Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

minoset içebilirsin.ben içiyorum çok dayanılmayacak olursa.

Bugün zaten iyi değilim canım üzerimde kırıklık var bu nedenle işe de gitmedim evde dinleniyorum. Benim başım patatesle geçmez yılda 2-3 kere ağrır ama ağrıyınca apranax bile tam kesmez yani tam ağrır. Minoseti bir araştırayım olmazsa ondan alırım ama hafif bir ilaçsa o da işe yaramayabilir. Baş ağrımın belirti olduğunu sanmıyorum çünkü bu çok az da olsa başıma gelen bir şey ve aynı ağrı. Yani hamilelikle ilgisi var gibi gelmiyor bana. Test olsa da çıkartmayabilir çıkacağını bilsem ilaç almadan kesin yaparım canım. Off ya başım ağrıyor, test yapmak istemiyorum ve ilaç almam lazım

Güzel habelerini bekliyorum canım hayırlısıyla, unutma haber vermeyi :)

Netten araştırdım. Minoset parasetamol içerikli hafif ve orta ağrılara iyi gelen bir ilaçmış. Benim baş ağrım tutunca apranax bile kesmiyor bu ilacın iyi geleceğinden emin olamıyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım artık, boşuna bir de eczaneye gitmeyeyim bu halde.

Benim de migrenim var Minoset çok kesmez ama biraz rahatlatıyor. Apranax ya da Majezik olmadan geçmeyen bir ağrıysa valla zor. Ben ayda 1-2 defa yakalanıyorum o ağrıya. Minoset Plus var biraz daha etkili. Arkadaşıma hamileyken vermiş doktor. Ona bak istersen. O belki daha etkili olur. Çok geçmiş olsun Belgiselcim.

Plusu hamilelikte yasakmış canım şimdi nette gördüm. Benim baş ağrım çok az olur ama olunca da böyle oluyor. Allah'tan migremin yok ama ağrım tutunca apranax içiyorum o bile tam kesmiyor. Artık dayanacağız, hamile olsam başım ağrısa da dayanmak zorunda kalacağım sonuçta. Ama çok artarsa mecbur gidip kanda baktıracağım başka çarem yok.

Hiç araştırmamıştım ama öğrendiğim iyi oldu. Aklımın bir köşesinde bulunsun Plus'un yasak olduğu. Belli mi olur bir gün lazım olur.

İlaç almayı düşünmüyorsan biraz dinlen bence sen. Ekranın ışığı bile rahatsız edebilir. Tekrar çok geçmiş olsun. Sağ elini alnına koy ve "Ya Şafi Ya Allah" diye dua et. Allah acilen şifa versin canım.

Teşekkür ederim canım ama burada dikkatimi dağıtıyorum, yatarsan dikkatimi iyice ağrıma veririm şimdi. Esma içinde teşekkür ederim içimden sürekli tekrarlayacağım.

Teşekkür ederim canım ama burada dikkatimi dağıtıyorum, yatarsan dikkatimi iyice ağrıma veririm şimdi. Esma içinde teşekkür ederim içimden sürekli tekrarlayacağım.

geçmiş olsun canım... benim de migrenim var hatta sabah başlıcak gibi oldu ağrım hemen DOLOREX içtim. o kadar ilaç denedim en memnun kaldığım dolorex oldu. dolorex in prospektüsünde yazan :
Hamilelik esnasında, sadece mecbur kalınan durumlarda ve etkili en düşük dozunda uygulanmalıdır. Bu durum diğer prostaglandin sentetaz inhibitörlerinde olduğu gibi, Diklofenak için de hamileliğin özellikle son 3 ayı için geçerlidir (uterus tembelliği ve/veya ductus arteriosusun erken kapanması olasılığından dolayı). Günde 3 defa verilen 50 mg’lık oral dozları takiben, etken madde süte geçer, fakat bebekte istenmeyen etki oluşturmayacak kadar küçük miktarlardadır. Görme bozuklukları da dahil olmak üzere, baş dönmesi veya diğer santral sinir sistemi bozuklukları görülen hastalar araba veya makine kullanmamalıdırlar.

