- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.941
canım ya kıyamam sana..
bende 5 ay önce dışgebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun bitanem.valla inanmayacaksın ben de dışgebeliği merak ederdim hep.
çok sağol canım.öncelikle geçmiş olsun.
nasıl bişey dış gebelik anlatır mısın?
sezeryan mı oldun?
bildiğim kadarıyla dış gebeliklerde sezeryan yapıyorlarmış....:26::26::26:
Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. Bugünlerimizi aratmasın Rabbim. İnşallah daha güzel günler göreceğiz ve sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız. Dualarım hepimiz için...
kızlar bblau nasıl bir kanama yaşadı bilen var mı aranızda?
Günaydın herkese. bblau nasılsın? Değerin düşmeye başlamış. Kimyasal demek ki korktuğun gibi değil çok şükür. Biz belki yükselir değerin derken bile sen kimyasal olsa diyordun demek ki hissediyormuşsun yolunda gitmediğini. exporter'ın dediği gibi anneler hissediyor demek ki. Rabbim bize güç veriyor hamd olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere gebe kaldığımızı da görürüz. Kimyasalı bu kadar kişi yaşıyorsa normal birşey demek ki. Sık rastlanan bi durum benim anladığım. Canım bugün kendini mutlu edecek şeyler yap. Belgisel de güzel tavsiyelerde bulunmuş. Evde durma, hava güzel. Dışarı çık. Hava al. Mutlu edecek şeyler yap. Bundan sonraki aylarda çalışmaların farklı olacak bence. Hamile kalabildiğini görmek seni inşallah rahatlatacak ve bunun da olumlu sonucunu göreceğiz inşallah. Ben senin, exporter'ın, Belgisel'in zamanı geldiğinde bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum. Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın. Dua edelim ve bekleyelim. Doğru zaman ne zaman görelim hayırlısıyla inşallah.
Selam SevdeBilge. Evet ben yolunda gitmediğini hissetmiştim. Böyle olacağını da en baştan biliyordum. Daha test filan yaptırmadan. Nereden biliyordun dersen, sadece hissettim diyebilirim. Olayı dramatize etmeden grip gibi bir rahatsızlık geçirdiğimi düşünmeye çalışıyorum. Yoksa bebeğimi kaybettim duygusu insanı gerçekten başka bir boyuta geçiriyor. Allahım güç veriyor şükür ki.
Ben dış gebelikten korkuyordum. Yükselse de sağlıklı bir gebelik gelişmeyeceğine açılmıştı gözlerim. Zaten dün konuştuğum ili prof.da bu raddeden sonra sağlıklı gebelik gelişmesi çok çok küçük ihtimal demişler, biyokimyasal gebelik üzerinde durmuşlardı.
Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan birçok insan duydum, şimdi bu umutla tekrar gündelik hayatıma dönmeye çalışıyorum.
Sonucu nasıl olmuş olursa olsun, birkaç günlüğüne de olsa annelik hayatımda tattığım en tarifsiz duygu idi. Bunun için bile Rabbime milyonlarca kez şükürler olsun.
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim yaşadığıma belki kimyasal bile denmez, günümde adet oldum çünkü. Senin 10 gün süren bir sürecin oldu. Ama ne kadar kısa süre de yaşamış olsam, mide bulantılarım, karın ağrılarım vs. hepsi güzeldi. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Rabbim inşallah bize rahmetiyle muamele eder ve bu yaşadıklarımızın sonrasında bize inşallah sağlıklı bebekler nasip eder. Güçlü olmana sevindim. Ben adetim gelir gelmez Allah'ın bize verdiği savunma mekanizması sayesinde kendimi toparlamıştım. Senin de iyi olduğunu ve daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah daha güzel olacak herşey canım. Dualar müşterek.
İyi akşamlar kızlar
slm kızlar ovulasyon testlerinden önereceğniz marka nedirr???
bu ay kullanmayı düşünüyorumm da...
slm kızlar ovulasyon testlerinden önereceğniz marka nedirr???
bu ay kullanmayı düşünüyorumm da...
