- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.301
Haklısın 12 gün uzun bir zaman ama bu hormonun kana geçmesi ve idrara geçmesi aynı şey değil canım. İdrara daha geç geçebiliyor, hatta burada okumuştum kadının kan testinde 1000 civarı bir değer çıkmış ama idrar testi hala negatif veriyormuş. Yani hormonun idrara karışma süresi herkeste farklı. Ayrıca kanaman olduğu gün bebek yerleşti diye bir kural da yok. Bildiğim kadarıyla implantasyon 3-7 gün sonra başlıyor ve ortalama 10. gün tamamlanıyor. Senin kanaman implantasyonun başında olabilir bu durumda implantasyonun tamamlanmasının üzerinden 12 gün değil çok daha kısa zamanda geçmiş olabilir. Sen de biliyorsun bu iş hiç belli olmuyor, en kesini regli 3-4 gün geçince kan testi yaptırmak. Şimdilik bekleyeceğiz bir de akşam bir ovaslüasyon testine bakarsın bakalım onda ne çıkacak.
Evet canım akşam ovulasyon testiyle de bakacağım. Gecikme olursa da hem tekrar idrar testi yapacağım hem de kan testi yaparım...
Bilemiyorum belki idrara çıkmamıştır ama pek umudum yok benim, olumsuz hissediyorum.
Sağlık olsun elbette. Kafam rahat, regl olursam hormon tahlillerimi yaptıracağım, daha sonra da eşimin değerlerine bakılır....Elbette şu an mutluluktan şakımıyorum ama hemen toparladım kendimi. Geçen aya göre iyiyim. En azından başka yapacağım şeyler var elimde diyorum. Şu tahlilleri bi görelim hele diyorum....
Ama herhangi bir regl belirtim de yok...Bulantım hafiflemekle birlikte kasıklarım ve belim ağrıyor. Ateş basmaya başladı. Ben normalde klima haricinde de ısıtıcı kullanırdım ayaklarımın altında ekstradan iş yerinde, ama bugün sürekli camların açılmasını istiyorum arkadaşlardan...Suartım kıpkırmızıymış, gelen giden soruyor. Acaba sıkıntımı yaptım kendime, test filan derken...
Bakalım geçen ay 33. günün akşamına regl olmuştum. Akşam 8 gibi....Bi bakalım akşama kadar bişey oluyor mu. Ama bugün regl olacağımı sanmıyorum, ateş düşmüş olurdu...