- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.621
Bende ne olmuştu inan hatırlamıyorum canım, hamile olduğumu öğrendim sonra hayatıma devam ettim. Dediğim gibi şu andaki bilincimde değildim bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilmiyordum bana gayet doğal bir şey gibi gelmişti. Ama hormonel değişimler kadınları farklı etkileyebiliyor. Bir de seni tanıdığım kadarıyla titiz bir insansın ve şimdiden olabilecek aksilikleri düşünmeye başlamışsındır, bu da stres oluşturur. Ayrıca bu kadar uğraştıktan sonra rahatlamak da kolay olmasa gerek. Ama bunları doğal kabul et, hamilelik çok değişik bir dönem ve duygu iniş çıkışların çok olacak, şimdi dinginsin bir kaç saat sonra coşkulu olabilirsin. Hele bir kalp atışını duy ondan sonra daha iyi olacaksın bence.
Aslında olumsuzluk düşünmüyorum canım, aksine çok olumluyum. İçimden olabilecek sıkıntıları hesaplamak gelmiyor. Nedense inanıyorum herşeyin iyi gideceğine...Ama böyle bi durgunluk, dinginlik var. Bu kadar istedikten, uğraştıktan, kafama taktıktan, araştırıp ettikten sonra tuhaf değil mi bu kadar normal karşılamam ona şaşırıyorum.