Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hahaha ya tabi ben de razıyım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun. Ama mümkünse çok kilo almadan olsun. Yani göbüşümün dışındaki yerlerim de genişlemesin. :KK9: Çok şey istiyorum ama olsun ya. En güzeli olsun. :KK16:

kız kalça büyütürmüş, erkek sadece göbek :)
bakalım ne olacağız :)

ben produktor ovulasyon testini sordum.daha önce galenik kullandım.memnundum.bu ay produktor aldım.sanki çok güvenilir gelmedi.

kız kalça büyütürmüş, erkek sadece göbek :)
bakalım ne olacağız :)

Benim zaten biraz göbeğim ve biraz kalçam var. :KK9: İkisinden birisi büyürse her halukarda çok komik olurum. Ayyy hayırlısı tabi. Sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz herhalde. :KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

benim gebeliğim 8h6g sürdü ama maşallah 5 aylıklara taş çıkarırdı!
göbeğim kocaman olmuştu! :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
9 haftalıkken 5 aylık görünen karnım,9 aylıkken nasıl görünür hiç düşünemiyorum bile...!:KK23::KK23::KK23::KK23:

Benim zaten biraz göbeğim ve biraz kalçam var. :KK9: İkisinden birisi büyürse her halukarda çok komik olurum. Ayyy hayırlısı tabi. Sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz herhalde. :KK16:

Beni en korkutan kısım göğüs ve de şu belin arka tarafları vardır ya, işte oralar....
bak şurası, resimli göstereyim:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

benim gebeliğim 8h6g sürdü ama maşallah 5 aylıklara taş çıkarırdı!
göbeğim kocaman olmuştu! :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
9 haftalıkken 5 aylık görünen karnım,9 aylıkken nasıl görünür hiç düşünemiyorum bile...!:KK23::KK23::KK23::KK23:

Ben de kendimden korktuğum için diyetisyene gideyim mutlaka diyordum,tutunsaydı...
:KK49:

Beni en korkutan kısım göğüs ve de şu belin arka tarafları vardır ya, işte oralar....
bak şurası, resimli göstereyim:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Yaa evet ya ben de sinir oluyorum. Kat kat oluyor arkası, çok kötü bir görüntü. Ben de zaten küçük bir simit yutmuş gibiyim. Hiç kalçam olmazdı benim. Artık o da eskisi kadar küçük değil. :KK9: Ama göbek kısmı off çok kötü. Hala hamile misin diye soranlar var. Deli oluyorum.:KK19: İnşallah en yakın zamanda hamile kalırız da o göbek hamilelikten dolayı var bahanesine sığınabilirim ben. :KK9:

Yaa evet ya ben de sinir oluyorum. Kat kat oluyor arkası, çok kötü bir görüntü. Ben de zaten küçük bir simit yutmuş gibiyim. Hiç kalçam olmazdı benim. Artık o da eskisi kadar küçük değil. :KK9: Ama göbek kısmı off çok kötü. Hala hamile misin diye soranlar var. Deli oluyorum.:KK19: İnşallah en yakın zamanda hamile kalırız da o göbek hamilelikten dolayı var bahanesine sığınabilirim ben. :KK9:

Bana soran olmadı ama bazen yemekten sonra filan göbeğim çıkıyor anam diyorum kendime hamile gibi :KK1:
Kendi kendime soruyorum yani :KK1:
Benim sıkıntı üst bedende. Eskiden daha düzgün dağılımlıydı kilom ama yaşlandıkça, vücut eski sıkılığını koruyamıyor sanırım. Eskiden herkes kilomu -10kg şeklinde tahmin ederdi ama, artık gayet de belli yani :KK17:

Kızlar kendi adıma hamile kalayım da 20 kilo alsam bile umursamam :KK49: Ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım, doğumdan 7-8 ay sonra hepsini verdim. Kilo hiç sorun değil, önemli olan sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmek ve bebeğimizi kucağımıza almak. Ben hamile olunca kilolarımı çok seveceğim :KK54:

Kızlar kendi adıma hamile kalayım da 20 kilo alsam bile umursamam :KK49: Ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım, doğumdan 7-8 ay sonra hepsini verdim. Kilo hiç sorun değil, önemli olan sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmek ve bebeğimizi kucağımıza almak. Ben hamile olunca kilolarımı çok seveceğim :KK54:

elbette beni de korkutuyor aşırı kilo, ki zaten yeterince kiloluyum... ama çocuk sahibi olamama korkusu bundan daha baskın geliyor, o yüzden sağlıklı bi bebek sahibi olayım da gerisi kolay diyorum....

