Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Folik asite başlamıştım canım 3 ay filan önce....Allah inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip eder. Çok mutluyum
Şimdi gidip tahlil sonucumu alıp ordan da kayınvalidemlere gideceğiz

İnan bende senin için çok mutluyum, bu haber o kadar iyi geldi ki anlatamam. Kendine dikkat et lütfen tam tutunma zamanları, kendini yormamaya çalış

amanda aman gözümüz aydın olsun yeni yılın ilk bebiş müjdesi inşallah bereketli olur. Kuranlı İmanlı sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

mrb arkadaslar bugunde yumurtlama testi yaptim ve ikinci gizgi birincisinden daha belirgindi belgisel bana demistinya ikinci cizgi daha belirgin olacak diye iste bugun yaptigim oyleydi ben bugun yumurtlamismi oldum simdi???????

mrb arkadaslar bugunde yumurtlama testi yaptim ve ikinci gizgi birincisinden daha belirgindi belgisel bana demistinya ikinci cizgi daha belirgin olacak diye iste bugun yaptigim oyleydi ben bugun yumurtlamismi oldum simdi???????

Hayır önümüzdeki 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın. Bu geceyi ve yarın geceyi değerlendirmeniz lazım. Testte de pozitif görünce 2 gün üst üste ilişki önerisi der.

selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii
BANA Bİ CEVAP NOOOOOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRR

Kızlaarrrrrrrrr bebeğim bana tutunuyorrrrr!
İnatçı çıktı yaramaz
Değerim 48 saatte 25,76'ya yükselmiş. Allahın izniyle, tutunuyor bana meleğim!

canım çok sevindim.
kendi hamileliğimmiş gibi.mutluluğunu bende gözyaşlarıyla karşıladım.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
darısı isteyenlere ve benim başıma inş.

9. gün ilişki olduysa ve 11. gün yumurtladıysan hamile kalabilirsin. Spermler 48 saat yaşıyor ve tutma ihtimali var. Ama belirtilere bakarak bir şey söylenmiyor isteyen insanlar için yanıltıcı oluyor. Eğer istemiyorsan ve yine de bu belirtiler varsa o zaman psikolojik değildir diye düşünüyorum. Yani bence hamile olabilirsin. Ama istiyorsan ve belirtiler varsa o zaman çok takılma psikolojik yaşanabiliyor.

İnan bende senin için çok mutluyum, bu haber o kadar iyi geldi ki anlatamam. Kendine dikkat et lütfen tam tutunma zamanları, kendini yormamaya çalış

İnşallah sağlıkla devamı gelir, inşallah senden, SevdeBilge'den, exporter'dan da bu ay güzel haberler alırız. Bu ay hiç umudum yoktu biliyosun, ovulasyon gününe bile bakmamıştım, dikkat etmemiştim. Zamanı varmış demek. Allah büyük işte. Hayırlısıyla kalp atışını duymak, ultrasonda görmek, kucağıma sağlıkla almak da nasip olur inşallah.

Çok teşekkür ederim canım.Bu kadar güzel tepkiler bana çok güzel moral oldu.
Allah tez zamanda sana da nasip etsin, darısı başına olsun inşallah.
Rabbim sağlıkla hepimizin bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin bizlere

amanda aman gözümüz aydın olsun yeni yılın ilk bebiş müjdesi inşallah bereketli olur. Kuranlı İmanlı sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

Amin canım, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma almak nasip olsun. Hayırlı evlat olsun.
Darısı tüm isteyenlere, hepinize inşallah.
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Evet risk var. Spermler 72 saate kadar yaşıyorlar, yumurtlamayla ilişkin arasında 2 gün var.
Benim de diğer aylardan farklı olarak göğsümde kaşıntı olmuştu bu ay. Aşırı yorgunluk sanki yük taşımış gibi. Allah devamını nasip ederse,hamileyim.Eğer çarşamba adet gününse kan testinde çıkabilir.

Sanırım istemiyor, korunduğuna göre...

kızlar acaba bende hamilemiyim merak ediyorum ya daha günüme var ama şu ovulasyon testinin pozitif çıkması beni umutlandıryor valla

Buarada Belgiselcim bişey sorucam, daha coşkulu olurum sanıyordum ama üstümde bi dinginlik var. Acaba uzun zaman süren gerginliğin ve kendimi umutlandırmamak için şartlanmamın etkisi mi? Hamilelerde bu tip duygular oluyor diye duymuştum. Endişe, huzursuzluk vs. gibi. Sende de olmuş muydu ilk hamileliğinde...Gerçi hala soru işaretlerim var akıbeti hakkında, ondan da olabilir...Tam hala emin olamıyorum sanki...İçimde huzursuzluk yok da, sanki bi durgunluk var, daha coşkulu olmam lazım sanki de değil gibiyim.

Son düzenleme:

BENDE DE OLMUŞTU ŞEKERİM, HEP İÇİMDE BİR PROBLEM VAR GİBİYDİ DEDİĞİM GİBİDE OLDU O YÜZDEN BEN İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUNA ÇOK İNANIYORUM KÖTÜ BİRŞEY AKLINA GETİRME LÜTFEN OLUR MU

Bende ne olmuştu inan hatırlamıyorum canım, hamile olduğumu öğrendim sonra hayatıma devam ettim. Dediğim gibi şu andaki bilincimde değildim bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilmiyordum bana gayet doğal bir şey gibi gelmişti. Ama hormonel değişimler kadınları farklı etkileyebiliyor. Bir de seni tanıdığım kadarıyla titiz bir insansın ve şimdiden olabilecek aksilikleri düşünmeye başlamışsındır, bu da stres oluşturur. Ayrıca bu kadar uğraştıktan sonra rahatlamak da kolay olmasa gerek. Ama bunları doğal kabul et, hamilelik çok değişik bir dönem ve duygu iniş çıkışların çok olacak, şimdi dinginsin bir kaç saat sonra coşkulu olabilirsin. Hele bir kalp atışını duy ondan sonra daha iyi olacaksın bence.

kızlar acaba bende hamilemiyim merak ediyorum ya daha günüme var ama şu ovulasyon testinin pozitif çıkması beni umutlandıryor valla

Ovulasyon testlerinin gebeliği gösterebileceğini Belgiselin doktoru da doğrulamıştı. Bende de beta hcg yükseldikçe koyulaştı. İnsan test yapmaya da korkuyor regli gelmeden, bana da öyle oluyordu...Ama sıkıntılı ve belirsiz bekleyiş de zor. Aslında sonucunda fazla kendini yıpratmayacaksan en iyisi kendini fazla hırpalamadan testi yapıp netleşmek ama yapamıyoruz işte...

İçimde bir problem var gibi değil aslında. İçim huzursuz değil de, daha coşkulu niye değilim diye düşünüyorum. Yoksa içim huzurlu, hala belirsizlik olmasına hiçbirşey kesinleşmemesine rağmen....

Kesinleşmeyen ne var canım, sağlıklı bir artışın olmuş bende 22 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 21 e düştü 4 gün sonra doktora gittim tam adet günümdü 100 çıkmıştı ama sonuçra adet günüm kanamam geldi ve bitti.

sende güzel bir artış var bu çok önemli o yüzden lütfen kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…