İnternetten GG'den sipariş veriyoruz. Daha ucuz geliyor. Çok iyi markalar var ama biraz pahalı onlar. GG'den tanesi 1 liraya olanlar var. Çubuk şeklinde. Yeşil renkte olanlar iyiymiş. Kullananlar onun iyi olduğunu söylüyorlar. Bu topiği biraz incelersen sen de yorumlara ulaşırsın. Ben Labo...k kullandım. Ama memnun kalmadım. Birçoğu bozuk çıktı. Bozuk olmayanlar güzel sonuç veriyor ama yarısı bozuktu diyebilirim. O yüzden tavsiye etmem.
cnm
gg den core al
gayet iyi
ben de kullandım bi çok arkadaş da
bi sorun çıkmadı
akıntı ile teyid ettim her seferinde
hep doğru zamanda çıktı 2. çizgi
cnm
gg den core al
gayet iyi
ben de kullandım bi çok arkadaş da
bi sorun çıkmadı
akıntı ile teyid ettim her seferinde
hep doğru zamanda çıktı 2. çizgi
Günaydın kızlar nasılsınız?
Fiziksel olarak biraz toparladım bugün ağrılarım azaldı.
Ağrıkesici aldım reglin yoğunluğunu kaybedeceğini bile bile ama bel ağrım inanılmazdı. Düşüklerin en sık rastlanan şikayetiymiş bel ağrısı zaten...
Moral olarak da iyiyim şükür.
Birazdan sinemaya gideyim diyorum...
Siz nasılsınız?
İyi olmana sevindim canim. Bir çeşit düşük yaptın ağrılarının olması normal, ağrı kesici alarak iyi yapmışsın. Kimyasaldan sonra daha hızlı gebe kalınır derler hep inşallah seninde öyle olur. Ben bugün dinleniyorum ama aslında biraz çıkıp hava alsam iyi ederim, çok tembelleştim bu ara
İnşallah canım Allah izin verirse olur. Ama inan çok değiştirdi bu olay beni. Artık 2 hafta önceki ben değilim. Hayata, özellikle de bebek meselesine daha dingin ve daha olgun bir pencereden bakmaya başladım. Her musibette bir hayır var derler ya...Benim de bakış açım değişti....
Biraz çık bence havan değişsin. Ben de sinemaya gittim ama tüm seanslar dolu Ataşehirde :) 20:15e zor yer bulduk Eyvah Eyvah 2'yeBirincisini beğenmiştim abaklım bu nasıl
Kızlar merhaba. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. bblau daha iyi olduğunu duymak çok güzel.Ben de sinemadan geliyorum şimdi. Geç bir seansa gittik biz de, ancak döndük eve. Kızlar bir şey sorucam. Benim 21.günüm bugün. Ovulasyonum FF'de 17.gün gözüküyor. Malum ovu.testinden dolayı. 18.gün 36.5, 19.gün 36.3(uykusuz), 20.gün 36.7, 21.gün 36.5 şeklinde devam ediyor ateşim. Bugün 10 saattir dışarıdayız. Güzel ama yorucu bir gündü. Eve geldiğimde çamaşırımda kahverengi bir nokta gördüm. Geçen ay 26.gün gördüğüm lekeyle aynı renkte. Ama çok az. Devamı da gelmedi. 21.gün akşam herhangi bir lekenin gelmesi için çok erken biliyorum. Ama bu renkte lekeleri 2 ay üst üste görmüştüm. Birisi 29.günümde 17 Kasım'da, diğeri 26.günümde 14 Aralık'ta ve bugün gördüm. Yani hayatımın hiçbir döneminde ara lekelenmem olmadı. Evlendikten sonra ilk 5 ayda da görmedim. 3 aydır görüyorum. Acaba neden olabilir sizce? Implantasyon için çok erken biliyorum. Başka ne sebebi olabilir? Kahverengi leke neden gelebilir?