Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bunu öğrendiğime sevindim. Hiç ovulasyonla ilgili olabileceğini düşünmemiştim. Ateşim, lekelenmem, akıntım, kasık ağrılarım çok ilginç devam ediyor. Sonunu merak ediyorum. Hayırlısı Allah'tan.

Teşekkür ederim Belgiselcim.

Ovulasyon olduktan kaç gün sonra oluyor bu akıntı bilmiyorum belki 3 gün önceki ovulasyonun belirtisi de olabilir ama artık ovulasyonun olduguna emin olabilirsin, çünkü doktorum rahimde sıvıya bakarak yumurtlama olmuş dedi.

Ayy inşallah sağlıklı yumurtalarımız olmuştur da sağlıkla döllenmenin ardından bölünerek rahime doğru ilerliyorlardır Belgiselcim. Sağlıkla da yerleşip tutunurlar inşallah! Bu ay güzel haberi alırız inşallah hep beraber. Dün çok ciddi kasık ağrım vardı. Siklusun ilk yarısındaki ağrılardan farklı olarak gerilme gibi. Yatakta dönerken geriliyor sanki kasıklarım, bacaklarımı kendime çektim. O derece ağrıyordu. Ve bu ağrılar nedense beni mutlu ediyor. Allah hastalık, dert vermesin. Güzel belirtilerimiz olsun hep inşallah.

2-3 gündür benimde kasıklarımda ağrı, yumurtalıklarımda iğleneme benzeri hisler oldu ama bu hislerden o kadar dilim yandı ki artık kendimi hiç dinlemiyorum. Bir gün hamile kalırsam belirtileri ciddiye almadığım için anlamayacağım galiba İnşallah senin belirtilerde embriyonun rahme ulaşması ile ilgilidir. Rahime ulaşıp yerini hazırlamaya başlamıştır belki

Ben de iki aydır belirtileri yaşıyorum ve bunların tesadüf olmadığını düşünüyorum. Tek dileğim sonunun hayırlı olması. Umarım sen de, ben de, bblau da, bebeğine kavuşmayı bekleyen bütün kadınlar, en hayırlı zamanda bu mutluluğu tadarız. Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize. Ben çıkayım. O kadar yorucu bir gündüki. Bir sürü kitap aldık eşimle. Onlardan birisini okuyarak uykuya dalayım. 10 saattir dışarıdaydık. Güzel bir deşarj oldu. Yeni aşamalara hazırım. İyi geceler Belgiselcim.

gÜNAYDIN,

Kızlar allahın izni ile hamileyim daha adet günüm yarın ama cumartesi ve pazar yaptığım testlerde çift çizgileri gördüm, bu topiki iyiki görmüşüm iyiki sizden esinlenerek ovulasyon testi almışım allah razı olsun sizler. Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.

Kimyasal gebelik yaşadım için kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum sonrası çok üzücü oluyor bir tek sizler ve diğer topikteki arkdaşlarım biliyor. şükürler olsun çok mutluyum.

hamile gibi davranmıyorum normal hayatıma devam ediyorum taki kalp atışlarını duyana kadar

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Kan testi yaptıracak mısın?

Gözün aydın canım
Öncelikle tebrikler. Allah tamamına erdirsin.
bence kalp atışını bekleme
testini yap dr a git
taam kendini hamile hissetme ama
Allah korusun önceden önlemini alman gereken birşeyler varsa
geç kalmamış olursun.

kızlar ovulasyon testini pozitif görünce ne zaman ilişkide bulunucaz bide her gün ilişki sperm sayısını azltırmı?? :26:

allah razı olsun canım. benim önce bir kimyasal gebeliğim oldu çok üzüldüm sonrasında o yüzden bekleyeyim diyorum bide saçma ama ben kan testi yaptırınca sanki ters birşeyler oluyor gibi geliyor o yüzden beklemek istedim canım , allah sanada nasip etsin