Dikkat dağıtma konusuna gelince ben de sabahtan beri kaç kere bilgisayarı açtım kapattım. Moralim çok bozuk. Ağlamaklı bir haldeyim. Burada deliye vurarak uzaklaşmaya çalışıyorum o ruh halinden. Geçen ay da tam 29.günümde filan böyle bir krize girmiştim. Strese sokmak istemiyorum kendimi. Bunun sonucunun kötü olacağını biliyorum ama moralim o kadar bozuk ki anlatamam... Birinin omzuna başımı koyup ağlamak istiyorum. Ama bu şehire evlenerek geldim ve kimse yok sırdaşım olabilecek. Şuan evden çıkıp gitmek istiyorum. Gidecek bir yerim bile yok. Eşimle ilgili bir meseleden dolayı moralim çok bozuldu. Bu kadarını anlatırken bile gözyaşlarım süzülüp gidiyor. Çıkıp gidesim var ama gidecek yerim yok. Ne kadar zor bir durum... Arkadaşlarımı, ailemi, şehrimi özledim. Eğer yanımda onlardan birisi olsaydı belki daha kolay atlatırdım. Ama maalesef bu iğrenç şehirde yalnızım. Ben de kapatıp kapatıp foruma geliyorum kafamı dağıtmak için. Ama hiç de dağılmıyor...

Kıyamam sana ya... Üzme kendini diyeceğim ama kesinlikle çok canını sıkacak bir şey olmuştur. Ben yaşca senden daha büyüğüm canım ve evlilik konusunda da daha deneyimliyim. Eğer yanlış anlamazsan bu konuda bir kaç şey söylemek istiyorum. Erkekler zaman zaman çocuk gibi davranabiliyorlar hatta çocuklaştıkları anlar olgun oldukları anlardan fazla olabiliyor. Eşinin huyunu suyunu bilmiyorum ama ne olduysa ya düşüncesizlik etmiştir, ya sana fazla güvendiği için rahat hareket etmiştir. Fazla kafana takma çünkü üzüldüğünle kalıyorsun canım. Ben 36 yaşıma girmek üzeriyim ve 11 yıldır evliyim, şimdiye kadar eşimle ilgili neye üzüldüysem sonradan üzüldüğüme üzüldüm. 2 gün sonra konu kapandı ve ben üzüldüğümle kaldım. En iyisi fazla takmayacaksın boşvermeyi bileceksin. Artık çok ciddi bir sorun olmadıkça ben öyle yapıyorum ve inan daha mutluyum. Ayrıca sırdaşım yok ne demek biz buradayız, inan burası bazen gerçek dünyadan çok daha sıcak ilişkiler kurmamızı sağlıyor. Ben seni önemsiyorum ve eşinle ne sorun olduysa boşver diyorum, kendini üzdüğüne değmez

Şimdi baktım canım ilk aylarda b grubunda son 3 ayda d grubunda yani çok tehlikeli ama ilk aylarda mecbur kalınınca içilebilir minosetle aynı risk grubunda. Olmazsa bu ilacı alırım, migrene iyi geliyorsa bana da iyi gelir. Çok teşekkür ederim

canım benim.inan bu hayatta hiçbir şeyi sorun yapmamak gerek.
üzülmemeye alıştır kendini.
biz ne kadar zülsekte herşey olacağına varıyor.
erkekler biz kadınlar kadar ince düşünceli değildirler.bazı şeyleri söyler ya da yaparlar sonrasında bişey olmamış gibi davranırlar.anlamazlar ya da anlamamazlıktan gelirler ki o durumda biz kırılmışızdır.

üzülerek sadece geleceğimizi ve sağlığımızı etkileriz ve olan bize olur.

annem herzaman der'kızım gençlikten yaşlılığa bırak'

Belgiselcim ya iyi ki varsınız. Ne diyeyim. Gözyaşlarım daha da hızlandı ama kelimelerinin bana iyi gelmesinden olsa gerek. Aslında bizim meselemizi nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. Kafama takmak istemiyorum ama çok üzülüyorum. İçimde bir yer acıyor sanki. Eşimin eski kız arkadaşına yıllar önce yazdığı mailleri okudum bu sabah. Benden sakladığı şifresini dün öğrendim ve bu sabah mailine baktım. Eski mailler duruyordu halen. Yıllar öncesine ait şeyler. Ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ona nasıl ifade ettiğini okuduğumda o kelimeleri bugüne kadar bana hiç kullanmadığını düşününce içim öyle acıdı ki anlatamam. Eşimin beni sevmediğini düşünmüyorum. Severek evlendik. Ama demek ki onu benden daha çok sevmiş. Ardarda sıraladığı sevgi sözcükleri o kadar içimi yaraladı ki... Bazen eşim susar, televizyon izler, ben yokmuşum gibi sessizleşir, acaba diyorum onu mu düşünüyor o vakitlerde. Hala unutamadı mı diye geçti içimden. Çünkü bu kadar sevmişse, bu kelimeleri ona layık görmüşse, içinde bir yerlerde vardır demektir. Bu kadar özel bir meselemizi aslında ona saygımdan anlatmamam gerek ama içimde tuttukça büyüyor. En azından onu tanımayan insanlar olarak size anlatırsam belki içimdeki acı biraz olsun diner... O kadar üzgünüm ki anlatamam... Bu şehir bana dar geliyor şuan. Sığamıyorum sanki içine... Acım içimde büyüyor ve ben sessizce duruyorum böyle... Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Hala neden saklıyordu diyorum. Bir sürü kelime geçiyor şuan içimden... Hepsini hizaya sokamıyorum bile... Sadece çok üzgünüm ve aklımı dağıtamıyorum hiçbir şeyle.

