Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım ben 1 yıldır evliyim şuzamana kadar çocuk düşünmedik yada düşünemedik okulum bitmemişti çünki şimdi düşünüoruz 3 aydır deniyoruz adetten önce sonra ama hiç bi faydası olmuyo doktor polikistik over var ama küçük etkisi olmaz hamile kalırsın dedi ama yok yok 3 aydır her adet gecikmemde umutlanıp test alıyorum sonuç negatifse ağlaya ağlaya perişan oluyorum bu yumurtlama testlerini duydum alıcam ama ne marka alıcam bilmiyorum inş. bu denememizde boşa çıkmaz allah hepimize yardım etsin

kızlar ya ben bende belırtıler var dedım ama daha test için erken oldugu ıcın netlık yoktu safra kesesınden acıllen aml oldum narkoz ılaclar antıbıyotıkler havada ucustu ne olcak sımdı:)))

cnm ameliyat için birsürü tetkik yapmışlardır. olsa anlarlardı bence

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıktı sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik 7:00_36.2

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt............................................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı............................................sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ................................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü..... aşkam ................................................... 7:00_36.4

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ....................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...................................... sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı ......................................s ıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4

kızlar ovulasyon testi bir gün nete yakın değer verdi diğer günler hep silik neden hep silik veriyor benim kafam karıştı :18:

Kızlar bu ovulasyon testlerini doktor mu veriyor? Siz mi eczaneden gidip aldınız? Nasıl testler bunlar? Her gün yenisini mi yapıyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz? Bu yumurtlayıp yumurtlamadığımızı mı gösteriyor? Ateş ölçünce noluyor? Yani mesela bi testte anladınız ki yumurtladınız. O gün ilişkiye mi giriyorsunuz? Lütfen anlatır mısınız? Çok merak ettim.

merhaba arkadaşlar.Benim bu topiğe ilk yazışım.Bu ay ovulasyon testi aldım ben de işim kolay olsun diye.en azından bilerek olsun.adetim bitmek üzere ve ben biter bitmez başlamayı düşünüyorum.çok heyecanlıyım.bakalım neler olacak.hepimizinn hakkında hayırlısı kızlar.testimi sizlerle paylaşıcam ama herhalde 2 gün sonra yapmaya başlıyacağım.ya da 3 ...iyi geceler...:79:

bende o yumurta akı /sümükümsü akıntı mevcut amma velakin ovulasyon testi tek çizgi? Acaba nedir nedir?

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ....................... Vucut Sıcaklığım
2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ................................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı ...................................... sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ..............................................7:00_36.4

simdi test yaptim cizginin birtanesi silik ama cok asiri silik de degil
gecen ay cok daha belirgindi bu ne anlama geliyor simdi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…