Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah sıfırlanır değern bblaucum da yeni dönemde daha sağlıklı gebelikler görürürz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Önemli olan öncelikle eşimizin ve bizim sağlığımız. Geris<i sonra gelir Allah'ın izniyle. Yine dua etmeye ve birbirimize destek olmaya devam edeceğiz inşallah. :KK70: Sonucunu ben de bekliyorum canım.:KK34:

Evet kızlar düşmeye başlamış...
18 olmuş. Hep merak ederdim kimyasal gebeliği, demek böyle birşeymiş...

Düşmesi şu aşamada iyi canım, dış gebelik olsa azda olsa yükselirdi buna da şükür diyeceksin artık. Bu gece dinlen ağrın, sancın olabilir. Yarın sabah iyi bir kahvaltı yap ve çalışmıyorsan seni mutlu edecek birşeyler yap. Alışverişe çık, iyi bir film seyret yada ne bileyim ne seni mutlu edecekse. Beyinini boşaltmaya ve bu zor dönemin arkasından rahatlamaya çalış. Bence şu aşamada kendine odaklanman ve kendini rahatlatman çok önemli.

Düşmesi şu aşamada iyi canım, dış gebelik olsa azda olsa yükselirdi buna da şükür diyeceksin artık. Bu gece dinlen ağrın, sancın olabilir. Yarın sabah iyi bir kahvaltı yap ve çalışmıyorsan seni mutlu edecek birşeyler yap. Alışverişe çık, iyi bir film seyret yada ne bileyim ne seni mutlu edecekse. Beyinini boşaltmaya ve bu zor dönemin arkasından rahatlamaya çalış. Bence şu aşamada kendine odaklanman ve kendini rahatlatman çok önemli.

Dış gebelik olsa ya yerinde sayardı ya da az da olsa yükselirdi dediğin gibi canım. Zaten kanama başlamasıyla düşmesi tesadüf olamaz, ama sıfırlanana kadar elbette bakacağız değerlere.
Bugün bir prof.la da görüştüm o da kuvvetle muhtemel kimysaldır demişti, daha son tahlil ve kanama olmadan. Artık 2 günde baktırmana gerek yok, bir hafta sonra baktır zaten değer düşer ve kanama başlar dedi. Dediği gibi de oldu.

Kızlar ben müsaadenizi isteyeyim...Fiziksel sıkıntılarım başlamamış olsa da şu an psikolojik olarak epey yorgunum...İyi geceler diliyorum sizlere...

arkadaşlar iyi geceler kütahya da eczanelerde ovulasyon testi bulamadım.buralarda oturan bilen gören var mı acaba ben mi bulamadım yoksa :KK50: :KK50: :KK50: :KK50:

Kızlar selam kan verip geldim. Birazdan sonuç çıkar.
Ve bu arada kanamam başladı...
Her ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da, bebeğime veda etmek kolay değil...
O benim ilk bebeğimdi. Onu hiç unutmayacağım. Belki gerçek bir bebek değildi ama, onu sevdim. Ona alıştım. Çok üzgünüm.
Kimyasal gebeliğin böylesi çok yıpratıcıymış. Bu kadar adet gecikmesi yaşananı...
Şimdi umarım değerim de düşmüştür ve bir sağlık sorunum kalmaz...

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun biliyorsun ilk 3 ay içinde olan düşükler kadın vucudu mükemmel bir bebek istediği için yani doğa kabul etmediği için kendiliğinden düşermiş, buna sevinki vücudun iyi ve kötü embriyoyu anlayıp kendi kendine yok edebiliyor, aslında çok şanslıyız.
seni bende daha yi anlayan olmaz inan bende aynı şeyleri yaşadım ve nasıl hamile olduğumu reglimden bir hafta önce anladıysam ardından yolunda girmeyen birşeylerin de olduğunu anladım sende öyleydim hep içinde süphe vardı anneler hisseder gerçekten doğru.

