Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayyy inşallah o ağrıyı biz de yaşarız hayırlısıyla. Ben geçen ay rüyamda doğum sancısı hissediyordum ve normal doğumla bir bebeğim oluyordu. Çok ilginçti. Gerçeği nasıldır kim bilir. :KK9: İnşallah sağlıkla yaşarız hepimiz o anı. :KK49:

İnşallah canım, normal doğum zor ama en sağlıklısı. Doğumdan sonra hemen ayağa kalıkıyorsun, bebeğini emziriyorsun, tuvalete gidebiliyorsun ertesi gün ise nerdeyse normal hayata dönüyorsun. Sezeryan kolay ama uzun zaman ameliyat acısı, emzirmede zorluklar ve tuvalete gitmekte bile zorlanma var sonunda. Eğer hamile kalırsam tıbbi bir zorunluluk olmadıkça yine normal doğum yaparım ben. Çok çektim ama sonu iyi oldu. İnşallah seninki de sağlıklı olur ve normal yolla doğurursun meleğini

İnşallah canım, normal doğum zor ama en sağlıklısı. Doğumdan sonra hemen ayağa kalıkıyorsun, bebeğini emziriyorsun, tuvalete gidebiliyorsun ertesi gün ise nerdeyse normal hayata dönüyorsun. Sezeryan kolay ama uzun zaman ameliyat acısı, emzirmede zorluklar ve tuvalete gitmekte bile zorlanma var sonunda. Eğer hamile kalırsam tıbbi bir zorunluluk olmadıkça yine normal doğum yaparım ben. Çok çektim ama sonu iyi oldu. İnşallah seninki de sağlıklı olur ve normal yolla doğurursun meleğini

Benim bir arkadaşım da hep sezeryan istedi, normalinden korktu. Ama doğum başlamış ve haberi yoktu, doktora gittiğinde bunu hemen doğumhaneye aldılar, bir baktı ki normal doğum yapıyor. Kendisi bile anlayamadı ne olduğunu. :KK9: Herşey yolundayken doktor da istemedi sezeryanı. Ve normal doğurdu. Bir gün ağrısı oldu. Ertesi gün kalktı ayağa. İyi ki normal doğum yapmışım dedi. Ona kalsa sezeryan yapacaktı. Ama Allah nasip etti de normal doğurdu. İnşallah bize de nasip olur da o günleri görürüz. Ahh ah ne güzel olur şurada sizinle bebek muhabbeti yapmak, kıyafetlerini, odasını hazırladığımızı haber vermek, doğumdan sonra en güzel elbiselerini giydirip buradaki teyzelerine fotoğraflarını göstermek... Ahh ah... İnşallah dua niyetine geçer bu hayallerim de gerçeğini de görürürz inşallah en kısa zamanda.:KK16:

benimki hepten muamma :)
yumurtam oldu mu
toplandı mı
döllendi mi
ne zaman koyulacak
koyuldu mu
oldu mu
tuttu mu
12 gün bekle
test yap
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
uzun süreç :)

Ayy inşallah bblaucum, inşallah hamileyimdir. İnşallah hepimiz bu heyecanla beklediğimiz sonuca en hayırlı zamanda kavuşuruz. Psikolojik belirtileri ben önceki aylarda hissediyordum aslında. Yani tam emin olamadığın, forumda okudukça acaba bende de mi var dediğin belirtiler oluyor. Aslında emin olamadan diyorsun ki "göğüslerim mi ağrıyor ne?" "kasıklarımda bir gerilme mi var ne?" böyle diyorsun. Ama ben o aylarda hiçbir zaman kesinlikle göğüslerim ağrıyor, kasıklarım geriliyor, midem bulanıyor, bunlardan kesinlikle eminim diyemiyorsun. Dediğin zaman da psikolojik olmuyor. Benim geçen ay kahverengi lekelenmemden 3 gün sonra şiddetli mide bulantım olmuştu. Psikolojik falan değil bildiğin mide bulantısı, zor tutuyorsun kendini ve tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorsun. Yani belki bu derece psikolojik yaşayanlar da vardır. Onu bilemem ama kendimi ölçüp biçtiğimde gerçeğiyle sahtesinin arasında bariz fark var bence. Allah'ım hayırlısıyla o belirtileri sağlıkla yaşayıp, sağlıkla gebeliğimizin tamamını görüp, bebişimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Zor bir süreç. Ama bu ihtimali yaşatan, bize gebe kalma ümidini yaşatan Rabbimize sonsuz hamd olsun. İnşallah dualarımızın karşılığını alacağız en güzel zamanda bblaucum. :KK70::KK71:

Evet bu umudu taşıyor olmak bile bir nimet. Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin inşallah...

