Kızlar aklıma bir şey geldi. Bir akrabam. Yaşlı şimdi. Gençliğinde hemen bebeği olmamış. Herkesin bebeği oluyormuş. Ona da soruyorlarmış, yok mu sende birşey diye. Artık yok demekten usanmış. "Allah'ım yeter ki bana evlat versin, her yıl doğururum" demiş. Ve demez olaymış.
Her yıl hamile kalmış. Baya bir çocuğu olmuş. Kimi doğduktan sonra ölmüş. Eskiden hastalıktan filan bir şekilde ölmüş. 4-5 çocuğu sağ kalmış. Ama kadın kaç yaşına gelene kadar her yıl hamile kalmış. Sürekli kürtaja gider olmuş. O derece yani.
Duası kabul olmuş yani o anda. Ben de o yüzden dua ederken korkuyorum. "Yeter ki hamile kalayım. 100 kilo olmaya razıyım" filan diyor bazıları. Allah korusun. Bir de o an dua kapıları açık olur da duası kabul olur. Düşünsene 100 kilo olduğunu. Allah muhafaza. Ben de bebeğim olsun çok istiyorum ama bebik de sağlıklı olsun, ben de.
Kolay kilo verebilen bir insan değilim. Çok alırsam hemen veremem. Allah korusun. Sağlıklı olsun, en güzel zamanda olsun, hayırlı evlat olsun. :97: Ben de güzel bir anne olayım.