rica ederim... ama aslında bu kadar da üstüne düşmek doğru değil sanırım... bi yerde okumuştum, hamileliği öğrenene kadar yaptığın şeylerin bebeğe zararı olmazmış, yani Allah onu korurmuş...

Teşekkür ederim canım. Bizim meselemiz biraz farklı. Yukarıda da yazdığım gibi. Yoksa ki eşim çok kibar bir insandır. Kimseyi incitmeyecek kadar kibardır. Sesini bir kez olsun yükseltmemiştir bana. Buraya kadar sorun yok zaten. Ondan bebek isteyecek kadar çok seviyorum onu. Yani hiç düşünmeden evlenir evlenmez çocuk istedik biz ve hiç korunmadık. Ama bugün okuduklarım beni çok üzdü... Atamıyorum içimden... Olan bana olacak biliyorum, bu kadar üzülmekle. Ama elimden şuan ağlamak dışında hiçbir şey gelmiyor.

Ağlama diyemiyorum,senin yerinde olsam bende ağlardım.
Söyleyecek söz bulamıyorum.

eğer o kişiye değer verseydi,onu senden daha çok sevseydi,daha çok önemseseydi emin ol seninle evlenmezdi ki taa yıllar öncesine ait mailler.bence üzerinde fazla durma.eşin seni seviyor ve senden bebek istiyorsa seni herkesten üstün tutuyor demektir.

Eşin o kızı sevmiştir mutlaka hatta belki çok güçlü bir aşk yaşamıştır ama birçok kadının ve erkeğin hayatında eşinden önce bir aşık olduğu birisi oluyor bu çok normal. Sonuçta seninle evlenmiş demek ki seni de evlenecek kadar sevmiş. Erkekler çıkarken yada flört döneminde fazlasıyla kur yapabiliyorlar, aşk sözcükleri söyleyebiliyorlar ama evlendikten sonra durum değişiyor. Benim kocam evlenmeden önce bana aşk şiirleri bile yazmıştı, evlendikten 3 sene sonra ise evde yüzüme bakmayan bir adam haline geldi yani hala da çok ilgisizdir ama ben artık takmamayı öğrendim. Senin kocan o kızla evlenseydi hala aşık mı olacaktı anıyorsun canım, hiç sanmam şimdi sana nasıl davranıyorsa ona da öyle davranacaktı. Evlenince erkekler kadın artık onun malı oldu sanıyorlar, kendilerini garantide hissediyorlar, işte bütün sorun buradan çıkıyor. Bence geçmişte kalan şeyler için kendini üzme, sonuçta eşin geçmişte birisini sevmiş ve bitmiş. Şimdi seninle evli ve seni seviyor ve bir çocuk istiyor. Eşinle de bu konuyu konuşma bence boşver mutluluğunu bozmaya değmez. Geçmişte birisini sevmiş ama sonra seni daha çok sevmiş ki seninle evlenmiş. Geçmiş geçmişte kalmış ve bunun için kendini üzmene gerek yok. En azından ben böyle düşünüyorum, hamile olabilirsin ve biliyorsun stres bebeğin tutunmasını engeller. Böyle bir nedenle kendine zarar verme canım.

İçimden bir ses öyle diyor. Beni seviyor ve benimle evlendiğine göre onu unutmuştur diyorum. Ama neden hala o mailleri saklıyor ki? Ve neden bana hiç söylemediği sözleri ona söyledi. Onu daha çok sevdi demekki... Ama bir şekilde olmadı ve evlenmediler. Benimle tanıştı ve evlendi. Beni sevdiğine eminim. Ama onu daha çok sevmiş gibi geliyor. Yani o sözlerinden öyle anlıyorum ve bu beni çok üzüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…