- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.901
Tüp bebek de doğal kadar olmasa da çok farklı değil bence. Yumurta senin yumurtan, sperm eşinin spermi sonuçta donasyon değil bu sizin bebeğiniz. Sadece döllenme içerde değil dışarda oluyor o kadar. Ben tüp bebeğe sıcak bakıyorum canım hatta bayılıyorum ikizlere
İnşallah hayırlısıyla bebeğin yada bebeklerin olacak, sonuçta o da bir tedavi şekli.
Katılıyorum ben de Belgisele. O da bir tedavi yöntemi, belki biraz meşakkatli ama, çok da farklı değil bence. Üstelik daha önce de belirtmişti Belgisel, senin şansın epey yüksek. Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız
Bende kötü bakmıorum yaaa
ii işte bilcem hiç diilse içimde diyip önem göstereceğim :)
tüp müp
gelsin buyursun bakalım :)
umutluyum bende bilio musunuz belkide en çok bu umudum beni korkutan :)
ama ii düşün ii olsun diorum :)
yaşasın KARMA :)
Kızlar günaydın diyebilirim. Öyle güzel uyumuşum ki maşallah mışıl mışıl. Ne uykusu bu saatte demeyin. Acayip yorulmuşum. Okuldan geldim yemek yaptım. Baya yorucu geçti günüm. Kendimi yataga attım hemen. İki gündür karnım ağrıyor. Dün adet sancısı gibiydi. Bugün şişkinlik, gerginlik var gibi. Değişik bir rahatsızlık hissi. 2.aşamaya hızlı başladım. Belirtiler gelmeye başladı.
bblaucum güzel haberlerini bekliyorum. Seni böyle mutlu görmek, sevimli mesajlarını görmek beni mutlu etti.Mutluluğun daim olsun inşallah. Doktorun dediği çok güzelmiş. BHcg'lerde ilk düşünülecek gebeliktir diye. Diğer kötü ihtimaller Allah'ın izniyle uzak olsun. Güzellikler bizimle olsun.
Bu arada şimdi ben ovulasyondan sonrası için şunu anladım. Ovulasyon gerçekleştikten sonra 12-24 saat sonra döllenebilir. Eğer döllenirse 5-12 gün içerisinde rahime yerleşir. Yani ovulasyondan bir hafta sonra yaklaşık belirtiler başlayabilir. 6-13 gün sonra belirtiler başlayabilir demek ki. Doğru mu anladım bilmiyorum. :44:
İnşallah çok güzel olacak craftycim
Gelecek gelecek ben eminim
mesajını okurken demin yanlışlıkla adına tıkladım,
bence yanlışlık değil aslında
ilahi güç
bi baktım kardeşini seç i okuyorsun
2 yıl önce ilgilenemediğim için bıraktığım kardeşimin yerine yenisini seçmeyi unuttuğumu farkettim !!!!
çok saol cnm yaa
vesile oldun :)
Kızlar günaydın diyebilirim. Öyle güzel uyumuşum ki maşallah mışıl mışıl. Ne uykusu bu saatte demeyin. Acayip yorulmuşum. Okuldan geldim yemek yaptım. Baya yorucu geçti günüm. Kendimi yataga attım hemen. İki gündür karnım ağrıyor. Dün adet sancısı gibiydi. Bugün şişkinlik, gerginlik var gibi. Değişik bir rahatsızlık hissi. 2.aşamaya hızlı başladım. Belirtiler gelmeye başladı.
bblaucum güzel haberlerini bekliyorum. Seni böyle mutlu görmek, sevimli mesajlarını görmek beni mutlu etti.Mutluluğun daim olsun inşallah. Doktorun dediği çok güzelmiş. BHcg'lerde ilk düşünülecek gebeliktir diye. Diğer kötü ihtimaller Allah'ın izniyle uzak olsun. Güzellikler bizimle olsun.
Bu arada şimdi ben ovulasyondan sonrası için şunu anladım. Ovulasyon gerçekleştikten sonra 12-24 saat sonra döllenebilir. Eğer döllenirse 5-12 gün içerisinde rahime yerleşir. Yani ovulasyondan bir hafta sonra yaklaşık belirtiler başlayabilir. 6-13 gün sonra belirtiler başlayabilir demek ki. Doğru mu anladım bilmiyorum. :44:
süper...
Ben de tesadüf gördüm topici.
Kendime kardeş seçtim, kardeşimle de aynı isimli.
