Evet canım artık beklemekten başka çare yok. Ama ilginçtir, kan testini yaptırmadan önceki kadar gergin değilim şu an. Gerçekten bilmediğin şeyden daha fazla korkuyorsun. Eğer bu bir gebelik değilse kendimden fazla eşim için üzülürüm, labaratuvardaki çocuk sonucu verirken, "Hamilelik var, ama çok yeni, değer henüz referans değerin az üzerinde." dedi. Görmen lazımdı SevdeBilge çocuk gibi sevindi eşim, "Ben sana bişey demedim ama, bana zaten var gibi geliyordu, içime öyle doğuyordu." dedi. Ben durumu bildiğim için sevinemedim. Eşim bilmiyor tabi bu değeri değerlendirmeyi. Anlattım,bunun bir gebelik olmayabileceği ihtimalini. Ama laborant çocuğun dediğini duyduya ona inanmak istedi. Hemen kutlamaya gitmek istedi, baktı keyfim yok ciddiyeti anladı. Eve geldik, doktora gidecektik ki, anlattığım gibi gelişti olay...
Evet haklı olmasına haklı Belgiselcim. Ama direkt gecikmen kaç gün, belirtin var mı vs. demeden gebelik yok demesi ilginç Belki kendi hastası olmadığımdan. Ateş takibi yapıyorum vs. dedim dinlemedi bile. Yardımcısı kız da, sanırım hemşiresi, aynen sizin yorumlarınız gibi yaklaştı. Aynı sözler, hatta olumlu yaklaştı yükselir bence gibisinden...
Ben kendim gayet iyiyim. Çok ilginçtir, tahlil sonucunu elime aldığımdan andan itibaren üzüntü filan hissetmedim. İdrar testi negatif çıktığında bile daha çok üzülmüştüm öyle diyeyim. Doktorla konuştuktan sonra da üzüntü yoktu.Sadece başım ağrıyordu ve uyumak istedim. Biraz uyudum çok iyi geldi. Belki de vücudun üzüntüden kaçış mekanizmasıdır.
Şu anda da hiç bebek bana tutunacakmı, ya da bu bir gebelik mi acaba şeklinde endişeli bir bekleyiş içinde değilim. Normal bir gündeyim sanki. Eskiden olsa forumda filan benim durumumda olup değeri yükselen varmı diye yanıp tutuşurdum, şimdi yeni aklıma geldi...Herhalde bu tip şeylere de alışıyorum.
Kadın olmak zormuş azizim