bak ben bu durumu nasıl atlattım anlatayım sana:

eşimle birlikte çok üzüldük ben çok ağladım, ama hep kendimizi teselli ettik dedik biz inançlı insanlarız vardır bunda da hayır, ve biliyoruz bebeğimiz oluyor sıkıntı yok sağlıksız bir gebelik yaşadık o kadar. dedim ki iyiyki büyük değildi iyiki kalp atışını duymakdık o zaman veda etmek daha zor. Ardından haber verdiğimiz herkese düşük olduğunu söyledik ve özellikle eşim ve çok yakın arkadaşım rica etti lütfen mehtap a birşey sormayın diye, adetim 10 gün sürdü normalde 3 gün sürer hiç ağrım olmadı sancılı geçirim normalde ben adetimi. ertesi gün uyudum nerdeyse bütün gün ramazan olduğu için iftara misafirlerim vardı iptal etmedim sonuçta hasta değildim regliydim, daha ertesi günü dışarı çıktık eşimle gezdik ve uzun bir süre bu konuyu konuşmamaya karar verdik ve hiç konuşmadık normal hayatımıza devam ettik.

Çok zor arkadaşım biliyorum, güçlü olmalısın dimdik ayakta durman lazım sonuçta yaşamamız gereken birşeymiş demek ki her şerde muhakkaki hayır vardır.

çok öpüyorum seni kendine iyi davran arkdaşım heee bu arada kimyasaldan sonraki ay hamile kalma şansı çok yüksekmiş haberin olsun, ben ramazan a denk geldi ve adetim 10 gün sürdü diye hiç çalışma yapmadık o ay nadasa çektim kendimi.

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun biliyorsun ilk 3 ay içinde olan düşükler kadın vucudu mükemmel bir bebek istediği için yani doğa kabul etmediği için kendiliğinden düşermiş, buna sevinki vücudun iyi ve kötü embriyoyu anlayıp kendi kendine yok edebiliyor, aslında çok şanslıyız.
seni bende daha yi anlayan olmaz inan bende aynı şeyleri yaşadım ve nasıl hamile olduğumu reglimden bir hafta önce anladıysam ardından yolunda girmeyen birşeylerin de olduğunu anladım sende öyleydim hep içinde süphe vardı anneler hisseder gerçekten doğru.

bak ben bu durumu nasıl atlattım anlatayım sana:

eşimle birlikte çok üzüldük ben çok ağladım, ama hep kendimizi teselli ettik dedik biz inançlı insanlarız vardır bunda da hayır, ve biliyoruz bebeğimiz oluyor sıkıntı yok sağlıksız bir gebelik yaşadık o kadar. dedim ki iyiyki büyük değildi iyiki kalp atışını duymakdık o zaman veda etmek daha zor. Ardından haber verdiğimiz herkese düşük olduğunu söyledik ve özellikle eşim ve çok yakın arkadaşım rica etti lütfen mehtap a birşey sormayın diye, adetim 10 gün sürdü normalde 3 gün sürer hiç ağrım olmadı sancılı geçirim normalde ben adetimi. ertesi gün uyudum nerdeyse bütün gün ramazan olduğu için iftara misafirlerim vardı iptal etmedim sonuçta hasta değildim regliydim, daha ertesi günü dışarı çıktık eşimle gezdik ve uzun bir süre bu konuyu konuşmamaya karar verdik ve hiç konuşmadık normal hayatımıza devam ettik.

Çok zor arkadaşım biliyorum, güçlü olmalısın dimdik ayakta durman lazım sonuçta yaşamamız gereken birşeymiş demek ki her şerde muhakkaki hayır vardır.

çok öpüyorum seni kendine iyi davran arkdaşım heee bu arada kimyasaldan sonraki ay hamile kalma şansı çok yüksekmiş haberin olsun, ben ramazan a denk geldi ve adetim 10 gün sürdü diye hiç çalışma yapmadık o ay nadasa çektim kendimi.