Bana çok iyi geldi bu duygusal olarak yoğun günlerimde
Hatta burdada bahsedecektim, siz de seçmek istersiniz kızlar belki diye
Doğru anlamışsın canım ama bazen döllenmeden bir kaç gün sonra göğüslerde hassasiyet, ağrı falan da olabilir. İlk tepkiyi göüğsler verirmiş. Ama asıl döllenmeden sonraki 6. ve 7. günlere dikkat etmek gerekli. O günlerde implantasyon olma ihtimali yüksek ve o günlerde kasıklardai karında ağrı, iğnelenme gibi şeyler iyi bir işaret olabilir.
Kızlar ben şimdi çıkıyorum, sonucumu alınca yazarım. İyi akşamlar şimdilik
Kızlar selam kan verip geldim. Birazdan sonuç çıkar.
Ve bu arada kanamam başladı...
Her ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da, bebeğime veda etmek kolay değil...
O benim ilk bebeğimdi. Onu hiç unutmayacağım. Belki gerçek bir bebek değildi ama, onu sevdim. Ona alıştım. Çok üzgünüm.
Kimyasal gebeliğin böylesi çok yıpratıcıymış. Bu kadar adet gecikmesi yaşananı...
Şimdi umarım değerim de düşmüştür ve bir sağlık sorunum kalmaz...
Kanaman başladığına göre artık yapacak bir şey yok canım kimyasal olduğu kesinleşti. Gerçekten çok üzgünüm biliyorsun son ana kadar umudumu kaybetmedim. Ama demek ki Allah'ın takdiri böyleymiş yapacak bir şey yok. İnşallah bundan sonraki hamileliğin çok sağlıklı olur. Bu süreçte hamile kalabildiğini gördün bu bile çok önemli. Bu durumda diyecek fazla birşey bulamıyorum ve gerçekten çok üzgünüm inan şimdi bende ağlıyorum
Ben de...O gerçek bir bebek değildi diye kendimi avutmaya çalışıyorum...
Hamile değilim diye üzülmüyorum ama o bebek gayretledi, tutunmaya çalıştı. 10 gündür dayandı Belgisel, ama yapamadı benim bebeğim. Tutunamadı.
Ben de...O gerçek bir bebek değildi diye kendimi avutmaya çalışıyorum...
Hamile değilim diye üzülmüyorum ama o bebek gayretledi, tutunmaya çalıştı. 10 gündür dayandı Belgisel, ama yapamadı benim bebeğim. Tutunamadı.
Off ya o kadar üzüldüm ki, bir de sen böyle dedikçe iyice kötü oluyorum. Ben bile bu kadar üzüldüysem kimbilir sen ve eşin ne durumdasınızdır. Bir de ailene de söyledin onlarda çok üzülecekler. Takdir Allah'ın ne diyebiliriz ki. İnşallah Allah sana çok sağlıklı ve güzel bebekler verir. Bu acıdan sonra çok mutlu olmayı hak ediyorsun canım.
Eşim Allahtan çok hasta, grip ve başını kaldıramıyor. Uyur uyanık vaziyette,o yüzden şu an ne kadar üzüldüğünü göremiyorum...Annem ise dış gebelik vs. durumu bildiği için, biraz da buna şükür der durumda sanırım, ya da bana belli etmiyor...Bu işin en güzel çıkarımı herhalde gebe kalabildiğimi öğrenmem oldu. Yine maraton başlayacak benim için elbette. Umarım sağlıklı gebelikler de yaşarım...
Şimdi değerim de sıfırlansa tam rahat edeceğim çünkü dış gebelik riski o zaman bitecek...
Ama ben karnım ağrıyor demiştim ya size, o zaman sezdim birşeyler olduğunu, hissediyorsun.
Mide bulantılarım da o zaman kesildi, zaten bhcg de artmadı. Hepsi aynı 2 günlük süreçte.
Sanırım hem geç döllenme hem kimyasal bir arada oldu. ama 25,4 olana kadar güzel ilerliyordu...
Artık hayırlısı böyleymiş...
bblaucum hakkında hayırlısı olmasını diledik. Demek ki hayırlısı buymuş. Çok şükür korktuğun gibi değil. Allah yine verir inşallah sağlıklısını ve hayırlısını. Üzülme demek anlamsız çok üzücü ama en azından hamile kalabildiğini görmüş oldun. Bu bir başlangıç. Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebişle kucağını dolduracak. Bunun için dua etmeye devam edelim. Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok. Tesellimiz dış gebelik olmaması. İnşallah gelecek aylarda sağlıklı bir gebeliğe merhaba deriz hep birlikte.