Exportercım gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin. Ben seni çok iyi anlıyorum, bir kez kimyasal geçirince sonra da hep aynı şey olacakmış gibi geliyor insana ve korkuyorsun. Ben de şimdi seninle aynı durumda olsam korkarım kan testi yaptırmaya… Son 10 günde ömrümde verdiğim tüm kan tahlillerinin toplamı kadar kan verdim, tiksindim artık tahlilden
Allahın izniyle bu sefer sağlıklı olacaktır canım, kalbimiz seninle
Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar size görüşünü aldığım prof.lardan birinin verdiği bir bilgiyi aktarmak istiyorum.Belki adet gecikmesi yaşamadan veya benim ve exporter gibi uzun değil de kısa süreli gecikme yaşayarak biyokimyasal gebelik geçirmiş, ama kan testiyle bunu onaylayamamış arkadaşlarımıza bir yol gösterici olur. Bu ay reglimde (kimyasal gebelik sebebiyle düşük yapıyorum biliyorsunuz) kahverengi parçacıklar geldi. Öncelikle reglin ilk günü çok yoğun,zar gibi, çamura benzer kıvamda ve resmen kahverengi. Normal kanamanın yanında, kanamayla birlikte. Daha sonra daha küçük parçalar halinde, daha az yoğun. Doktorum bu yapının kimyasal gebeliğe bağlı olarak rahmin içini döşeyen dokunun desidualizasyona uğradığını (gebelikte gözlenen yuvalanmayı kolaylaştıran fizyolojik değişim) gösterir nitelikte olduğunu söyledi.
Belki sizler için biyokimyasal gebelik yaşayıp yaşamadığınızı gösteren bir ayrıntı olabilir. SevdeBilgecim senin şüphelerin vardı, bu tarz bir durum yönünden de değerlendirebilirsin belki.
Ben bu belirtiye bakarak en az bir kez daha biyokimyasal geçirdiğimi söyleyebilirim. O yapıyla ilk karşılaşmam değil çünkü…

allah razı olsun canım, dularım sizinle inşallah en kısa zamanda hepinizin göbüşleri dolacak, bütün dünyaya ilan etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi tecrübe ile sabittir, hala inanamıyorum

Canımmmm çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Canım teşekkür ederim bu bilgi için. Benim adetimin ilk günleri yoğundu ve sonra kesildi. Dediğin gibi kahverengimsi şeyler gördüm diğer aylardan farklı olarak. Artık inşallah sağlıklı gebelikler görürüz de bu bilgilere ihtiyacımız kalmaz. Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun. Hamile kalmak için dua ediyorduk ki hamileleliğin bir sürü çeşidi olduğunu öğrendik, en güzel dua sağlıkla kucağımıza almayı dilemek bence. O yüzden inşallah kimyasal gebeliklerimizi tarihe gömüp inşallah sağlıklı gebeliklerimizi konuşuruz önümüzdeki ay.

büyük ihtimal yaptırmyacağım canım hatta bekleyip öyle doktora gideyim diyorum kalp atşlarını duymak için ne dersin?

Daha önce kimyasal gebelik yaşadığın için kan testinin seni korkutması normal ama önceden sağlıklı gelişip gelişmediğini bilmek de önemli. Şükür ki sen kimyasal yaşadın canım bir de dış gebelik yaşayanlar var ve geç kaldıkları için tüplerinin teki alınıyor, ondan sonra hamile kalma şansları yarı yarıya iniyor. Oysa erken fark etseler basit bir tedavi ile tüplerini kurtaracaklar. Bu ihtimaller kötü ihtimaller akla getirmek bile istemiyorum ama yine de ben olsam emin olmak isterdim ve kan tahlillerimi duzenli olarak bir süre yaptırırdım. Yine sen bilirsin canım olumsuz düşünmek istemiyorum ve herşeyin iyi gitmesini istiyorum ama yine de bence takip önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…