Canım benim ya ne kadar da güzel yazmışsın. Sanki kendimi okudum...
Çok haklısın, her bir kelimende...Çok güzel ifade etmişsin...
Herşeyde bir hayır vardır....Ben ilk kez anne olacaktım, oldum da...Hakkın var, anneler hisseder. Hamile olduğumu da hissetmiştim, bir terslik olduğunu da...
Bu bebeğimi de asla unutmayacağım...İnsan yavrusunun hücresine bile bağlanır, onun yaşama ihtimaline bile kurban olur. Bana bu duyguları yaşattığı için Allahıma şükrediyorum, bebeğime teşekkür ediyorum...Bana kısacık da olsa, anneliği tattırdılar.
Onun bir ruhu var mıydı bilmiyorum, ama eğer var ise, onu babamın yanına uğurladım ve bu dünyada göremediğim bebeğimi ahirette görmek isterim.
Kimyasal gebelik deyip geçiyorlar ama, ne duygular gizli arkasında hele bizim gibi uzun adet gecikmesi yaşayan, bhcgsi diğer biyokimyasallardan daha yüksek olanlar için.
Biz bağlandık, bağlanmışız.
Yine de kimysal gebelik yaşadığım için Allahıma şükrediyorum.
Ben de bugün kalkıp işime geldim, oysa müdürüm istediğin kadar, ne kadar dilersen izin yapabilirsin demişti. Ama ben hasta değilim ki...Kendimi hasta hissetmek istemiyorum.
Benim reglim de 3 gün sürer bakalım bu ne kadar olacak. Şu an için regle göre aşırı yoğun da değil. Benim regllerim ağrılı olur, şimdi de hafif var ama dayanılmayacak gibi değil. Daha beterlerini görmüştüm. Yavrum beni üzmeden ayrılıyor bedenimden...
Kimyasaldan sonra hamile kalma şansının yüksekliğini ben de okudum, hayırlısı Rabbimden diyorum. İnşallah...
Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim...
İnşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun bebeğine....

Son düzenleme:
Günaydın herkese. bblau nasılsın? Değerin düşmeye başlamış. Kimyasal demek ki korktuğun gibi değil çok şükür. Biz belki yükselir değerin derken bile sen kimyasal olsa diyordun demek ki hissediyormuşsun yolunda gitmediğini. exporter'ın dediği gibi anneler hissediyor demek ki. Rabbim bize güç veriyor hamd olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere gebe kaldığımızı da görürüz. Kimyasalı bu kadar kişi yaşıyorsa normal birşey demek ki. Sık rastlanan bi durum benim anladığım. Canım bugün kendini mutlu edecek şeyler yap. Belgisel de güzel tavsiyelerde bulunmuş. Evde durma, hava güzel. Dışarı çık. Hava al. Mutlu edecek şeyler yap. Bundan sonraki aylarda çalışmaların farklı olacak bence. Hamile kalabildiğini görmek seni inşallah rahatlatacak ve bunun da olumlu sonucunu göreceğiz inşallah. Ben senin, exporter'ın, Belgisel'in zamanı geldiğinde bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum. Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın. Dua edelim ve bekleyelim. Doğru zaman ne zaman görelim hayırlısıyla inşallah. :KK70::KK71:

canım ya kıyamam sana..
bende 5 ay önce dışgebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun bitanem.valla inanmayacaksın ben de dışgebeliği merak ederdim hep.

canım ya kıyamam sana..
bende 5 ay önce dışgebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun bitanem.valla inanmayacaksın ben de dışgebeliği merak ederdim hep.

öncelikle geçmiş olsun.
nasıl bişey dış gebelik anlatır mısın?
sezeryan mı oldun?
bildiğim kadarıyla dış gebeliklerde sezeryan yapıyorlarmış....:26::26::26:

Son düzenleme:
X