- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.921
Değerin geldi mi canım, kaç çıkmış?
10 dk. sonra arayacağım, aradım şimdi ulaşamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin geldi mi canım, kaç çıkmış?
10 dk. sonra arayacağım, aradım şimdi ulaşamadım.
Bende bekliyorum canım, bilgi alınca bize yaz.
Evet kızlar düşmeye başlamış...
18 olmuş. Hep merak ederdim kimyasal gebeliği, demek böyle birşeymiş...
Düşmesi şu aşamada iyi canım, dış gebelik olsa azda olsa yükselirdi buna da şükür diyeceksin artık. Bu gece dinlen ağrın, sancın olabilir. Yarın sabah iyi bir kahvaltı yap ve çalışmıyorsan seni mutlu edecek birşeyler yap. Alışverişe çık, iyi bir film seyret yada ne bileyim ne seni mutlu edecekse. Beyinini boşaltmaya ve bu zor dönemin arkasından rahatlamaya çalış. Bence şu aşamada kendine odaklanman ve kendini rahatlatman çok önemli.
18 olmuş. Hep merak ederdim kimyasal gebeliği, demek böyle birşeyiyimiş...[/ QUOTE]
iyi aksamlar arkadslar bblau senin gebeligin kimyasalmi cnm yaa ben anlamadim....
18 olmuş. Hep merak ederdim kimyasal gebeliği, demek böyle birşeyiyimiş...[/ QUOTE]
iyi aksamlar arkadslar bblau senin gebeligin kimyasalmi cnm yaa ben anlamadim....
Evet canım kimysalmış. Az evvel düşük başladı maalesef.
Evet canım kimysalmış. Az evvel düşük başladı maalesef.
ayyy gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisini nasip etsin uzulme sakin ins en kisa zamnda tekrar hamile kalirsin....
ayyy gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisini nasip etsin uzulme sakin ins en kisa zamnda tekrar hamile kalirsin....
inşallah canım, Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah.
sanada iyi geceler cnm.....
Kızlar ben müsaadenizi isteyeyim...Fiziksel sıkıntılarım başlamamış olsa da şu an psikolojik olarak epey yorgunum...İyi geceler diliyorum sizlere...
Kızlar selam kan verip geldim. Birazdan sonuç çıkar.
Ve bu arada kanamam başladı...
Her ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da, bebeğime veda etmek kolay değil...
O benim ilk bebeğimdi. Onu hiç unutmayacağım. Belki gerçek bir bebek değildi ama, onu sevdim. Ona alıştım. Çok üzgünüm.
Kimyasal gebeliğin böylesi çok yıpratıcıymış. Bu kadar adet gecikmesi yaşananı...
Şimdi umarım değerim de düşmüştür ve bir sağlık sorunum kalmaz...
canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun biliyorsun ilk 3 ay içinde olan düşükler kadın vucudu mükemmel bir bebek istediği için yani doğa kabul etmediği için kendiliğinden düşermiş, buna sevinki vücudun iyi ve kötü embriyoyu anlayıp kendi kendine yok edebiliyor, aslında çok şanslıyız.
seni bende daha yi anlayan olmaz inan bende aynı şeyleri yaşadım ve nasıl hamile olduğumu reglimden bir hafta önce anladıysam ardından yolunda girmeyen birşeylerin de olduğunu anladım sende öyleydim hep içinde süphe vardı anneler hisseder gerçekten doğru.
bak ben bu durumu nasıl atlattım anlatayım sana:
eşimle birlikte çok üzüldük ben çok ağladım, ama hep kendimizi teselli ettik dedik biz inançlı insanlarız vardır bunda da hayır, ve biliyoruz bebeğimiz oluyor sıkıntı yok sağlıksız bir gebelik yaşadık o kadar. dedim ki iyiyki büyük değildi iyiki kalp atışını duymakdık o zaman veda etmek daha zor. Ardından haber verdiğimiz herkese düşük olduğunu söyledik ve özellikle eşim ve çok yakın arkadaşım rica etti lütfen mehtap a birşey sormayın diye, adetim 10 gün sürdü normalde 3 gün sürer hiç ağrım olmadı sancılı geçirim normalde ben adetimi. ertesi gün uyudum nerdeyse bütün gün ramazan olduğu için iftara misafirlerim vardı iptal etmedim sonuçta hasta değildim regliydim, daha ertesi günü dışarı çıktık eşimle gezdik ve uzun bir süre bu konuyu konuşmamaya karar verdik ve hiç konuşmadık normal hayatımıza devam ettik.
Çok zor arkadaşım biliyorum, güçlü olmalısın dimdik ayakta durman lazım sonuçta yaşamamız gereken birşeymiş demek ki her şerde muhakkaki hayır vardır.
çok öpüyorum seni kendine iyi davran arkdaşım heee bu arada kimyasaldan sonraki ay hamile kalma şansı çok yüksekmiş haberin olsun, ben ramazan a denk geldi ve adetim 10 gün sürdü diye hiç çalışma yapmadık o ay nadasa çektim kendimi.
18 olmuş. Hep merak ederdim kimyasal gebeliği, demek böyle birşeymiş...
canım ya kıyamam sana..
bende 5 ay önce dışgebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun bitanem.valla inanmayacaksın ben de dışgebeliği merak ederdim hep.