Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bugün ovulasyon günümü hesapladım internetten yarın olmam gerekiyormuş regl.
geçmiş 2 aylık adet günlerimi yazdım ama kürtaj olduğum 13 ekimi yazmadım.16 kasım ve 15 aralık olarak yazdım.13 ocakmış beklenmeyen regl günüm.
ortalama 29 günde oluyormuşum.ovulasyon günlerime denk getirdim çalışmaları.
eğer yarın adet olmazsam gebelik testi alacağım yapacağım.çıkarsa da cuma günü sağlık ocağında kan testi yaptıracağım.

ilk gebeliğimde de perşembe günü adet olamam gerekiyordu.olmayınca cuma günü sağlık ocağında idrarda hemen çıkmıştı gebeliğim.sonrasında da kanda.
inş. bu da güzel bir tevafuk olur.inş. yine hamişimdir ve inş. yine mübarek cuma günü hamiş olduğumu öğrenirim.

inşallah canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

inş. biran da heyecanlandım!
hesabıma göre 3 günüm vardı ama son 1 gün olması heyecanımı 2 ye katladı.:18::18::18::18::18:
kasık ve bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yok.gögüslerimde hafif bir acı o da elleyince!
kürtajdan sonraki aylarda gögüs acısı ve sancısı hiç çekmedim!
Allah ım inş. hayırlısıyla hamileyimdir.

inşallah yarın bize bu müjdeyi verirsin...

belirtiler her gebelikte değişiyormuş canım, takılma fazla bence...
hadi bakalım inş. güzel haberler olsun

Haklısın canım kelimeler önemlidir ve kelimelerin de bir gücü vardır. Bu aralar çok fazla kişisel gelişim kitabı okuduğum için kelime seçmenin önemini biliyorum ama inan kiloları önemsemiyorum. Benim tıbbi olarak hamile kalma şansım düşük bir sürü sorunum var biliyorsun. Yumurta rezervim azaldı, ostrojen hormonu artışta ve bunlar erken menepoz belirtileri. Bu durumda hamile kalmam kilo alıp vermemden daha önemli ve ne dediğimi bilerek söylüyorum ki hamile kalayım da 20 kilo alsam da fark etmez. Ben son 4 ayda diyetle 12 kilo verdim, doğumdan sonra 1 sene diyet yaparım gerekirse kilomu veririm ama hamile kalmam tıbbi olarak zor ve geçen her ay daha da zorlaşıyor. Yani kişisel olarak söylüyorum ve söylediğimin arkasındayım

O zaman senin için özel dua edelim. Allah'ım en hayırlı zamanda Belgisel'in tekrar anneliği tatmasını nasip et. Amin. :) Ben kendimi düşünerek söyledim aslında. Kilo vermem çok zor. Yani spor yapmama, diyetisyene gitmeme rağmen çok kilo veremedim. O sebeple kilomun da dengeli olmasını dileyerek bebek istemem benim için daha sağlıklı. Zaten bir Hadisi Şerif okudum. Dua ederken gözünüzü yükseklere dikin gibi bir manaya gelen hadis. Yani Allah o kadar büyük ki O'ndan çok büyük şeyler dileyebiliriz. İstediğimiz hiçbir şey O'ndan büyük olamayacaktır nasılsa. O yüzden ben hem bebek istiyorum, hem fit bir vücut istiyorum. Sağlıklısını, güzelini, hayırlısı istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Nasılsa duaları kabul eden Allah'ım çok büyük. Benim bu dileklerim O'nun için miniminnacık şeyler. Allah'ım hepimizin niyetini biliyor zaten. Benim hatırlatmam kötü bir niyetle değildi, küçük yaşanmış bir örnek. Olur da başımıza gelirse diye. Herkesin kulağına küpe olsun.

Haklısın canım kelimeler ve dua önemli bu konuda sana hiç bir itirazım olamaz. Bende zaten inancımla yol alıyorum elimde başka bir şeyimde yok. Tüp bebekle bile % 20 dendi bana ama Allah büyüktür ve Ol dediği olur. Ben de hep sizin için dua ediyorum, Allah burada her isteyenin dualarını kabul etsin, herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Senin ve bblau için ayrıca da dua ediyorum sizinle daha fazla paylaşımımız oldu. İnşallah bu ay senin sağlıklı hamilelik haberini alırız.

Kesinlikle doktorlar imkansız bile dese Allah izin verirse olacağına inanıyorum ben de. Senin de bu konudaki inancını takdir ediyorum. Allah bunun mükafatını verecektir. Buna tüm kalbimle inanıyorum. İnşallah bu yıl içinde hepimiz güzel haberler vereceğimize inanıyorum. İlk ay olmasa bile birkaç ay sonra olabileceğine inanıyorum. Allah o kadar büyük ki bizim bu masum dileğimiz onun için çok küçük birşey. İsterse Rabbim yoktan var eder ve bizlere evlatlar ihsan eder. Yeter ki biz O'ndan umut ederek dileyelim. Sizler de benim dualarımdasınız. İyi ki varsınız.