Kızlar aklıma bir şey geldi. Bir akrabam. Yaşlı şimdi. Gençliğinde hemen bebeği olmamış. Herkesin bebeği oluyormuş. Ona da soruyorlarmış, yok mu sende birşey diye. Artık yok demekten usanmış. "Allah'ım yeter ki bana evlat versin, her yıl doğururum" demiş. Ve demez olaymış. :KK9: Her yıl hamile kalmış. Baya bir çocuğu olmuş. Kimi doğduktan sonra ölmüş. Eskiden hastalıktan filan bir şekilde ölmüş. 4-5 çocuğu sağ kalmış. Ama kadın kaç yaşına gelene kadar her yıl hamile kalmış. Sürekli kürtaja gider olmuş. O derece yani. :KK9: Duası kabul olmuş yani o anda. Ben de o yüzden dua ederken korkuyorum. "Yeter ki hamile kalayım. 100 kilo olmaya razıyım" filan diyor bazıları. Allah korusun. Bir de o an dua kapıları açık olur da duası kabul olur. Düşünsene 100 kilo olduğunu. Allah muhafaza. Ben de bebeğim olsun çok istiyorum ama bebik de sağlıklı olsun, ben de.:21: Kolay kilo verebilen bir insan değilim. Çok alırsam hemen veremem. Allah korusun. Sağlıklı olsun, en güzel zamanda olsun, hayırlı evlat olsun. :97: Ben de güzel bir anne olayım. :KK49::KK16:

selam arkadaşlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin evet benimde çocuğum olmuyordu 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik hepside negatif sonuçlandı tüp bebekten sonra bayağı ümitlerim tükenmişti o dönem hiç namaz kılmayan ben Rabbim kabul ederse namaz kılmaya başladım ve aklıma her geldiğinde ya varis i 707 kere okudum süreklide Allahın 99 ismini okuyordum ve bir arkadaşımın teşvikiyle aşağıdakı yazacağım duayı bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okudum (duanın özelliği herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okuyup bitirmekmiş) ve tam ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hastaneden randevuma kadar almıştım kendiliğinden sadece rabbimin yardımı mucizesiyle hamile kaldım işte böyle arkadaşlar tavsiyem fırsat buldukça ya varisi ve yazacağım duayı okuyun Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin. Bu arada şuan 20 haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre bi oluşum olacakmış darısı en kısa zamanda sizlara inşallah
'' fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana Allah cc. yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir.

Kızlar forumda buldum. Etkilendim doğrusu. Dua etmek isteyenler için paylaşayım dedim.

fe in tevellev fe kul hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym

bu dua cumartesi gunleri 1900 defa okunuyormus ve bir sonraki cumartesiye kadar dilek gerceklesiyormus.2 kisi denedi oldu sahisim ama ben cok denememe ragmen bir gun icinde bu adedi tamamlayamadigim icin sizinle paylasiyim dedim sonucu ogrenmek isterim.allah kabul etsin dualarinizi

Kızlar dua ilk alıntımda eksik yazılmış sanırım. Google'da araştırdım. Yukarıdaki bilgiye ulaştım.

TEVBE SURESİ 129.ayet.(.Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym)anlamı:Eğer aldırmazlarsa de ki: "Bana Allah yeter! O'ndan başka ilah yoktur! Ben O'na dayanmaktayım ve O, o büyük Arş'ın sahibidir!"

Kuranı Kerim'den okursanız yanlış okumamış olursunuz. Bence denemeye değer. Okuyup istediği şeye kavuşan bir sürü kişi okudum internette. Etkilendim doğrusu. Allah kabul etsin şimdiden.

Kızlar dua ilk alıntımda eksik yazılmış sanırım. Google'da araştırdım. Yukarıdaki bilgiye ulaştım.

