Kızlar merhaba. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. bblau daha iyi olduğunu duymak çok güzel.
Ben de sinemadan geliyorum şimdi. Geç bir seansa gittik biz de, ancak döndük eve. Kızlar bir şey sorucam. Benim 21.günüm bugün. Ovulasyonum FF'de 17.gün gözüküyor. Malum ovu.testinden dolayı. 18.gün 36.5, 19.gün 36.3(uykusuz), 20.gün 36.7, 21.gün 36.5 şeklinde devam ediyor ateşim. Bugün 10 saattir dışarıdayız. Güzel ama yorucu bir gündü. Eve geldiğimde çamaşırımda kahverengi bir nokta gördüm. Geçen ay 26.gün gördüğüm lekeyle aynı renkte. Ama çok az. Devamı da gelmedi. 21.gün akşam herhangi bir lekenin gelmesi için çok erken biliyorum. Ama bu renkte lekeleri 2 ay üst üste görmüştüm. Birisi 29.günümde 17 Kasım'da, diğeri 26.günümde 14 Aralık'ta ve bugün gördüm. Yani hayatımın hiçbir döneminde ara lekelenmem olmadı. Evlendikten sonra ilk 5 ayda da görmedim. 3 aydır görüyorum. Acaba neden olabilir sizce? Implantasyon için çok erken biliyorum. Başka ne sebebi olabilir? Kahverengi leke neden gelebilir?