Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

üfff bende napsam bilemiyorum ki...
hiç aynı koyulukta çizgi yakalamadım...
bilmiyorum ki napsam...
ateş ölçmeye başlasam iyi olacak sanırım...
pco falan oldum diye korkuyorum...

merhaba bende şu ovulasyon testinden sipariş verdim .. Bugün yarın adet olucam adet sonrasında her gün denicem ama benim adetlerim çok düzensiz sizce işe yarar mı ?

Selam canım, iyilik işte ne olsun...
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize...Kaç gün kaldı şimdi?

merhaba bende şu ovulasyon testinden sipariş verdim .. Bugün yarın adet olucam adet sonrasında her gün denicem ama benim adetlerim çok düzensiz sizce işe yarar mı ?

Ovulasyon gününü tespit etmek için işe yarar. Zaten ov. testleri esas olarak düzensiz adet görenlerin yumurtlama takibini kolaylaştırmak için bir kit.
Adetten sonra hergün denemeye başla bence.

ya ben daha çalışmaya bile başlamadım ama nedense bu kararı verdiğimden beri her dk bunu düşünüyorum, bir an önce olsun istiyorum .. İnanılmaz heyecanlıyım ya

20 Aralık beklenmeyen adet tarihim.:18: 1 haftam kaldı hayırlısı Allah'tan.

Senin nasıl gidiyor bblau?

Hayırlısı canım, inşallah sevinçli haber verirsin bu ay bize. Bekliyorum
Valla ben bu ay genel bir isteksizlik ve depresyon halindeyim. Anlatmıştım biliyorsun. Ara ara bulutlarım dağılıyor ama, sonra yine o hüzün, isteksizlik, sinirli ve asabi hal çöküveriyor üstüme.
Ne ateş ölçüyorum, ne ovülasyon testi, ne chartlar...Gün bile saymıyorum -saymıyormuşum- onu farkettim.
Bugün bir baktım ki 16. gündeyim. Ovülasyon günleri bugünler. LH yükselmiştir, test yapsam pozitif verir muhtemelen.
Gün aşırı çalışmaya çalışıyoruz, şimdilik tek çabam bu.
Kendimi de dinlemiyorum, düşünmüyorum bile çok üstüne doğrusu.

Saol canım ben de şimdi girebildim siteye. Reglime 2 gün kaldı ama belirti olsa da bu ay ilaç kullandığım için yanıltıcı olabilir bu nedenle takılmıyorum. Akıntım çok arttı ki bende regl öncesi hiç olmazdı, karnımda şişlik var bazen de yumurtalıklarıma ağrılar giriyor. 21. gün progesteron değerim çok iyi çıktı 40. Ama bu da ilacın etkisiyle olabilir çünkü yabancı sitelerden baktım klomen kullanıp progesteronu çok yüksek çıkan ama hamile olmayanlar olmuş. Bu progesteronda akıntı ve gebelik belirtileri yapıyor. Artık bekleyip göreceğiz hamilemiyim yoksa ilacın etkisi mi.... İnşallah implantasyondan dolayı ateşin düşüyordur ki bana zamanlaması öyle gibi geldi.

bblau belki de bu şekilde davranman daha hayırlıdır. Ben ilk bu ay test yapıp ateşimi ölçtüğüm için her gün devam ediyorum. Merakla yapıyorum. Ama bu şekilde her gün bunlarla uğraşmak da ister istemez bunu düşünmeyi, sürekli bu meseleyle ilgili olmayı gerektiriyor. Sonucu da stres oluyor tabi. Belki bu ay bu şekilde "isteksiz" diye tabir ettiğin ruh hali, stres yapmanı engelleyeceği için sonuç daha iyi olabilir. İnşallah tabi. Rabbim en hayırlısını nasip etsin.

Belgisel inşallah birkaç gün sonra iyi haberlerini alırız. O belirtiler mutlu bir haberle süslenir inşallah. Ben de ateşimi ölçmeye devam edicem inşallah. Bu sabah 06:30da uyuyakalmam inşallah. Çok merak ediyorum çıkacak mı tekrar. Bu "implanation dip" 100.000 hamileden 23.000de olmuş. Ama hamile olmayan bayanların %11inde de raslanmış. Kesin bir belirti değil tabi ama umut fakirin ekmeği. İyi haberlerimizi bekliyoruz. Hayırlısı Allah'tan.

merhaba arkadaslar normalde 30 35 gunde bır reglı oluyorumbu ay cıft cıft cızgıyı 19.cu gun gordum 0 cı gun degerlendırdık ılıskının uzerınden 6 gun gectı reglıme ıse tam bır hafta var ama benım hıc bır belırtım yok ne akıntı ne goguslerde degısıklık yınemı olmadı yoksa belırtı ıcın erkenmı kızlar?
cogu kısı enerken belırtı akıntı yada gogus sısmesı dıyor ama bnde onlarda yok
tek degısıklık normalde regle 10 gun kala goguslerım yanlardan agrırdı sımdı oda yok

benımde aynı ıns hamılesındır cnmbelırtın varmı senın ?

İnşallah hamileyizdir Boncuk. Belirtilerim bir var bir yok gibi. Kasık ağrım oluyor, adet sancısı gibi ağrım oluyor ama bunlar bazen oluyor. Bazen hiçbir şey hissetmiyorum. Kasığımda pıt pıt atan birşey var gibi oluyor bazen ama çabuk geçiyor. O yüzden var mı yok mu ben de anlamıyorum. Belim ağrıyor bazen. Göğüs hassasiyeti geçenlerde biraz hissettim bir de bugün. O da çok az. Akıntım var gibi de yok gibi de. Yorumlayamıyorum. Bekliyorum endişeli bir şekilde. Hayırlısı Allah'tan.:18:

Belirtilere takılmayın arkadaşlar. Benim ilk hamileliğimde hiç bir belirti yoktu, tüm belirtiler regli 1 hafta geçtikten sonra başladı. Herkeste önceden belirti olacak diye bir şey yok. Belirti olmadan da hamile olabilirsiniz.

Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar...Benden bu ruh haliyle birşey çıkmaz herhalde bu ay....

Böyle söyleme canım gerçekten üzülüyorum. Gerçi burada herkes hiç ummadığım ayda hamile kaldım diyor. Belki de senin umutlanmaman daha iyisidir, ummadığım ayda hamile kaldım diyenlerden birisi de sen olursun inşallah.

ben hiç böyle ölçemedim tabi.ama bu akşam 6 da ölçtüm çizgi belirgnleşmiş.ama yine aynı koyulukta değil.belkide öğlen vakti yüksekti bilemiyorum ki.neyse ben değerlendirdim yani günleri öncesinii.

Kızlar bir kaç gündür topicteki yazıları okuyorum. Allah inşallah hepinize hayırlı evlatlar versin. Ben de gg den ovulasyon testleri aldım. Bu ay ilk defa deniyorum. Ben de adet düzensizliği var. Ovulasyon testlerini bir gün ara ile yapsak olurmu acaba? Yani bir gün yapıp diğer gün yapmasak ...
Yoksa bana test dayanmayacak.

Kızlar bir kaç gündür topicteki yazıları okuyorum. Allah inşallah hepinize hayırlı evlatlar versin. Ben de gg den ovulasyon testleri aldım. Bu ay ilk defa deniyorum. Ben de adet düzensizliği var. Ovulasyon testlerini bir gün ara ile yapsak olurmu acaba? Yani bir gün yapıp diğer gün yapmasak ...
Yoksa bana test dayanmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…