Kuranı Kerim'den okursanız yanlış okumamış olursunuz. Bence denemeye değer. Okuyup istediği şeye kavuşan bir sürü kişi okudum internette. Etkilendim doğrusu. Allah kabul etsin şimdiden.

paylaşım için teşekkürler

Kızlar aklıma bir şey geldi. Bir akrabam. Yaşlı şimdi. Gençliğinde hemen bebeği olmamış. Herkesin bebeği oluyormuş. Ona da soruyorlarmış, yok mu sende birşey diye. Artık yok demekten usanmış. "Allah'ım yeter ki bana evlat versin, her yıl doğururum" demiş. Ve demez olaymış. :KK9: Her yıl hamile kalmış. Baya bir çocuğu olmuş. Kimi doğduktan sonra ölmüş. Eskiden hastalıktan filan bir şekilde ölmüş. 4-5 çocuğu sağ kalmış. Ama kadın kaç yaşına gelene kadar her yıl hamile kalmış. Sürekli kürtaja gider olmuş. O derece yani. :KK9: Duası kabul olmuş yani o anda. Ben de o yüzden dua ederken korkuyorum. "Yeter ki hamile kalayım. 100 kilo olmaya razıyım" filan diyor bazıları. Allah korusun. Bir de o an dua kapıları açık olur da duası kabul olur. Düşünsene 100 kilo olduğunu. Allah muhafaza. Ben de bebeğim olsun çok istiyorum ama bebik de sağlıklı olsun, ben de.:21: Kolay kilo verebilen bir insan değilim. Çok alırsam hemen veremem. Allah korusun. Sağlıklı olsun, en güzel zamanda olsun, hayırlı evlat olsun. :97: Ben de güzel bir anne olayım. :KK49::KK16:

Ben de anneannemden böyle bir hikaye dinledim, buna benzer birşey. Rahmetli anneannemin de çocuğu 11 sene olmamış. Çocuğu olmadığı dönemlerde, annesinin de gözleri amâ olmuş. Genç evleniliyor tabi o dönemler, anneannem de gencecik tabii… Kadıncağızın gözleri görmediği için sık sık annesini yıkarmış, hizmetini görürmüş. Bir gün yine banyoda annesi dua etmiş anneanneme “Allah sana da bir kıymık evlat versin de o da sana böyle baksın kızım.” diye…Bir kıymık diyor, yani Anadolu dilinde, bir tane…Ve gerçekten anneannemin 1 tane çocuğu olmuş, evlendikten 11 sene sonra. Annem…Başka da olmamış. Ve daha ilginci ne biliyor musunuz, rahmetli anneanneciğimin de yaşlılığında gözleri amâ oldu ve annem de aynen onun annesine baktığı gibi baktı, yıkadı onu, hizmetini gördü….Hala anlatırken boğazım düğümlenir.
Dediğin gibi, dua kapılarının açık olduğu vakitler olabilir, dualarımızı ona göre etmeliyiz.
Bu arada, bu vesile ile cümle ölmüşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.

Ben de anneannemden böyle bir hikaye dinledim, buna benzer birşey. Rahmetli anneannemin de çocuğu 11 sene olmamış. Çocuğu olmadığı dönemlerde, annesinin de gözleri amâ olmuş. Genç evleniliyor tabi o dönemler, anneannem de gencecik tabii… Kadıncağızın gözleri görmediği için sık sık annesini yıkarmış, hizmetini görürmüş. Bir gün yine banyoda annesi dua etmiş anneanneme “Allah sana da bir kıymık evlat versin de o da sana böyle baksın kızım.” diye…Bir kıymık diyor, yani Anadolu dilinde, bir tane…Ve gerçekten anneannemin 1 tane çocuğu olmuş, evlendikten 11 sene sonra. Annem…Başka da olmamış. Ve daha ilginci ne biliyor musunuz, rahmetli anneanneciğimin de yaşlılığında gözleri amâ oldu ve annem de aynen onun annesine baktığı gibi baktı, yıkadı onu, hizmetini gördü….Hala anlatırken boğazım düğümlenir.
Dediğin gibi, dua kapılarının açık olduğu vakitler olabilir, dualarımızı ona göre etmeliyiz.
Bu arada, bu vesile ile cümle ölmüşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.

Allah cümlesine rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

slm arkadaslar dedigim gibi sadece 2 sabah agridi bu sabah agri yoktu....yani pskljkte olabilir....3 gun var adet gunume ama ben cuma gunu test yapicam dayanamiyom yaa:97: ovulasyon testinde iki cizgiyi 25.gunumde gordum adetlerim duzensiz oldugu icin sanirim yumurtlamada gec oluyo yani testin uzerinden 10 gun gecti cuma gunu 13 gun olacak hamilelik testi yapcam bakalim ins hayirli bi haber alirim:18:

X