Artık kısmet ne zamansa o zaman olacak canım. Ben rahatım ve çok inanıyorum. Belki bir çok insana saçma gelebilir ama içimde güçlü bir inanç var bu konuda. Bakalım nasıl olacak. Sen bu ay hamile kal da şu topic bir şenlik görsün diye bekliyorum bende

Günaydınnnn. Ay Belgiselcin inşallah yaa. Ne güzel söyledin. Allah ansip etsin de sağlıkla mutlu haberlerimizi verelim. Şenlenelim. Bu sabah göğüslerim biraz fazla hassastı. Gece midem bulanıyordu gibi. Belirtilerim bunlar. Belim ağrıyor. Hmmm başka başka? Bu kadar sanırım. Hayırlısı Allah'tan. Bekleyelim bakalım.

Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum. Normalde yarın yada cumartesi regl günüm ama hiç regl belirtisi yok gibi. İçtiğim ilaç reglde gecikme yapabiliyormuş bu nedenle 1-2 günlük gecikmeyi ciddiye almayacağım. Gerçi kızımda çok geç belli olmuştu eğer gecikmem olursa biraz daha bekleyebilirim kesinleşsin diye. Yani reglim başlamazsa en erken pazartesi bakarım, başlarsa da bu ayda kısmet değilmiş der yoluma devam ederim.

bu sabah ateşim bayağı yüksekti 37.0 ı gördüm ama üşütmüşte olabilirim çünkü hafif bir kırgınlık var üzerimde. Bu nedenle ateşle ilgili yorum yapamıyorum. Senin ateşin nasıl gidiyor canım?

Ay inşallah düşmez ateşin ve adetin de gelmez. Benim bu ay en yüksek 36.7ye çıktı. 2 gündür de 36.7. Düşer mi bilemiyorum. Bekliyorum sabırsızlıkla. :18:

Ben iyiyim canım, sen nasılsın? Bitti mi reglin?

Tam bitmedi aslında. Leke leke devam ediyor ama kahverengiye dönmedi. İlk kez hayatımda reglim bu denli uzun sürdü.6. gün bitmek üzere...
4 günde biterdi benim, bu sefer böyle oldu. 10 günü bulmaz dedim ama yaklaştı.

inşallah yarın bize bu müjdeyi verirsin...

belirtiler her gebelikte değişiyormuş canım, takılma fazla bence...
hadi bakalım inş. güzel haberler olsun

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
minikyaramaz var mı güzel bir haberin bize

sabah şiddetli kasık ağrılarım vardı.midem de çok bulanıyordu herhalde kırmızılar gelecek dedim.
şimdilik bişey yok.annemlerdeyim şuan.eve giderken bi tane gebelik testi alacağım.(eşim biraz önce beni eve götürmek için geldi.kasıklarımın ağrıdığını duıyunca annemlerden kendi evimize yürüyemeyeceğimi düşünmüş bende test almayı planladığım için ona kendim giderim dedim.)yoksa testi eşimin yanında alsam hemen hamile sendromuna sokar beni de kendisini de.

inş. size güzel haberlerimi veririm.birkaç saat sonra hayırlı haberlerle size cevap veririm inş.

Kızlar 1 saattir acayip başım ağrıyor. Genelde çok az ağrır ama ağrıyınca da ilaç almadan geçmez. Bir şey varsa korkusuyla ilaç içmeye de korkuyorum ama içmem de lazım. Şimdi gidip kan testi yaptırmakda istemiyorum o test çok moralimi bozuyor. Acaba bir idrar testi yapsam mı, evde 2 ay önceden kalan bir test var. Gerçi çıkmaz biliyorum ama yine de ilaç içmeden bir bakmak gerekir mi sizce de?

Minoset filan veriyorlar bu durumlarda ama insan ya hamileysem diye onu bile içmek istemiyor. Geçen ay bana da olmuştu ve ilaç içmemiştim. 11 saate yakın şiddetli ağrım sürmüştü. Senin de çok şiddetliyse ve içmek istemiyorsan istersen test yap emin ol, ya da dinlen. Karanlık bir odada başını bi tülbentle sıkıca sar. Ben öyle yapmıştı. Uyuyakalmıştım ve biraz hafiflemişti. Baş ağrısı da belirti demişlerdi kızlar. Belki senin de belirtidir ve ilaç içme istersen. Test konusunda sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse onu yap. Patates dilimleri de koyabilirsin alnına. O da iyi geliyormuş. Kocakarı yöntemlerini denemede üstüme yoktur. Çok geçmiş olsun Belgiselcim. İnşallah güzel belirtilerdir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…