Allah sağlık versin önce... Hayırlısı artık.
Boşuna kendine kızıyosun çünkü bu sadece sana özel bir durum değil. hepimiz bu mucizeyi beklediğimiz için bi takım belirtileri hemen hamileliğe yorabiliyoruz. mesela benim bu hafta yüksek ihtimal ovulasyon haftam. 1 hafta sonra benden de bu belirtileri yaşadığımı duyabilirsiniz ama ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz.
biliyorum, bende bir gün anne olucam...