Cidden ne zaman koyulacak seninkiler crafty? :KK69:

ah bebeğim bilsem :)

reglin 2 günü gideceğim
muayene & tahlil vs yapılıp ilaca başlanacak
o zaman karar verilecekmiş kısa protokol mü yoksa uzun mu olacak (kısası uzunu varmış nedir ne işe yarar süreleri nedir bilmiorum)
ondan sona gircez bu işe işte
biraz cahil kaldım bu konuda bile bile
çok bilmek çok soru
çok soru çok sorun getirdi hep :)

reglin 2 günü gideceğim
o zaman karar verilecekmiş kısa protokol mü yoksa uzun mu olacak (kısası uzunu varmış nedir ne işe yarar süreleri nedir bilmiorum)
çok bilmek çok soru

Evet canım çok haklısın, çok araştırdığın zaman da kafana takılan pek çok şey oluyor, stres yapıyorsun, sıkıntı yapıyorsun, sürekli kuşku duyuyorsun. En iyisini yapmışsın.
Hayırlısı hadi inşallah, kısa protokoldür de (süresi kısa olarak algılıyorum bunu) tez zamanda güzel haberlerini alırız :KK49:

reglin 2 günü gideceğim
çok bilmek çok soru

Ben bir ara tüp düşündüğüm için çok araştırmıştım canım. Senin eşinde sorun olduğu için ben büyük ihtmalle tutacağını düşünüyorum çünkü sağlıklı spemleri seçecekler. Senin hormonlarında bir sorun olmadığına göre yumurtalarında da yoktur onlarda sağlıklıdır bence. Döllenme olunca tutunma ihtimali yüksek geliyor. Zor bir sürece giriyorsun, Allah güç, kuvvet, sabır ve sonunda da mutluluk versin inşallah :KK71:

crafty sanırım tüp bebekten bahsediyorsun, söylediklerinden bunu anladım. Umarım hayırlısı olur hakkında. Mevlam yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine. :nazar:

bblau
kısa uzun bi yöntemmiş
uzun daha iimiymiş neymiş
dr uzun istemem az ilaç al daha ii tutunur dio
fln fln
ondan çok karıştırmıorum
imkanlarım&araştırmalarım dahilinde en ii denilen yere, Memorial e gittim
benden bu kadar :)

ayrıca temennileriniz için de teşekkür ederim Belgisel ve Sevde ciğim
hepimiz için en iisi olur umarım

bblau
kısa uzun bi yöntemmiş
uzun daha iimiymiş neymiş
dr uzun istemem az ilaç al daha ii tutunur dio
fln fln
ondan çok karıştırmıorum
imkanlarım&araştırmalarım dahilinde en ii denilen yere, Memorial e gittim
benden bu kadar :)

ayrıca temennileriniz için de teşekkür ederim Belgisel ve Sevde ciğim
hepimiz için en iisi olur umarım

Hımmm...Düz mantıkla baktım ben, kısa protokolün süresi kısadır diye, değilmiş demek ki...
Memorial çok iyi bir hastane, tabi bölümden bölüme değişir ama, benim patronum orda böbrek nakli olmuştu, ben ziyarete gittiğim zaman hizmeti, olanaklarını vs. çok beğenmiştim....

5 Şubat demek istedin sanırım?:44: Bu hafta önümüzdeki hafta çalışmalara gün aşırı devam etmek gerekiyor ki ovulasyon gününü kaçırmayasınız. İnşallah tutunur bebikin.:emir_bebek:

inşallah.... hepimizin karnı en kısa sürede böyle olsun :KK49::KK49::KK49::KK49: kocaman göbeklerimizi kıyafetlere sığdıramayalım :KK1::KK1::KK1:

inşallah.... hepimizin karnı en kısa sürede böyle olsun :KK49::KK49::KK49::KK49: kocaman göbeklerimizi kıyafetlere sığdıramayalım :KK1::KK1::KK1:

Ayyy o kadar da büyümesin mümkünse. Ebru Şallı gibi küçücük de olmasın ki zaten benimkisi imkansız. :KK9: Yani böyle tatlı hamiş olalım, çok aşırı kilo almayan, balık etli, şirin hamilelerden olalım inşallah. :KK49: Ayyhh hayali bile güzel.:KK31:

Hahaha ya tabi ben de razıyım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun. Ama mümkünse çok kilo almadan olsun. Yani göbüşümün dışındaki yerlerim de genişlemesin. :KK9: Çok şey istiyorum ama olsun ya. En güzeli olsun. :KK16:

X