- 11 Ekim 2010
- 6.004
- 3
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.781
ii geceler cnmm booll şans ne diimm:))Ben çıkıyorum kızlar bugün adetimin 10.günü mesai başlıyor
Hepinize iyi geceler ve iyi sohbetler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii geceler cnmm booll şans ne diimm:))Ben çıkıyorum kızlar bugün adetimin 10.günü mesai başlıyor
ben çıkıyorum kızlar bugün adetimin 10.günü mesai başlıyor
o nasılmış kii:)
benim de 10. gün amaaa ben test yaptım yumurtlamıorum :) o nedenle rahatım
hmmm tmm bakarım ya test yaptım yumurtlamıyom dedin ya nettenmi yapıyon testi cnmgoogle la :) en bilindik pozisyon işte standart
hmmm tmm bakarım ya test yaptım yumurtlamıyom dedin ya nettenmi yapıyon testi cnm
kıs ne bileyim wallahi bilmiyodum anaaa aliim bari :)))):) Allah iyiliğini versin:) ovulasyon testleri var cnm satılıo. İdrar ile yapılanını kullanıorm ben ayrıca tavsiye ederim hatta özelden atıorum mesaj şimcik :)
kıs ne bileyim wallahi bilmiyodum anaaa aliim bari :))))
nihayet yoğurdumu yaptım,bide böyle şeylerle uğraşırım ....
kıslar herşy için saolun bn çıkıyorum yrn gene gelirim eşim geldi sabah girerim szde olursanız grşrz çook öp hepinizi:):) attım mesaj tatlım. bakabilirsin mesaj kutunda :)
nihayet yoğurdumu yaptım,bide böyle şeylerle uğraşırım ....
yoğurdunu da kendi yaparmış :) aman pek de hamaratız maşallah
ohhh ne güzel sağlıklı
bayılırım böyle şeylere.. yoğurt yaparım, reçel yaparım, turşu kurarım v.s... Hiç boş durmam vallahi:)
bende kaçar canlarım. Eşim huysuzlanmaya başladı :) napıosun içerde die :) yorumu da bomba ama. yakında konuşarak bebek de yaparsınız siz bu ne böle dio :)
bende kaçar canlarım. Eşim huysuzlanmaya başladı :) napıosun içerde die :) yorumu da bomba ama. yakında konuşarak bebek de yaparsınız siz bu ne böle dio :)